Zaloguj się

View Full Version : 8.42 Zmiany

Mortiis
16-06-2010, 17:17
Od dnia dzisiejszego każdy knight otrzymywał będzie po 20hp z każdym zdobytym poziomem doświadczenia.

Wprowadziliśmy również możliwość sprzedaży różdzek, których do tej pory nie można było sprzedać.

~Xienus~
16-06-2010, 17:19
first!!!

a jest wyrównane hp??

z różdżkami to super... :D
jeszcze daj coś dla ed :D

Demon
16-06-2010, 17:25
aha ;o
n/c xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Zark
16-06-2010, 17:28
Aha lol.
n/c
Wy to macie pomysły na serio. Chcecie zrobić z 8.42 następne APO 7.6

Vivek
16-06-2010, 17:29
Lol 20hp/lvl? To już 300 lvl będzie miał 6000hp xD
Wydaje mi się, że troszkę za dużo xD

' Devily <3
16-06-2010, 17:29
Czyli teraz 50 ek zamiast około 620 hp będzię miał 1620 hp ? : o

@top.
Kogoś tutaj teraz pojebało : o.

@Vivek
300 lvl będzie miał około 8k hp.

Krsix
16-06-2010, 17:36
Róbcie dalej z 8.42 7.6, gz.. Macie w dupie to co wam mówimy wszyscy :)

Belfus Adri
16-06-2010, 17:41
Teraz zamiast 15 hp knight dostaje 20 hp jak cos a nie 35 hp... ;D
W sumie dobrze tera ek moze bloczyc bossy :)

Moon Red
16-06-2010, 17:50
Oho 6.1 k HP Roksze ^^ to teraz tylko do 400.

P.S THX!!!

P.S go go apo7.6 ....

`diGiel <3
16-06-2010, 17:59
zamiast o tej godzinie pisać newsa to na mecz zapraszam ! =]

Drunkus
16-06-2010, 18:04
Bardzo dobry pomysl ztym dodatkowymi 5 pkt hp/lvl ek bedzie teraz dobrze bloczyc a nie jak kiedys i wkoncu bedzie tez mozna sellac rozdzki ^^

Old Vienio
16-06-2010, 18:43
Mortiis myslisz ze jak zrobisz głupia zmane to jest fajnie ?Wy gowno robicie na tym servie raz napiszecie ze zmieniliscie ceny i dobra niech sie ciesza a co do tej zmieny to fatalna decyzja ZROBCIE JAKIS JEDEN PORZADNY UPDATE A NIE DODAJECIE CO MIES JAKIES GOWNA

Marek
16-06-2010, 18:48
Powiem tak bardzo dobra zmiana chociaż gram rp !! A Wiecie dlaczego bardzo dobra zmiana ? Bo tutaj md , es walą 2x więcej niż na rl tibi i dlatego dodanie hp i hitów ek było dobrym posunięciem ( no może hitów mniej ). Złym posunięciem byłoby dodanie hp ek jeśli ed/ms zadawał by obrażenia takie jak na rl.

A jak płaczecie to może zrobimy rl balans ? i profy magiczne będą się manasowały GMP po 300 ?

Bardzo dobra zmiana w końcu ek będzie mógł blokować.

ARMEDIS
16-06-2010, 18:58
Fajnie, ale jakiś newsik przydałby się do 7.6 bo dawno nie było.

Joogi
16-06-2010, 18:58
Haa, super XD będzie więcej hp ; DDDD
Profy ms,ed,rp nie płakać : ))

Azonka
16-06-2010, 19:05
Dla mnie troszke za duzo tego hp.
Knight jest prawie nie do ubicia teraz.

Oczywiscie to jest tylko moja opinia.

@down
Marku, napisalem Prawie :)

Marek
16-06-2010, 19:08
Dla mnie troszke za duzo tego hp.
Knight jest prawie nie do ubicia teraz.

Oczywiscie to jest tylko moja opinia.

Nie do ubicia ? jest jak wcześniej.Co z tego , że ma więcej hp skorol tyle samo się leczy ?

Mnie 300 ek 3x ed składa.

Także nie gadajcie , że taki ek to znowu czołg. Ja na 300lv leczę się najlepszymi potami po 1.5k hp no dodajmy exane to niech nawet 2k wyjdzie to zobaczcie - 3x ed po 300lv i leżę : )

Moon Red
16-06-2010, 19:11
@up
Dokładnie moge mieć nawet 1 mln HP ale jeżeli bija powyżej 1.7k to śpię....

