View Full Version : 1600 By Me :D
Bez Napinki -> Wosso teraz praktycznie nic nie daje wiec nie wiem o ci sie tak plujecie ale ok. Nie chcialo mi sie wlaczac wosso bo to moj changer ip...
Sory ze az 3 x ssy ale mi nie zaladowalo i myslalem ze nie ma ssa :D
http://img404.imageshack.us/img404/9408/lvluppp.png
Bez Napinki
Bez napinki i bez wosso ok?
Ładny ss, chyba banik poleci ;s
Bez Napinki
No nalezy sie ban ;/
Patryk1441
15-06-2010, 15:09
Ale wy sracie i tak sami jedziecie na wosso lol
Gratuluje przynajmniej jeden normalny xD ss to nie dowód
Ale wy sracie i tak sami jedziecie na wosso lol
Gratuluje przynajmniej jeden normalny xD ss to nie dowód
SS zamieszczony przez wła¶ciciela postaci to jest dowód.
#top
HEHE, ban bedzie :/
Usun tego screena debilu... Gratulacje dla Ciebie nie wbijesz 1700 bo dostaniesz bana , gratulacje.
Bez Napinki
Dobry jeste¶. x d
Morfeuxsz
15-06-2010, 15:25
Gz bota.
Go go Ban : /
#Down
Tak sobie tłumacz .. :<
pierdole to i tak kazdy na wosso jedzie wiec ? -> wosso teraz praktycznie do nieczego sie nie przydaje oprocz swiatla i aouto loota ( cc )...
pierdole to i tak kazdy na wosso jedzie wiec ? -> wosso teraz praktycznie do nieczego sie nie przydaje oprocz swiatla i aouto loota ( cc )...
Co nie oznacza że to dopuszczalne
#topic
Ofc nie gz
+ aa , auto heal i manas ; o nie kazdy ja kolo roku moze mniej nie uzywam hehs ; >
@@
najlepsze to ze wyzywa od botow ktorych sam uzywa zalosny szczeniak z 94 : <
#ZeroNick
15-06-2010, 15:42
Kolejny idiota X DDDDDDDDDDD !
#top
No Nie wiem , Awansu nie ma Dokładnego tylko doklejony , po 2 Nik każdy może zmienić w woso , Hp tak samo może zmienić przez Painta Wszystko zmienione... SS to ***** nie dowód 0-
Sturnusek
15-06-2010, 16:26
No Nie wiem , Awansu nie ma Dokładnego tylko doklejony , po 2 Nik każdy może zmienić w woso , Hp tak samo może zmienić przez Painta Wszystko zmienione... SS to ***** nie dowód 0-
Sprawdza logi czy sie zgadzaja te na forum jak i w grze, bedzie pasowalo to bana zlapie :/
!!sQaua!!
15-06-2010, 16:40
#top
Tylko jeszcze trzeba udowodnić, że ten screen został wrzucony z tego samego IP, co postać była zalogowana.
Jaki zjeb ; D Gz Bota HEHE
Gz bota.
Go go Ban : /
#Down
Tak sobie tłumacz .. :<
Powiedz mi do czego przydaje sie teraz wosso ? dalej kazdy jedzie na tym bocie tylko przy ssie usuwa go z pasku narzedzi i wylacza bota na ssa. Teraz wosso do niczego sie nie przydaje... wiec ?
Morfeuxsz
16-06-2010, 12:16
Auto Vita,Manas,Attack i cc.
Gz ale nie dla Ciebie gnoju, tylko dla wosso :/
Dopsz ujęty ss :) To cu on list banned. :D
Bez napinki i bez wosso ok?
Ładny ss, chyba banik poleci ;s
Kazek chyba?
Ehh by dalej bocić. To już jest żałosne co tutaj się dzieje.
gz lvl i gz bana.
@Ernii
CO ty masz od rocznika 94?
Problem oficer?:D
Ładnie się wjeb*łe¶ z tym botem xD
Exp , exp i tak nigdy mnie nie zabijesz ;)
Poprzedni owner był idiot± ale ten to kur*a mega mega debil. Jak można dać na forum ss'a z botem ?:s Dam Ci radę , jak juz bocisz to rob to tak zeby nikt nie mógl sie pokapować kretynie. :(
Poprzedni owner był idiot± ale ten to kur*a mega mega debil. Jak można dać na forum ss'a z botem ?:s Dam Ci radę , jak juz bocisz to rob to tak zeby nikt nie mógl sie pokapować kretynie. :(
Mówisz tak na tamtego ownera, bo dostałe¶ 3 z 4 banów dzięki niemu :D. Poprostu był sprytniejszy i m±drzejszy od ciebie.
@topic
Wbiłe¶ 40 lvl na wosso i kox :(.
WYJD¬
Bez Napinki
Gz, inteligencie :)
...................
Mówisz tak na tamtego ownera, bo dostałe¶ 3 z 4 banów dzięki niemu :D. Poprostu był sprytniejszy i m±drzejszy od ciebie.
@topic
Wbiłe¶ 40 lvl na wosso i kox :(.
WYJD¬
yyyy ... Dostałem jednego bana za destruktywne raptem na 1 dzien :O A i jednego za dzielenie bo koledze dawałem popekować charem. A ten drugi ban za dzielenie był niesłuszny i po 2 dniach mi odbanowali geniuszu :rolleyes:
_Kisi3lek_
17-06-2010, 08:53
GzGzGz.. GoGo 2k lefur :D :)
yyyy ... Dostałem jednego bana za destruktywne raptem na 1 dzien :O A i jednego za dzielenie bo koledze dawałem popekować charem. A ten drugi ban za dzielenie był niesłuszny i po 2 dniach mi odbanowali geniuszu :rolleyes:
nom,nom,nom,nom,nom,nom,nom geniuszu
po 1 jak powtarzzam to 3 raz ze wosso praktycznie wcale sie teraz nie przydaje po 2 dostane bana na max tdzien bo i tak nie mam auto loota a nie chce mi sie zmieniac ip changera. po 3 wbilem 70 + lvli a nie 40 :D A po 4 to jest moj wybor jakie robie ssy jak i gdzie expie i czy jade na bocie. Jak by byly delete za jakiekolwiek boty na apo to top 20 by usuneli nie mowiac o reszcie. Pozdro
XamonixShouter
17-06-2010, 20:32
Nieno Gratz Stary trzymaj tak dalej :D i jedziesz z tym koxem :D
Hashirama
17-06-2010, 20:36
Ladny Level :D ...Szkoda ze bana Wylapiesz :D.....Mogles wylaczyc chociaz Wosso :D ...Ale i tak Szacun
Jak wosso nic nie daje? Auto manas Auto uh, auto loot. Co prawda sa pod hoty manasy i uhy ale lepiej jest automatyczni niz klikac to.
Powiedz mi do czego przydaje sie teraz wosso ? dalej kazdy jedzie na tym bocie tylko przy ssie usuwa go z pasku narzedzi i wylacza bota na ssa. Teraz wosso do niczego sie nie przydaje... wiec ?
A wystarczyło wcisn±ć CTRL+F12
http://img18.imageshack.us/img18/2217/dddddddddddddddddddddddmn.jpg
Shadow Sorcer
25-06-2010, 00:56
Auto Vita,Manas,Attack i cc.
Je*nij się w łeb. Auto vita u knighta?
#Temat
Wpadka :C
Mareczekk
25-06-2010, 01:23
Grateczki. Teraz gogo 2k :D
Gz!! - Tylko, że nie dla Ciebie, lecz bota...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.