PDA

View Full Version : System dzialania tutorow

Arrow
16-06-2010, 20:21
Przedwczoraj, dostalem na postac zgloszenie " prosze wylaczyc bota nastepnym razem zostanie ukarane " czy cos takiego mniejsza z tym"

Pomyslalem - tutor ocipial czy co? bo nic nie mialem wlaczonego zadnego bota.

Potem wszedlem na mc swoim drugim charem, i napisalem na niego skarge po czym zaczalem expic na cyklopach zeby udawac niby cave, tutor od razu po skardze nie wiem 20-30 s dostaje na mc "prosze wylaczyc bota itd", bez zastanowienia ani bez niczego pisze na bezpodstawnych oskarzeniach, nawet nie sprawdza czy ktos ma czy nie ma po prostu piszesz na kogos skarge a tutor od razu formułke z "prosze wylaczyc" !

uwazam, ze nie powinno sie oskarzac bezpodstawnie graczy!

Speedy
16-06-2010, 20:23
Po pierwsze, przyznałeś sie do tego ze włączyłeś mc - to jest zabronione powinienes dostac bana. Po drugie nastepnym razem jak bedziesz expił nagrywaj filmik , aby udowodnij to ze nic nie miałeś. Po trzecie niema ludzi nieomylnych, tutor tez człowiek pomylic sie moze.

Devil murder v3
16-06-2010, 20:24
Yyyy... masz dziwny tok myślenia. Istotnie - tutorzy często się mylą - są w końcu dopiero uczniami, muszą się dużo uczyć, aby dorównać Santano, czy też Mortiisowi.

Ale nie ma co płakać - dostałeś ostrzeżenie - nie masz bota - napisz im to na default, albo zignoruj to.

Jeżeli nie masz żadnych wspomagających programów - to nie masz się czym martwić.

Arrow
16-06-2010, 20:28
***** co za debil jebany!! Mc to jest bot i może za to dostałeś ostrzeżenie. Udajesz czy jesteś takim debilem??

Czy naprawde tak duzo wymaga od Ciebie czytanie ze zrozumieniem?

Nie wiem skad sie takie przyjeby biora.

Chodzi mi o samo to ze pisza bo to jest obelga wobec graczy nie bocacych!
a chuj mnie to obchodzi ze do mc sie przyznalem boze testowalem to na 15 levelach poza tym nie gram na powaznie

Romuś
16-06-2010, 20:30
Po pierwsze, przyznałeś sie do tego ze włączyłeś mc - to jest zabronione powinienes dostac bana. Po drugie nastepnym razem jak bedziesz expił nagrywaj filmik , aby udowodnij to ze nic nie miałeś. Po trzecie niema ludzi nieomylnych, tutor tez człowiek pomylic sie moze.

No to daj mu bana koksie skoro nawet nicku nie podal :(

@Top
Nie ma sie co dziwic....Kazdy kiedys zaczynal tutorowac :)

Mortalix
16-06-2010, 20:33
Nie ma sie co dziwic....Kazdy kiedys zaczynal tutorowac :)

Nieprawda! Ja nie zaczynałem! :cool:

#Topic
Mogłeś jeszcze napisać, że powinni go wyrzucić i wziąć Ciebie.
Najlepiej napisz to w odpowiednim dziale.

Caav
16-06-2010, 20:52
Skąd masz pewność, że to tutor Cię upomniał? ; )

Domcio666
16-06-2010, 21:18
i po co sie chwalisz ze mialem MC pewnie gm sprawdzil ip twojego piewszego chara i drugiego i dlatego cie sotrzegl po co wgl napisales ten temat jak miales MC ale i tak bedzie mielaes bota jakiegos

_Kisi3lek_
16-06-2010, 21:50
i po co sie chwalisz ze mialem MC pewnie gm sprawdzil ip twojego piewszego chara i drugiego i dlatego cie sotrzegl po co wgl napisales ten temat jak miales MC ale i tak bedzie mielaes bota jakiegos

Wystarczy komenda /checkmc ? I pokazuje kto używa MC .

@

Może nie odpisywałeś i dlatego wzioł cię za Cave.

.Xienus.
16-06-2010, 22:05
ale ja widzę ze cie ostrzega jeszcze zanim dale mc??
peszek.. tutor sie pomylił... straszna rzecz... ile razy ja dostałem bana bo się pomylił?? jeszcze jak santano byl zwykłym ST

chce powrotu Scorpiona!!!!