Harvester
16-06-2010, 19:44
Widzę, że się admini porządnie wzieli za balans postaci, szkoda, że tak poźno kiedy odeszło wiele osób. Z drugiej strony, lepiej poźno, niż wcale.
Jasne jest, że knight był do tej pory za słaby. Ale dmg czarów, ilość HP i cena potionów to podstawowe czynniki knighta, a wszystkie zostały mocno ulepszone. Czy słuszne jest aż tak radykanle ulepszanie ek ? Trudno powiedzieć, zależy to przede wszystkim jak daleko idące będą zmianu u paladyna. Knight bardzo dużą ilość HP będzie leczyć combo'sem potiona + czar leczący, wydaje się, że będzie niezniszczalny w pvp.
Teraz czas na zmiany u paladyna który jest obecnie zdecydowanie najsłabszą profesją. Aż się prosi aby wyeliminować tak irytujący wspólny exhausted na broń rzucaną i sd'ki, bo w pvp paladyn się kompletnie nie liczy. Co ciekawe, nawet jak się to poprawi, to Inis Mona będzie mieć combo w playera ~1000dmg (350 gwiazdka, 650 sd) co na tle innych profesji jest poprostu żałosne. Więc i dmg z assasin stars jest do poprawy. No i siła leczenia - Inis Mona mając 4,3k hp leczy około 1,7hp - poprostu brak słów. Nie jestem pewien czy jest sens dodawać paladynowi HP, ale patrząc na dodatkowe 5HP knighta, to u pala 2HP na level wydają się być rozsądne, chociaż nie mam co do tego pewności, trzeba to przetestować. Na pewno należy zwiększyć siłe leczenia, wtedy powinno obejść się bez dodawania HP.

Zawsze można też cofnąć zmiany u knighta i najzwyczajniej osłabić siłę czarów u profesji magicznych, to najprościejsze rozwiązanie, a wtedy też balans powinien być wyrównany. Każdy wie, że profy magiczne siekają hity z kosmosu, a zabić się takiego nie da (chyba, że w trapie) bo jedzie na mana shield, ma ogromną ilość MP i dużo many wraca mu potion.

Mimo, że już nie gram, to mam nadzieję, ze administracja weźmie pod uwagę rozsądny i obiektywny głos doświadczonego gracza, który chce się przyczynić do ustawienia uczciwego balansu na serwerze.

Pozdro, Harvester.

@edit
Marek Up
A wiesz o tym, że leczysz się i tak więcej niz paladyn na porównywaly lvlu ? Więcej, wiesz o tym, że masz od takiego paladyna 2x więcej HP ? :) Czemu wszyscy patrzą tylko na swoją profesję, starajcie się patrzeć obiektywnie na wszystkie klasy. Jak napisałem, albo wycofać zmiany u knighta i osłabić czary u sorców/druidów albo po tak mocnych zmianach u ek czas na duuuże zmiany u rp.

Speedy
16-06-2010, 19:46
Bardzo fajnie ze robicie cos dla apo 8.42 , duzy plus dla ekipy apo.

Zoltan
16-06-2010, 20:28
Widze ze niektorzy maja problem czytania ze zrozumieniem. Otoz knight nie dostaje 20HP wiecej na level tylko 20hp na level czyli wzroslo to o 5. Co za tym idzie postac z 200 levelem (knight) ma: (200-12)*20+205 = okolo 4k HP a mial 3k hp.

Teraz male info dla postaci magicznych. Byly dwie opcje albo zwiekszyc hp knighta albo obnizyc moc potow z mana, i tak zamiast 650MP byloby 400 a ze jest 80% profesji magicznych (Na oko) to wybralismy to pierwsze.
Nie musze chyba mowic ze przy zmianie mocy GMP bylby taki placz i przeklenstwa ze ....

Demon
16-06-2010, 20:50
Widze ze niektorzy maja problem czytania ze zrozumieniem. Otoz knight nie dostaje 20HP wiecej na level tylko 20hp na level czyli wzroslo to o 5. Co za tym idzie postac z 200 levelem (knight) ma: (200-12)*20+205 = okolo 4k HP a mial 3k hp.

