View Full Version : Kim b?dziesz w przysz?o??i?
Mam dla was pytanie mianowicie
Kim chciałbyś zostać w przyszłośći?
Jest wiele dziedzin ,ale jak wiemy aby mieć ciekawą pracę trzeba się uczyć.
Ja zamierzam być dentystą chociaż niewiem czy ten cel się spełni staram się o jak najlepsze stopnie i myslę że mi się uda ;)
Dentysta dużo kasy zarabia więc można sobie ułożyć ciekawe życie.;););)
A kim ty chcesz zostać??
Muzyk. Będę grał na gitarze i darł mordę do mikrofonu. Cała filozofia. "Rób to co lubisz, a nie będziesz musiał pracować". Kasy nie muszę mieć dużo, byle tylko starczyło na takie najprostsze potrzeby.
jakby dentysta zarabial 700 zl dziennie to zarabialby rocznie okolo 250k zl, cos Ci sie popierdolilo : ))
co do tematu to jeszcze o tym nie myslalem ;d
Kto usunoł mojego posta !?!
W przyszłosci bede piłkazem.
Metaxa Grzesiek
15-06-2010, 16:41
Ja już jestem spawaczem ;)
W Przyszłości planuje zrobić kurs spawacza aluminium ;)
Mój zawód to: Monter kadłubów okrętowych :D
Devil murder v3
15-06-2010, 16:43
Bueeehue, widzę, że macie zajebiste pomysły na przyszłość :<
Muzyk/Piłkarz/Spawacz - gz.
Ja będę oczywiście prawnikiem (każdy mówi, że bym się nadawał xd). Pieniądze niezłe, studia można skończyć w 4 lata ;> Z nauką nie mam problemów.
Lesny Ludek
15-06-2010, 16:48
Ja akurat może zawodowym wojskowym bo się nadaje na to bo tak mówią niektórzy ;d , lub lubię pracę pilota który przeprowadza TIR-y przez poszczególne województwa , państwa lub stolarzem albo strażakiem.
Coś z tego mam nadzieję bo lubię jeździć samochodem itp. W
Wolę robić to co lubię i mieć pieniędzy ile bd miał niż robić tego czego nie lubię.
Ja w przyszłości będę wydobywał węgiel kamienny, czyli inaczej będę Górnikiem w miejscowej kopalni KWK Brzeszcze xD
Kim bede to nie mam pojecia.
Jednak chcialbym, zeby ta praca byla zwiazana ze sportem. Wybralem siatkowke.
Trenuje od 5 lat, sukcesy sa calkiem duze i w tym pokladam nadzieje.
Ziemniak
15-06-2010, 16:56
Nie pieniądze są najważniejsze tylko przyjemność z wykonywanej pracy.
@programista aplikacji internetowych
jestem w technikum ekonomicznym wiec cos z tym zwiazanego
pewnie rachunkowosc/bankowosc
Nie żebym był złośliwy, skąd znowu ;] ale czy autor skończył już gimnazjum?
Topic:
Programista, taki mam plan, ale życie pokaże jak będzie.
Mateusz Soprano
15-06-2010, 17:16
Ja mam taki cel żeby być i pozostać zdrowy,nie palić,nie pić,uprawiać jakiś sport(znaczy sie sportu jako takiego nie uprawiam,ale chodzi o to żeby być w formie,żeby biegać,grać w piłkę itp.).A z zawodu to nie wiem jeszcze,wiem że mnie interesuje Historia i chciałbym z nią wiązać przyszłość.
Jestem w trzeciej klasie gimnazjum i wybieram sie do liceum ogólnokształcącego,
chciałbym pójść na studia związane z architekturą.
Jednak gdyby mi nie wyszło to będę robił to co mój ojciec- obejmował stanowisko szefa w firmie z usługami ziemnymi. ;)
Mamy już jedną koparkę, druga pojawi się w firmie niebawem :)
#edit
Up, może pójdź na studia historyczne i staraj się o pracę w IPN'ie.
Ja jestem dopiero w 1 gim (za chwilkę 2) i na razie aż tak bardzo o tym nie myślę ale może stylista albo grafik komputerowy jeszcze nie wiem.
_Kuba.Wojewódzki_
15-06-2010, 18:43
Ja założe swój własny OpenTibiaServer i bede żył z pacców.