Marcelllo
16-06-2010, 22:22
Jeżeli dostałeś upomnienie to po prostu używałeś bota i nie kłam. Mi jakoś się jeszcze nie zdarzyło abym dostał jakiekolwiek upomnienie na czerwono, tym bardziej bezpodstawne (raz mi się zdarzyło rok temu zarobić ostrzeżenie xD).

Więc nie kłam, że nie używałeś bota :/
Smutne, ale prawdziwe.

Hogart
16-06-2010, 22:26
Co to się porobiło. "Panie Tutorze" jak Pan śmiał dać upomnienie za to, że używał MC? Przecież to nie bot to tylko wspomagacz. Osoba, która widziałą ten napis na czerwono mogła dostać epilepsji na skutek czerwonego napisu i stresu związanego z obawy zbanowania postaci.

A tak na serio to nie widze powodu, aby zakładać temat o tym iż ktoś ci dał upomnienie. Na twoim miejscu cieszyłlbym się, iż nie dostałeś bana za MC.

James
16-06-2010, 22:50
Przedwczoraj, dostalem na postac zgloszenie " prosze wylaczyc bota nastepnym razem zostanie ukarane " czy cos takiego mniejsza z tym"

Pomyslalem - tutor ocipial czy co? bo nic nie mialem wlaczonego zadnego bota.

Potem wszedlem na mc swoim drugim charem, i napisalem na niego skarge po czym zaczalem expic na cyklopach zeby udawac niby cave, tutor od razu po skardze nie wiem 20-30 s dostaje na mc "prosze wylaczyc bota itd", bez zastanowienia ani bez niczego pisze na bezpodstawnych oskarzeniach, nawet nie sprawdza czy ktos ma czy nie ma po prostu piszesz na kogos skarge a tutor od razu formułke z "prosze wylaczyc" !

uwazam, ze nie powinno sie oskarzac bezpodstawnie graczy!

Po pierwsze nawet nie napisałeś o jaką postać chodzi na którą dostałeś upomnienie.
Po drugie własnie przyznałeś się że siedziałeś na mc...
Po trzecie i najważniejsze, jeżeli jest podejrzenie że ktoś ma cave bota, to sprawdza się go nawet bez pewności czy ma bota, pisząc mu prośbę aby odezwał się na Deafult, w celu sprawdzenia czy rzeczywiście ma to cave. Więc jeżeli Gm/Tutor dostaje zgłoszenie że gracz XYZ ma bota, to go sprawdza. Jak się odezwiesz to masz szczęście, jak nie to heja.

Ps.
Skąd masz pewność, że to tutor Cię upomniał? ; )
Przyłączam się :)

Folinex
17-06-2010, 00:28
Po pierwsze nawet nie napisałeś o jaką postać chodzi na którą dostałeś upomnienie.
Po drugie własnie przyznałeś się że siedziałeś na mc...
Po trzecie i najważniejsze, jeżeli jest podejrzenie że ktoś ma cave bota, to sprawdza się go nawet bez pewności czy ma bota, pisząc mu prośbę aby odezwał się na Deafult, w celu sprawdzenia czy rzeczywiście ma to cave. Więc jeżeli Gm/Tutor dostaje zgłoszenie że gracz XYZ ma bota, to go sprawdza. Jak się odezwiesz to masz szczęście, jak nie to heja.

Ps.
Przyłączam się :)

Właściwie powiedziałeś prawdę, nawet nie wie kto go w dokładności zbanował za używanie cave botów, nie masz dowodów na nic, ogólnie sprawdź na stronie kto Cię zbanował, oraz odpowiedź tutaj, może uda się ustalić przyczynę bana, może ktoś inny z administracji Ci wyjaśni bana, oczywiście ten który Cię zbanował, przykro mi że tak wyszło, lecz przyznałeś się że używałeś MC, oraz chciałeś sprawdzić czy Cię nikt nie zbanuje za cave boty, w sumie zrobiłeś to aby wyłapać bana za cave.

Zarexoholik?
17-06-2010, 02:06
Tak to już jest. Oni nie ogarniają tak jak Santano, Tygrys, czy Mortiis. Kiedyś jak 'działał' Exod to nie było takiego botowania. ^^

Arrow
17-06-2010, 07:34
Do wszystkich up nie umiejacych czytac czyli 60%.

MC uzylem w trakcie testu gdzie owy tutor odpisal od razu 20 sekund po moim raporcie, a nie sprawdzal czy mam mc czy cave bota po prostu napisal tak sam z siebie, nie było pytania "jesli nie uzywasz bota, prosze odpisac na default" tylko od razu stwierdzenie.\

marcello Ty to wogole szkoda gadać, skoro mowie, że nie mialem to nie mialem i nie mam powodu zeby klamac, bym nie robil takiego posta po to zeby sobie poklamac a tymbardziej ze nie dostalem bana ofermo

najpierw dostalem ostrzezenie za nic od Caav a potem test z magikiem przeprowadzalem wiec to nie jest ze jeden tutor sie pomylil.

