View Full Version : Samsung Avila..
Szkarlatny leon.
15-06-2010, 14:55
Witam mam taki maly problem , bo nie wiem co zrobic . Avila gra bardzo cicho i nie wiem co robic moze wiecie..? Probowalem kodami serwisowymi i nic..;/ szukalem na necie i nic.. HELP :)
Kazda Avilla jest bardzo cicha, nie tylko Twoja. Moja propozycja zmien telefon.
Dopiero co ją kupiłeś? Ja mam taki sam telefon i dopiero co po zakupie było wszystko elegancko ustawione itp. Spróbuj pogrzebać w opcjach głośności, może poprostu jest lekko przyciszona. Jeżeli dalej nie będzie działało to zgłoś to tam, gdzie kupowałeś, może jest uszkodzona. ;)
Mialem ten telefon i jak najszybciej się go pozbyłem. To jest gówno do potęgi, nie dość że telefon nie odtwarza niektórych brzmień chcesz to na PW moge ci podesłać kawałek i przesłuchasz na słuchawkach i na głośniczku. Avila ma bardzo do dupy głośnik więc korektor sprawdz
~Xienus~
15-06-2010, 15:46
Kazda Avilla jest bardzo cicha, nie tylko Twoja. Moja propozycja zmien telefon.
haha dokładnie.. avilla to najbardziej wadliwy telefon dotykowy na rynku polskim... to gówno przez 2 tyg... po czym zmieniłem na se k550i którego miałem 2 dni ale to już nie ważne
a wracając do tematu... zależy jak jest cicha... bo ona tak z natury ma za głośna to ona nie jest...
Szkarlatny leon.
15-06-2010, 18:12
Dobra jakos sobie poradzilem ziomek mi pomogl..;)
Powiem wam ze ten telefon nie jest taki zjeb** tylko cicho gra jak nic nie zrobisz :D
No chyba was wszyskich pojebało. Macie jakąś obsesje? Mam avile od chwili wyjscia na Polski rynek i nie była ani razu w serwisie!. Jak się nie umiecie obchodzić z telefonem to będzie awaryjny.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.