Mortalix
15-06-2010, 18:45
Biorąc pod uwagę, że za tydzień awansuję do II klasy technikum logistycznego właśnie z logistyką chciałbym związać swoje 'życie zawodowe'. Xd
Azbestowy
15-06-2010, 18:58
Tłumaczem, albo tłumaczem
Ojciec Dyrektor
15-06-2010, 19:18
Wszyscy skończycie jako menele, ja będę wam dawał na wino.
A tak btw to mechanik joł!
Zarexoholik?
15-06-2010, 20:02
Ja będę reżyserem kina akcji albo czirliderem.
Τettmeier
15-06-2010, 20:38
Ja będę prawnikiem albo diagnostą.. albo jakimś budowlańcem..
Bede jakims raperem albo cos w tym stylu.
Prawdopodobnie coś z informatyką a jeśli lepiej pójdzie to elektryk.
Virgin of Lifee
15-06-2010, 20:45
cos z gastronomia ;p zaloże własną siec restauracji/hoteli/klubów :d ;)
a jeżeli sie uda, to może zostane zawodowa siatkarką ;D
bardziej stawiam na to pierewsze :d jednak zobaczymy co życie pokaże ;DD
Ja w zamiarach mam pójść na Politechnikę, kierunek Budownictwo. A specjalizacja? Budowa dróg i autostrad ; ) Właśnie to mnie interesuje, chciałbym być kierownikiem budowy takiej drogi czy autostrady, a jak nie to coś związanego z Logistyką zapewne.
Chciałbym zostać rehabilitantem ze względu na to, że jest to zawód z przyszłością a poza tym moja ciocia ma swój prywatny gabinet który będzie prowadziła przez jeszcze około 40 lat.
_BeliareK_
15-06-2010, 21:43
Ja chciałbym zostać albo kucharzem (potem szefem kuchni) bo ludzie zawsze i wszędzie będą chodzić do restauracji, a pozatym lubie gotować albo mechanikiem samochodowym (to samo co wcześniej) i też to lubie ; d
Domcio666
15-06-2010, 21:56
Ja będę reżyserem kina akcji albo czirliderem.
rezyserem kina kacji a zes wymislil moj ojcze
Zarexoholik: ja bym mogl byc twoim ojcem nie pyskuj
a spojrz ie na jego fotke :< zalosne
ja moze bede elektrykiem jakism albo cos w tym stylu
Całe życie zastanawiałem się kim będę i teraz wiem, jestem gangsterem co mnie ogromnie pasi ;x
Z zawodu Technik Mechanik pojazdow samochodowych... jednak uwielbiam jezdzic takze jakis kierowca, logistyka cos w ten desen chyba bede sie kierowal w te strone.
Będe konserwatorem powierzchni płaskich. A tak serio to Drogówka lub zawodowy Żołnierz.
czipendejs ;< HAHAHAAH ;d dzołk ;> chciałbym być pieskiem (tym z JP : /), lecz nie chciałbyc wyzywany od "psów" itp. ale chcialbym ;d tylko z tego wzgledu tak jakos niezbyt ;p
rezyserem kina kacji a zes wymislil moj ojcze
Zarexoholik: ja bym mogl byc twoim ojcem nie pyskuj
a spojrz ie na jego fotke :< zalosne
ja moze bede elektrykiem jakism albo cos w tym stylu
Ja patrzę na Twój nick i avatar i już mi się płakać chcę.
@topic
Nie mam pojęcia kim będę w przyszłości i wydaje mi się, ze nikt tego nie wie. Mogę powiedzieć kim chcę być w przyszłości.
Chciałbym być MC, bo widzę wszystko, dostrzegam każdy szczegół otaczającego mnie świata i potrafię to zgrabnie połączyć z bitem.
Ew. sportowiec, choć wiem, że to nie wypali. Płuca przepalone, garb, że chuj. Trudno.
Odpowiadałaby mi też robota informatyka, najlepiej za granicą.
No i niewykluczona jest też wizja mnie jako hodowcę konopii(ofc. jak już może zalegalizują.
I tak wszyscy skończycie w KFC.
A ja będę grał w tibie... zawodowo.
.vimpex.
16-06-2010, 07:17
@Up
Zawodowy Tibijczyk?
@Topic
Ofc. Tibijczyk =C
Nic innego =OOOOOOO
Pewnie informatyk a jak nie to tibijczyk 1st. w statach free pacc, meetingi itp. czujesz to?
Hosterem nie ma uja. Postawie APO v2 i każdy będzie mi wysyłał 9zł na pacca 44 dni !