Teraz male info dla postaci magicznych. Byly dwie opcje albo zwiekszyc hp knighta albo obnizyc moc potow z mana, i tak zamiast 650MP byloby 400 a ze jest 80% profesji magicznych (Na oko) to wybralismy to pierwsze.
Nie musze chyba mowic ze przy zmianie mocy GMP bylby taki placz i przeklenstwa ze ....

oki , zmiana u ek jest super XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sempacz__
16-06-2010, 21:06
@harvester
w chuju ma kazdy twoje pomysly zeby polepszyc rp, pal to najgorsza profesja tu czy na rl, pallek chujowo sie leczy dotego ma tyle hp ze leci na pierwszego lepszego heda wiec stfu

@
to znizcie hity eka

.Xienus.
16-06-2010, 21:17

no co ty... ja gram edem i bym nie płakał :D

ale powinno być 18 a nie 20 ;/

Harvester
16-06-2010, 21:30
@harvester
w chuju ma kazdy twoje pomysly zeby polepszyc rp, pal to najgorsza profesja tu czy na rl, pallek chujowo sie leczy dotego ma tyle hp ze leci na pierwszego lepszego heda wiec stfu

@
to znizcie hity eka

Piszesz gorzej niż uczniak z podstawówki, słyszałeś o interpunkcji, składni zdania ?:D Nie wiem co twój komentarz ma oznaczać, ale jak czyta się taki zlepek pseudo słów to ręce opadają. Napisałem, patrzcie na wszystkie klasy a nie tylko na swoją postać, ty grasz magiczną, polepszyli knighta to już płaczesz, żeby go spowrotem osłabili, a jakieś argumenty ? Knight i palek byli słabi więc administracja miała dwa wyjścia - polepszyć obie te profy lub osłabić magiczne. Zresztą, nie będę tyrać dziecka co nawet nie potrafi poprawnie pisać w ojczystym języku, pozdro analfabeto.

@edit Marek niżej
Zgadzam się z tobą. Knight był do poprawienia, poprawili dużo, w trakcie jak będziecie grać wyjdzie czy jest ok. Ciesze się, że rozumiesz moje zdanie na temat pala, wybrano metode "dobijania do poziomu profesji magicznych" to teraz czas na palka.
Spadam z forum i wracam do nauki bo egzaminy przede mną, pa.

Marek
16-06-2010, 21:41
Rozumiem Cię :) i nie mów , że patrzę tylko na swoją profesję bo gram rp ale jeśli obniżyli by hity u ms/ed i ilość dodawanej many za pomocą gmp odeszło by sporo osób i tym posunięciem Mortiis doprowadził by do upadku ots'a. Wątpię czy taki 300-400lv ed/ms grałby jakby miał walić hity mniejsze i expić 2x wolniej.

Wydaję mi się , że ek nie jest teraz i tak czołgiem - bardzo poprawiła się sytuacja w blokowaniu ek który ma więcej hp. Ja sam byłem już dziś pomocny w bloczeniu.A jeśli chodzi o leczenie ek to nawet mając 10k hp padnie od 3x po 300ed , gdyż nie wyleczy się z comba. Jeśli chodzi o palladyna fakt powinni podnieść siłę leczenia exury san , zlikwidować blokadę walenia na raz ass star + czar oraz podnieść nieco moc a-star. I myślę , że w tedy balans profesji można byłoby uznać za skończony i dość dobry :)

Nie jestem egoistą - myślę o każdym ale to co napisałem wydaję mi się najbardziej rozsądne :)

Metaxa Kamil
16-06-2010, 21:59
Ja Was kurw.a ludzie nie rozumiem...
Pierw płaczecie, że ek słaby bo mało się leczy, ma mało hp, mało bije.
Teraz zostały wprowadzone zmiany i znów płaczecie, że to nie pasuje i tamto.
Jak się nie podoba OTS to zapraszam na inny. Nikt Was tutaj nie trzyma na siłę...

Ogarnijcie się trochę i dajcie spokój Mortiisowi, Tygrysowi i innym. Oni mają inne sprawy na głowie niż tylko Wasz "loFFciany" balans profesji.

Żeby Wam dogodzić to każdy musiałby mieć zrobiony balans z osobna dla siebie.
Cieszcie się z tego co macie bo mogliście gówno dostać. Mortiis interesuje się serwerem i stara się żeby utrzymać graczy a Wy dalej go nękacie, że nic nie robi albo, że robi wszystko źle.

