View Full Version : Router
Mam pytanko, dzisiaj kupiłem laptopa oraz router 'Scientific Atlanta EPC2203'. Niestety w pudełku z routerem nie było instrukcji po polski, ani angielsku. Więc gdyby mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak podzielić internet na komputer stacjonarny oraz notebooka to proszę o pomoc ;)
Devil murder v3
15-06-2010, 22:36
U mnie wystarczy zainstalować oprogramowanie w obydwóch komputerach, odpalić router i działa ;p
Wielkiej filozofii nie ma ;)
Mam pytanko, dzisiaj kupiłem laptopa oraz router 'Scientific Atlanta EPC2203'. Niestety w pudełku z routerem nie było instrukcji po polski, ani angielsku. Więc gdyby mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak podzielić internet na komputer stacjonarny oraz notebooka to proszę o pomoc ;)
Radziłbym poszukać poradników w google, tam ich jest pełno (nie wiem jak jest do tej pory), lecz gdy potrzebowałem routera to widziałem ich znacznie dużo. :D
Nie jestem do końca pewien ale w polskim prawie jest wzmianka o tym, że każdy produkt sprzedany legalnie musi posiadać instrukcje i informacje o wydawcy po polsku. Radziłbym o ile kupiłeś to w sklepie i zapytać o instrukcję.
Dobra już sobię poradziłem bo okazało się że nie moge zainstalować na laptopie sterowników bo tam są sterowniki do windows vista 32 bity, a ja mam windows 7 64 bity.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.