Nauczyciel jezyka angielskiego
Całe życie zastanawiałem się kim będę i teraz wiem, jestem gangsterem co mnie ogromnie pasi ;x
Gangsterem na szkolnym podwórku?
@topic
Zawsze chciałem być kucharzem/piekarzem:)
Postanowiłem skończyć zawód Blacharz izolacji przemysłowej i iść do technikum informatycznego:>
Bueeehue, widzę, że macie zajebiste pomysły na przyszłość :<
Ja będę oczywiście prawnikiem (każdy mówi, że bym się nadawał xd). Pieniądze niezłe, studia można skończyć w 4 lata ;> Z nauką nie mam problemów.
Chyba jesteś prawiczkiem. :D
@Topic.
Na chwilę obecną myślę że mechanik samochodowy/rowerowy, nie wiem dokładnie, przemyśle to.
Habemus Papam
16-06-2010, 13:10
jakby dentysta zarabial 700 zl dziennie to zarabialby rocznie okolo 250k zl, cos Ci sie popierdolilo : ))
Kto Cie uczył matematyki? coś Ci sie popierdoliło [2] : |
@ Chcę zostać Milionerem.. w przyszłości.
Metaxa Kamil
16-06-2010, 13:26
A ja zostanę Dark Rodo i będę sprzedawał manasy :)
Tak serio to Technik budownictwa :)
Będę sobą ^^
tak na serio, to jeszcze nie mam pojęcia, jestem dobry ze ścisłych przedmiotów więc może coś z tym związane : /
.:Speed Fireman:.
16-06-2010, 15:28
Moim celem jest zostanie piłkarzem.
Mam nadzieję, że kiedyś moje marzenie się spełni :)
Stormczester
16-06-2010, 15:38
Technik Elektronik. Elektronika jest moim hobby więc chciałbym się tym w przyszłości zajmować
Chciałbym zostać tłumaczem (angol-polak polak-angol), ale jak to w przyszłości będzie, to się zobaczy... :) Chciałbym również zostać instruktorem jakiejś sztuki walki, czy coś w tym stylu ;D Jak nie, to nie wiem ;x Założyć jakąś firmę, lub nastawić się na hodowlę kurczaków, świń, czy coś w tym stylu i o ;o
Notariusz/radca prawny/adwokat + szef niewielkiego przedsiębiorstwa internetowego. ;d
.Xienus.
17-06-2010, 22:30
Notariusz, radca prawny, adwokat + szef niewielkiego przedsiębiorstwa internetowego. ;d
skromnie...
ja będę pracował jako programista w Blizzardzie
Ja zostane kucharzem ide do technikum na kucharza :)
Zawodowym Fighterem, będę z dumą reprezentował Nasz kraj na międzynarodowej arenie.
Będę walczył w klatkach zagranicą, bo u Nas w Polsce szkoda zdrowia za takie marne pieniądze.
Marcelllo
18-06-2010, 14:17
Ja zostanę elektronikiem i informatykiem :D Tzn. chodzę do szkoły elektronicznej bo mnie to interesuje ale również mnie interesuje informatyka więc rozwijam swoje zdolności informatyczne w domu :)
Saphirka
19-06-2010, 00:58
a ja bede geodetka, w tym roku juz zaczynam taka edukacje, studiowac bede w krakowie badz we wrocku ;)
Kamilos xD
20-06-2010, 13:01
Chciałbym zostać lekarzem ;D Tylko nie wiem jeszcze jaki kierunek dokładnie ;p
Chcę pomagać ludziom i bym miał w ciul kasy ^^ Jeżeli wszystko dobrze pójdzie
Pozdrawiam
a ja bede geodetka, w tym roku juz zaczynam taka edukacje, studiowac bede w krakowie badz we wrocku ;)
Ja podobnie tylko ze edukacje w tym kierunku rozpoczalem rok temu.
Szkarlatny leon.
20-06-2010, 14:37
Alfons bądz Bos Opolszczyzny ;)
A tak na serio Informatyk..:)
Skryper.!
21-06-2010, 21:48
Zawodowym Fighterem, będę z dumą reprezentował Nasz kraj na międzynarodowej arenie.
Będę walczył w klatkach zagranicą, bo u Nas w Polsce szkoda zdrowia za takie marne pieniądze.
ta zawodowym Fighterem skoro masz zwolnienie z wfu? Cos nie tak koles.
Ja bede pracował najprawdopodobniej w serwisie spawalniczym:pp
Komentator sportowy... _/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.