@topic
Mortiis, widzę, że ostatnio zaczyna się coś dziać na tym 8.42. Staraj się dalej, reklamuj gdzie tylko się da. Rób jakieś eventy, konkursy, nie koniecznie na itemy/kasę ale kilka dni pacc'a lub coś w tym stylu.

Czekamy na dalsze zmiany ;)

Pozdrawiam,
Bashoo.

@down
Mówię, że Ci ludzie to się jacyś pojebani zrobili. Co chwile płaczą...
Niech się cieszą z tego co mają ;)

Dyziek
16-06-2010, 22:07
Ja juz nie wiem czego wy chcecie.. :/ Nic wam nie pasuje nigdy.

Haizen
16-06-2010, 22:12
Zmiana jest ok..MImo iz osobiscie gram ED.
Teraz przyszedl czas na polepszenie palka,bo zeby taki Iniś na 430 lvlu sie skladal od 4 osob to przesada ostra ;o

Knight Lukas
16-06-2010, 22:13
Przy takich hitach potworów 20hp na lvl to dobry pomysł, a różdżki powinny być dawno wprowadzone do skupu. Mam nadzieje, że będą w rozsądnych cenach ;P

Sempacz__
16-06-2010, 22:47
Piszesz gorzej niż uczniak z podstawówki, słyszałeś o interpunkcji, składni zdania ?:D Nie wiem co twój komentarz ma oznaczać, ale jak czyta się taki zlepek pseudo słów to ręce opadają. Napisałem, patrzcie na wszystkie klasy a nie tylko na swoją postać, ty grasz magiczną, polepszyli knighta to już płaczesz, żeby go spowrotem osłabili, a jakieś argumenty ? Knight i palek byli słabi więc administracja miała dwa wyjścia - polepszyć obie te profy lub osłabić magiczne. Zresztą, nie będę tyrać dziecka co nawet nie potrafi poprawnie pisać w ojczystym języku, pozdro analfabeto.

@edit Marek niżej
Zgadzam się z tobą. Knight był do poprawienia, poprawili dużo, w trakcie jak będziecie grać wyjdzie czy jest ok. Ciesze się, że rozumiesz moje zdanie na temat pala, wybrano metode "dobijania do poziomu profesji magicznych" to teraz czas na palka.
Spadam z forum i wracam do nauki bo egzaminy przede mną, pa.

to nie ja wygladam jak metal i nie mam glosu jak big brother takze wybacz, kretynie.

@metaxakamil
nie chodzi o to ze to ma cos zwiazanego z ortografia etc ale wkurwia mnie to ze wypomina ***** od stycznia tamtego roku ze maja poprawic paladyna no powiedz mi ze ciebie to nie wkurwia blagam, na miejscu mortiisa wyjebalbym harvestera na zbity pysk ban na ip i bb bo takie kutangi nie maja tu prawa bytu
a co do jego autfitu to przeciez ciota jest. proste
chuj w moja ortografie pisze tutaj szybko nie staram sie o to by pisac pieknie i ladnie bo nie mam na to czasu a zreszta kazdy wie o co chodzi w moich postach tak czy tak hehs

@harvester

Sempacz małolacie, czemu mnie prowokujesz ? Schodzisz z tematu i zaniżasz poziom dyskusji ...

Metaxa !
"... jesteś moją metaxą całym sensem oraz pasją imaginacją która kusi mnie wciąż ..."
hehe dobre to, na bibie ostatnio słyszałem
idz dupe lizac dla metaxy przydupasie, bo tylko to umiesz a grac zero tylko expic jezus
malolat to osoba ponizej 13 lat po pierwsze a po drugie to nie ja spedzilem cale zycie przy ksiazkach i wypisywaniu postow ze trzeba polepszyc paladyna to ze masz 20 iles tam lat to nie znaczy ze mozesz mowic do mnie malolacie bo jestes gnojem tylko

hehe dobre to, na bibie ostatnio słyszałem
biba chhahah nie wiem co ty rozumiesz w znaczeniu biba ty ulungu ale chodzi ci chyba o spotkanie rodzinne heheuheuhehe hahh z ciociami siedzisz przy muzyce i jesz ciastka jezus

dzienks

@

hahaahh nie odpowiadasz na zaczepki bo mowie cała prawde człowieniu, nie bede mowil ile mam lat bo chyba kazdy to wie w sumie mam swiadomosc tego ze w wieku 23 lat nie bede grał dalej w tibie jak ty to robisz, a moze pokazac twoja fotke? tam jest wiecej pryszczy niz sobie wyobrazasz hehhuehhhehehheheh get a life

Dandalf
16-06-2010, 22:48
moim zdaniem 18 w zupełności by wystarczyło. troche przesada wg. mnie.

