View Full Version : Perfect.
Witam. Moja propozycja jest taka aby Perfect Amulet można by było doładować np 1 użycie - 2 sc. Gdyż z tą broszką jest trochę przekichane. Nie lepiej ładować za sc? Tyle ile chcesz a nie za całą broszkę? Niektórzy nie mają kaski i chcieli by np 20 użyć.
Nie...
Jeśli miałeś kase żeby sobie kupić bądź wyrobić perfecta to teraz musisz mieć kase aby go utrzymać...
To jest zupełnie jak z mieszkaniem xD Pierw kupujesz sobie świetne mieszkanie a później musisz płacić odpowiednie podatki... :)
Jestem na nie, własnie o to chodzi chcesz miec perfect amulet musisz miec broszke. Niemasz broszki nie masz perfecta, tylko softy itd.
diamondback#
14-06-2010, 21:31
Jestem na nie! Perfekt dla bogaczy to jest to !! ;) jest dobrze ,a brocha majątku nie kosztuję mając 60kcc na perfekt powinieneś znaleźć na brochę w dp.:D
Powinno nawet wiecej kosztowac niz broche, jestem na nie. Jezeli kupiles juz perfecta a nie masz kasy na broche - chodz w slu. cze
Jestem na nie.
Koszt broszki i tak spadł (dziś za 15kcc sprzedawał jeden klient) więc nie jest tak źle jak kiedyś (broszka 60kcc)
Edit/down
Koszt perfa to 35kcc + , więc nie wiem czy dla low -.^
No własnie ja pomyslalem dla tych low lvl ? Dlaczego wszystko musi byc dla bogaczy ?
Nie, dlaczego ? bo broszka jednak czasami leci i niech jest tak by osoba która ją wylotuje nie miała problemu z jej sprzedażą, jeżeli nikt w danym czasie nie sprzedaje broszki dajmy na to za 15kcc, to noś sla, albo inne amulety.
Seth Drut
14-06-2010, 21:58
oczywiście, że nie.
jest to jednak najlepszy amulet, co nie? :p
ktoś, kogo stać na perfekta, raczej apo zabić może.
Niech se poloota ;)
G_R_U_L_I_X
14-06-2010, 22:00
Nie, bo broszka teraz wolno leci. Wreszcie administracja znalazła sposób pozbycie się kasy z serwera.
N-series
14-06-2010, 22:02
Kazek
Edit/down
Koszt perfa to 35kcc + , więc nie wiem czy dla low -.^
same klapki 35 kosztują a trzeba 2 pandy i inne duperele i 10kcc
Marcelllo
14-06-2010, 22:29
Jestem na nie. Na tym polega dostępność amuletu ;)
A jeżeli miałoby już to być wprowadzone to za 20sc za użycie, aby bardziej opłacalne było załadowanie za broszkę ;) Bo tak to za tanio, cena broszki by spadła jeszcze bardziej...
~Nastero~
14-06-2010, 23:59
TAK
Jak najbardziej jestem na TAK. Ale nie do końca... Ja bym proponował tak:
200 cc + 1 sl + 10 aoli. ;) - Jedno użycie.
No własnie ja pomyslalem dla tych low lvl ? Dlaczego wszystko musi byc dla bogaczy ?
Dlatego ze Ci "bogacze" pracowali na swoj dorobek kilka lat. Myslisz ze pograsz miesiac i bedziesz miec 2k level, 1000000000000kcc i piekny domek w srodku city? Nie ma tak latwo.
@Top
Oczywiscie jestem na NIE. Jest to najlepszy amulet na serwerze wiec i cena musi byc dosc wysoka. Elos
Dlatego ze Ci "bogacze" pracowali na swoj dorobek kilka lat. Myslisz ze pograsz miesiac i bedziesz miec 2k level, 1000000000000kcc i piekny domek w srodku city? Nie ma tak latwo.
@Top
Oczywiscie jestem na NIE. Jest to najlepszy amulet na serwerze wiec i cena musi byc dosc wysoka. Elos
Tak myślę tak ;) Dzieciak lepiej wyjdź ;D Kilka lat? AHA!
