View Full Version : Do Administracji wa?ne
Witam zapomniałem jaki był e-mail, do mojej postaci Veehno Rook (http://www.armia.toproste.pl/player-Veehno%20Rook.html) I chciałem się z pytać czy ktoś z adminów mógłby ktoś podać e-mail do tej postaci bardzo to jest dla mnie ważne. Proszę was o e-mail do tej postaci (Veehno Rook):(
Po prostu zaloguj się na stronie/wejdz w zmień adres E-MAIL i tam ci pisze twój stary e-mail.
Albo wyrób sobie Recovery Keya i juz znasz stary e-mail.
Chodzi o to że chce odzyskać passy przez email . Którego nie pamiętam
Chodzi o to że chce odzyskać passy przez email . Którego nie pamiętam
Masz jakieś dowody na to iż właśnie ta postać była w Twoim posiadaniu?
Masz stałe IP czy zmienne?
Napisz do Mortiisa (e-mail:bosch@o2.pl) i napisz mu wszystko dokładnie i najlepiej bezbłędnie całą sytuacje i może przekaże Ci e-mail'a do Twojej postaci.
diamondback#
17-06-2010, 15:42
Nikt Ci z administracji nie poda emaila . Tak samo jak ja bym napisał : proszę dajcie mi email do mojej postaci Bart ,bo zapomniałem :(:(:( plis ..
~Nastero~
17-06-2010, 15:45
Napisz do MORTIISA (bosch@o2.pl) On Ci zada parę pytań i jeśli jest to twoja postać,to ją na pewno odzyskasz.. :) Następnym razem pilnuj swoich haseł.
Chce wiedzieć jaki był e mail bo miałem ich dużo i niewiem na którym emailu jest konto a co mi z emaila np Barta ?
Vernereq
17-06-2010, 16:57
#up jak to co, mozesz przypomniec sobie na niego haslo xd
#topic Tak jak panowie wyzej pisali, pisz do Mortiisa/probuj kazdy e-mail, poczynajac od najstarszego jaki pamietasz.
4 Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.
Trzeba pilnować jakie ma się do czego Hasła zapisać se na kartce takie rzeczy, teraz masz jeden wielki problem , pisz e-maila do Mortiis'a może coś poradzi na to....
Nie mam problemu, ponieważ odpisali mi na e-mail w ciągu 10min. Temat do kosza ;] Dzięki za przypomienie e-maila :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.