.Xienus.
16-06-2010, 22:50
Ja juz nie wiem czego wy chcecie.. :/ Nic wam nie pasuje nigdy.

paswoalo by gsybys zrobil jakies respy ala pentagram ale zeby było po 4-5 demcow na klatę.. i wejście kosztowało 100cc

Metaxa Kamil
16-06-2010, 23:24
to nie ja wygladam jak metal i nie mam glosu jak big brother takze wybacz, kretynie.

Co ma wygląd i głos do inteligencji, ortografii i składni ?
Chyba nic więc Sempacz no ogar ;)

Harvester
16-06-2010, 23:54

Sempacz małolacie, czemu mnie prowokujesz ? Schodzisz z tematu i zaniżasz poziom dyskusji ...

Metaxa !
"... jesteś moją metaxą całym sensem oraz pasją imaginacją która kusi mnie wciąż ..."
hehe dobre to, na bibie ostatnio słyszałem :)

@Edit Sempacz
I znowu ten twój niekontrolowany stek wyrazów, bez ładu i składu, aż żal patrzeć jak się męczysz myśląc. A ile masz lat małolacie, że się tak obużyłes ? Idz dalej chodować te wielkie pryszcze co miałeś, co, może już nie masz ?:D Nie odpowiadam więcej na twoje idiotyczne zaczepki.

Kornas Pall.
16-06-2010, 23:58
Wam to ***** nie dogodzi -.- Doceńcie to ,że serwer jest już stary (8.42) , a ekipa bardzo stara się przyciągnąc nowych graczy . Ważne ,że coś się dzieje , z czasem będzie dobrze , a knightom przydało się to 5hp więcej .

Sturnusek
17-06-2010, 02:34

@metaxakamil
nie chodzi o to ze to ma cos zwiazanego z ortografia etc ale wkurwia mnie to ze wypomina ***** od stycznia tamtego roku ze maja poprawic paladyna no powiedz mi ze ciebie to nie wkurwia blagam, na miejscu mortiisa wyjebalbym harvestera na zbity pysk ban na ip i bb bo takie kutangi nie maja tu prawa bytu
a co do jego autfitu to przeciez ciota jest. proste
chuj w moja ortografie pisze tutaj szybko nie staram sie o to by pisac pieknie i ladnie bo nie mam na to czasu a zreszta kazdy wie o co chodzi w moich postach tak czy tak hehs

@harvester

idz dupe lizac dla metaxy przydupasie, bo tylko to umiesz a grac zero tylko expic jezus
malolat to osoba ponizej 13 lat po pierwsze a po drugie to nie ja spedzilem cale zycie przy ksiazkach i wypisywaniu postow ze trzeba polepszyc paladyna to ze masz 20 iles tam lat to nie znaczy ze mozesz mowic do mnie malolacie bo jestes gnojem tylko

biba chhahah nie wiem co ty rozumiesz w znaczeniu biba ty ulungu ale chodzi ci chyba o spotkanie rodzinne heheuheuhehe hahh z ciociami siedzisz przy muzyce i jesz ciastka jezus

dzienks

@

hahaahh nie odpowiadasz na zaczepki bo mowie cała prawde człowieniu, nie bede mowil ile mam lat bo chyba kazdy to wie w sumie mam swiadomosc tego ze w wieku 23 lat nie bede grał dalej w tibie jak ty to robisz, a moze pokazac twoja fotke? tam jest wiecej pryszczy niz sobie wyobrazasz hehhuehhhehehheheh get a life
mowiac szczerze, twoje posty mnie rozpierdalaja na plerki xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#
no fajnie, ze sie cos na 8.42 dzieje, ale kazdemu sie nie dogodzi :)

Folinex
17-06-2010, 02:55
Dobrze że na 8.42 coś się dzieje.

@Sturnusek.
No cóż niech nabija dalej, w końcu nabije bana. :D

Zezikan
17-06-2010, 08:48
i tak źle i tak źle połowa to dzieci po 12 lat którzy nie rozumiąco to balans postaci :P

tak trzymać teraz coś z rp bo ed i ms jest spoko i ek tylko rp nie;/

KaZeK
17-06-2010, 08:52
Większość up, możecie konwersować na pw?