Magik od razu po dostarczeniu mojej wiadomosci z mc sprawdzil mojego 2 own chara a na tym charze co zglaszalem "dziekujemy za zgloszenie"

tzn nie sprawdzil tylko stwierdzil bezpodstawnie ze mam bota

Właściwie powiedziałeś prawdę, nawet nie wie kto go w dokładności zbanował za używanie cave botów, nie masz dowodów na nic, ogólnie sprawdź na stronie kto Cię zbanował, oraz odpowiedź tutaj, może uda się ustalić przyczynę bana, może ktoś inny z administracji Ci wyjaśni bana, oczywiście ten który Cię zbanował, przykro mi że tak wyszło, lecz przyznałeś się że używałeś MC, oraz chciałeś sprawdzić czy Cię nikt nie zbanuje za cave boty, w sumie zrobiłeś to aby wyłapać bana za cave.

Up nie dostalem bana ani nic wiec po co smenty pierdolisz skoro nie wiesz co i jak, jak sie skarze na prace tutorow a nie na to ze dostalem bana bo go nie otrzymalem ale czytanie jednak boli widze.

I nie wiem ile razy mam powtarzać, że odpisywalem i wszystko elegancko tylko potem zrobilem test zeby zobaczyc czemu dostalem to upomnienie,oraz ze nie dostalem bana >.< Boże, wiecej ksiazek a nie tibii.

I mam pewnosc bo mi potem na ctrl+r Magik grozil ze mnie gm bedzie sprawdzac nastepnym razem, a o Caav'ie nie pamietam ale też jakos dojrzalem tylko nie pamietam czy przez ctrl+r czy inaczej

Caav
17-06-2010, 07:38
najpierw dostalem ostrzezenie za nic od Caav

Może w końcu podasz nick tej postaci, bo póki co sypiesz oskarżeniami z rękawa nie popierając ich żadnymi dowodami.

Azbestowy
17-06-2010, 08:35
Istotnie - tutorzy często się mylą - są w końcu dopiero uczniami, muszą się dużo uczyć, aby dorównać Santano, czy też Mortiisowi.

Oni tutaj są od trzymania porządku (jakkolwiek by to nie zabrzmiało) a nie uczenia się (tak *****, uczenia się w tibii -.-)

#tutory
Chyba już was nikt nie lubi

#autor
Dlatego zawsze rób chociaż screeny, a jak możesz to rób filmy

Pomyslalem - tutor ocipial czy co?

Oni tak zawsze. Niby da się pogadać, a jak przychodzi co do czego, to żaden z nich nie potrafi skonstruować sensownego argumentu

#wszyscy
Postuję w epickim temacie

Psyhol
17-06-2010, 15:24
Tak to już jest. Oni nie ogarniają tak jak Santano, Tygrys, czy Mortiis. Kiedyś jak 'działał' Exod to nie było takiego botowania. ^^

Zawsze jak ktos nowy sie pojawi to najazd na jego jest bo nie ogarnia , a jesli chodzi o Exod'a to nei byl taki zly ;p

@
Co do tematu jesli denerwuja cie ostrzezenia od tutorow to napisz jak koelga Zarex " Wez sie nawet do mnie nie odzywaj " i go olej.

ViVuSeK
17-06-2010, 15:28
Jesli cie upomnieli to bardzo dobrze.

Ale zadam ci pytanie czy tobie naprawde cos się stało z powodu ,że zwrócono ci uwagę?
Tutorzy pilnują tu porządku i powinieneś sie cieszyć ,że wogóle ktoś się stara.

.vimpex.
17-06-2010, 15:51

Chyba lepiej, że coś robią, niż żeby wgl. nie wchodzili do gry?

Lepiej jest robić tak jak Oni, napiszą Ci, jak masz bota, to chyba proste, że staniesz afk i wyłączysz, co będą widzieć, że jednak bota miałeś.

Folinex
18-06-2010, 04:09
Arrow, następnym razem zbierz wszystkie dowody na temat bana, ponieważ widzę że tylko oskarżasz ekipę, lecz nie posiadasz dowodów, nikt się nie przyznał, także temat do zamknięcia.

Assassin Mateusz
18-06-2010, 15:17
Ja nie uzywam bota i nie dostaje ostrzezen. Ciekawe czy tak bezpodstawnie Cie ten tutor oskarzyl? :)