Zarexoholik?
15-06-2010, 01:47
Tak myślę tak ;) Dzieciak lepiej wyjdź ;D Kilka lat? AHA!
Wracaj do gimbazy.
#Topic
Koszt maty w perfekcie = 150cc... Niech zostanie tak jak jest. Broszka spadła z ceną, więc [?]
Myślę, że doładowywać perfecta broszką jest bardzo dobrze, a zrobione jest to po to aby broszka utrzymywała stałą cenę albo nawet zdrożała. Tak jak jest to z Panda i Klapkami. Dokup sobie kcc na allegro i będzie gitara :) Chociaż idz do szkoły skończ Gimnazjum :*
Alanaste
15-06-2010, 10:16
Do tej pory ten amulet jest najlepszym amuletem na serwerze i maja go tylko Ci których stac na to i zawsze maja kase. Jak Ci zadrogo zawsze mozesz go sprzedac i kupic sobie sl/yeach bunny. NIE!
jestem na NIE. i tak jest tu już dośc łatwo więc ładowanie broszką jest dobrym pomysłem. jeżeli cię nie stac na załadowanie perfekta to po co go zakupiłeś/wyrabiałeś???
Nie, bo mi się nie podoba.
Od początku było na za broszkę i po co to zmieniać.
Zawsze możesz kupic broszkę za sc nie?
Pomysł do dupy:) co to jest teraz 15kcc dac za broszke i miec te 100 uzyc perfecta. Jezeli masz ten 1k lvl to przeciez nazbierasz przez te 100 uzyc. 15kcc na nastepna broche;p + wbijesz lvl:)
Jestem na Nie.
Aby zdobyć Perfect Amulet trzeba i tak oddać ze 100kcc w Itemach i zakupach innych Amuletów.
Wielka Przesada jestem na Nie..
Jestem na nie bo na ten przedmoit moga sobie tylko pozwolic bogacze a tak to ...;/
Lesny Ludek
15-06-2010, 16:00
Tak lepiej sc ae np 1 doładowanie np 5sc lub 1kcc to wtedy się wiecej kasy pozbędzie z serwera a broszka ciężko ją lotnąc itp więc chujnia
Tak
Doładowanie za kasę może być, ale jak by jeden ładunek kosztował 5sc :)
Baby Face
15-06-2010, 16:21
Doładowanie za kasę może być, ale jak by jeden ładunek kosztował 5sc :)
Jestem na tak ale na zasadzie Barta :)
Mozna zrobic, ze mozna czesciowo ladowac (1 ladunek 5sc) a jezeli ktos chce cale 100 doladowan niech daje broszke :p
Na zasadzie barta wychodzi 5x100=50kcc na twojej jest to tylko 20kcc a broszka to 30kcc
Broszka lub barta ;)
N-series
15-06-2010, 22:49
Na zasadzie barta wychodzi 5x100=50kcc na twojej jest to tylko 20kcc a broszka to 30kcc
Broszka lub barta ;)
Jak się nie znasz to nie gadaj , ok?
broszka chodzi 14-15
Tak może być że plamisz kasą ale nie taniej niż4sc za 1 ładunek
@down gdybyś czytał wszystkie posty to byś wiedział że broszka daje 100 użyć
Bambucha Rook
15-06-2010, 22:52
Zadam takie pytanie bo nie wiem
Czy Brocha laduje Perfekta do 100 uzyc?
#up
Tak
#Topic
Oczywiście, że jestem na nie.
Nie, no weź.. Bez przesady ;< Tak łatwo nie może być, bo kazdy by latał z full eq itp. to żałosne by było : / Nie sądzisz? Zdecydowanie nie.
Wszystko tutaj prosto zrobić, chociaż to nie ma być dość łatwe, trochę trudy trzeba mieć. :D
@Topic.
Nie podoba mi się propozycja więc Nie.
Jestem na nie. Jako, że perfect to najlepszy amulet to jego doładowanie powinno być trudniejsze. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.