#top
Zmiany, zmiany ciągle zmiany, bardzo dobrze!:)
Zobaczymy ile jeszcze będą narzekać że nic nie robicie (:

Folinex
17-06-2010, 08:53
i tak źle i tak źle połowa to dzieci po 12 lat którzy nie rozumiąco to balans postaci :P

tak trzymać teraz coś z rp bo ed i ms jest spoko i ek tylko rp nie;/
W takim razie napisz propozycje na ulepszenia RP na 8.42. :D

Harvester
17-06-2010, 15:13
Naliczyłem tylko osiem osób które się tu wypowiedziały i narzekają, w tym jeden kumaty osobnik (Demon) szybko się zreflektował i z narzekań się wycofał :D
Tak więc tylko siedmiu graczom się nie podoba, że ulepszyli knighta. Reszta rozumie, że knight i palek względem klas magiczych są za słabi, i zmiany są potrzebne. Proponuje Dyźkowi i Kazkowi (sory jeśli się nie odmienia) wyluzować, wcale nie ma dużo osób które płaczą, choć wiadomo, że zawsze znajdzie się ktoś taki. Z zainteresowaniem czekam na dalsze ambitne ruchy Mortiisa :)

Goatee
17-06-2010, 15:31

Wyjebałem się na plecy xddddddddddddddddddd

#
Dobrze, że w końcu bierzecie się za ten serwer. Na dzień dzisiejszy przybywa dość sporo nowych graczy ;]

->Chemical<-
17-06-2010, 15:43
No dobra jak chcecie to można hp knighta zmniejszyć do 15, oraz zmniejszyć hity oraz manasowanie profesji magicznych ;) 400mp to w sam raz oraz hity zmniejszone że nie będzie się pizgać z visów/tera po 1k lecz po 500, pasi? ;>

Waleczny
17-06-2010, 17:02
No dobra jak chcecie to można hp knighta zmniejszyć do 15, oraz zmniejszyć hity oraz manasowanie profesji magicznych 400mp to w sam raz oraz hity zmniejszone że nie będzie się pizgać z visów/tera po 1k lecz po 500, pasi? ;>
Kolega bardzo dobrze napisał albo ulepszamy wszystkich tak aby było w miarę wyrównane pvp (RP'ka też ;>) albo udupiamy wszystkich i też będzie równo.

My fire
17-06-2010, 17:34
gmp za 300, sanka za 500-700+spirit, uhp za 1000+exana, hury o 60% mniej ue i sd to samo i moze wkoncu to nie bedzie wygladalo jak orszabal 9999x
A wsumie poco pisac te posty jak i tak sie pojdze na wara rzuci 10 mw i dostaniesz bana...

Dyziek
18-06-2010, 00:50
paswoalo by gsybys zrobil jakies respy ala pentagram ale zeby byÂło po 4-5 demcow na klatĂŞ.. i wejÂście kosztowaÂło 100cc

Chcę powiedziec Ci, ze ja nie rozmieszczam Monsterów ile razy wam bede mowił.

Demon
18-06-2010, 07:30
paswoalo by gsybys zrobil jakies respy ala pentagram ale zeby było po 4-5 demcow na klatę.. i wejście kosztowało 100cc

chyba Cie oczy swedza , na staminie prawie na kazdym respie 400edem wbijam lvl 30 min , wiec PIZDA oki? :\

_topic
jak mowie , ogolnie jest spoko , tyle , ze ek'a trzeba dluzej w trapie trzymac xd

Marcelllo
18-06-2010, 13:58
Fajnie, że coś dodaliście do 8.42, może kilka osób przybędzie. Ale utrzymajcie też 7.6 :)

Kexuro
05-07-2010, 20:26
Bardzo dobre zmiany, przydały się nam wszystkim.

Ero Senin
05-07-2010, 20:28
Myślę że to bardzo dobra zmiana : ) knight zawsze był upośledzony

Monk3y
05-07-2010, 20:29
Super bedzie sie latwiej dragi lalo :D

Maxuro
06-07-2010, 14:12
Aha lol.
n/c
Wy to macie pomysły na serio. Chcecie zrobić z 8.42 następne APO 7.6

To jest ich sprawa, co robią.

@Top.
Zmiany są przydatne, knight jest najlepszy według mnie, dlatego mi się dobrze nim gra.