View Full Version : Ogólne problemy z CS'em!
Emiluwa .
18-06-2010, 19:48
Witam,
Gdy zminimalizuję CS'a i chcę go później włączyć, robi się czarny ekran i nie da rady nic robić, WTF?! Następny problem, to: 'WARRING Cl_flushEitylPocket' (coś w tym stylu) prawy górny róg, i lagi mam przez to WTF?! Następny problem: Gdy wejdę w smoga to mam lagi .. WTF?!
DonieX <3
19-06-2010, 10:41
Gdy wchodzisz w smouga to znaczy, że Twój komputer i nie wyrabiają Ci FPSY (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=73892).
WARRING Cl_flushEitylPocket' Również coś takiego posiadam, lecz nie wiem jak Ci pomóc. Myślę, że reinstall CSA by pomógł.
Gdy zminimalizuję CS'a i chcę go później włączyć, robi się czarny ekran i nie da rady nic robić
Non-steam'owe wersje CS'a mają to do siebie, że nie działają w 100% poprawnie. Jednakże zależy to od wersji 'instalki'. Polecam te od Digital Zone, nie miałem z nimi żadnych problemów. ;) Najlepszym rozwiązaniem jest kupienie oryginalnego CS'a.
Metaxa Kamil
20-06-2010, 20:47
WARRING Cl_flushEitylPocket
Jest to znak, że Twój internet jest zbyt przeciążony. Przez to cs Ci laguje.
Powodem może być to, że masz włączone GG, Skype, Ventrillo, Torrenty i wszystko inne co związane z internetem. Jeśli masz łącze 512kb/s lub mniej to przed rozpoczęciem gry postaraj się wszystko wyłączyć żeby Twoje łącze było 'luźne' :)
Pozdrawiam,
Bashoo
Jest to znak, że Twój internet jest zbyt przeciążony. Przez to cs Ci laguje.
Powodem może być to, że masz włączone GG, Skype, Ventrillo, Torrenty i wszystko inne co związane z internetem. Jeśli masz łącze 512kb/s lub mniej to przed rozpoczęciem gry postaraj się wszystko wyłączyć żeby Twoje łącze było 'luźne' :)
Pozdrawiam,
Bashoo
Dokladnie. Jezeli wyskakuje ci taki napis jest to jednoznaczne z podwyzszeniem sie twojego pingu :)
Jezeli chodzi o czarny ekran po zminimalizowaniu csa to masz cos z karta graficzna badz ze sterownikami. Ja mam cos takiego: Gdy zminimalizuje csa i pozniej go przywroce to automatycznie zmienia mi sie bron z prawej na lewa reke :P
Następny problem, to: 'WARRING Cl_flushEitylPocket' (coś w tym stylu) prawy górny róg, i lagi mam przez to WTF?! Następny problem: Gdy wejdę w smoga to mam lagi .. WTF?!
Ten warring to wydaje mi się, że przez pingi. Też tak czasami mam.
Smog obniża fps'y przy słabym sprzęcie. Poczytaj trochę o sposobach na powiększenie fpsów. Zobacz mój podpis, może Ci pomoże.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.