View Full Version : [Strona] Latest deaths
Proponuje aby na stronie głównej dodano nową zakładkę, a mianowicie Latest deaths. Pokazywane byłyby tam ostatnie zgony graczy. Chodzi tu o lvl zabitego i przez kogo/co.
Pozdro.
Nie potrzebna rzecz , a z drugiej strony by cos nowego na stronie by sie przydalo.
Jestem na Nie Dlaczego ?
Po co Zaśmiecać str Główną nie potrzebnymi rzeczami ;>?
Przez to jakieś problemy jeszcze by wynikły
Dark Devorious
19-06-2010, 06:42
Na pewno nowa zakładka byłaby kolejną przyczyną obciążeń forum, a ważne ,że 'czatbox' jest :D. Ogólnie można dużo takich pomysłów z nowymi zakładkami wprowadzić , ale po co , jeżeli jest to zbędne. Jestem na nie.
Na pewno nowa zakładka byłaby kolejną przyczyną obciążeń forum, a ważne ,że 'czatbox' jest :D
Do $&&@$()*@ nędzy to miałoby być na STRONIE (ARMIA.TOPROSTE.PL), czytanie się kłania.
#top
Myślę ze jest to zbędę, gdyż i tak mało osób by na to patrzyło, chociaż na 8.42 bym popatrzył ;s
#edit/Mort~,
Dlatego 'pisanie postów' z rana jest nieopłacalne ;s
Marcelllo
19-06-2010, 09:13
Jestem na nie. Zaśmieciłoby to tylko stronę i zaczęłoby spowalniać serwer bo zauważ, że przeciętnie co 2 sekundy ktoś pada (z czego około 70% to rs'y) :)
Jestem na nie poniewaz nikomu to nie jest potrzebne, ale dzieki temu mogło by byc wiece bugów itd.
Mortalix
19-06-2010, 09:42
Myślę ze jest to zbędę, gdyż i tak mało osób by na to patrzało, chociaż na 8.42 bym popatrzał ;s
Patrzyło/popatrzył. :cool:
#Topic
Jest mi to obojętne. : }
Sub Zero 2
19-06-2010, 10:38
Jestem na nie.Nie potrzebne.Jak napisał Marcelllo było by zalagowanie całkowite.
Nie rozumiem was. Na wielu otsach jest coś takiego i jakoś nikt nie płacze, że są lagi/bugi. BTW, skąd wiecie, że będą te bugi jak nigdy nie było tego na stronie Głównej...
Azbestowy
19-06-2010, 11:50
Nie rozumiem was. Na wielu otsach jest coś takiego i jakoś nikt nie płacze, że są lagi/bugi. BTW, skąd wiecie, że będą te bugi jak nigdy nie było tego na stronie Głównej...
Nie zapominaj, że my, cale forum to pionki (oprócz ciebie ofc :bardzoconfused) które robią na złość
#topic
Na nie, gdyż to bezsensowne i lepiej ulepszać serva niż stronę.
Nie poniewarz bijesz mojego kolege Azbestowego
A teraz Ic sopje z TOND!
@
nie.
Niepotrzebne, przecież są pokazywane dedy...
Aż takie zaawansowane szukanie zgonów jest zbędne.
Kolejna propozycja nie mająca sensu.
Po co zasmiecać strone niepotrzebnymi dodatkami gdyż jest to niepotrzebne i wogóle po co to komu?
Czy to jakoś zmieni APO na lepsze?!Jasne ,że nie.
Jestem na Nie
A ja jestem na tak, można by to dodać.
Załózmy jest wojna na 8.42 i zamiast pytać się to można zobaczyć kto padł.
A ja jestem na tak, można by to dodać.
Załózmy jest wojna na 8.42 i zamiast pytać się to można zobaczyć kto padł.
Popieram.
Przydaloby sie takie cos. Duzo pracy z tym na pewno by nie bylo.
.vimpex.
23-06-2010, 11:55
Też jestem na Tak, przyda się przy wojnach itp.
Jest mi to obojętne, ale wątpię żeby to się do czegoś przydało. ;x
Exevo knight
23-06-2010, 22:54
Do $&&@$()*@ nędzy to miałoby być na STRONIE (ARMIA.TOPROSTE.PL), czytanie się kłania.
#top
Myślę ze jest to zbędę, gdyż i tak mało osób by na to patrzyło, chociaż na 8.42 bym popatrzył ;s
#edit/Mort~,
Dlatego 'pisanie postów' z rana jest nieopłacalne ;s
Geniuszu, jak byś nie zauważył forum stoi na domenie z stroną główną (jak by było inaczej, to by była nowa domena, np. forum.toproste.pl). Dlatego obciążenie będzie nieuniknione a jak moi poprzednicy napisali - na APO często ktoś pada więc wyobraźcie sobie co tu się będzie działo ;o
Dlatego właśnie jestem na NIE :)
@Mortalix
No więc nie widze nic dziwnego KaZeK napisał poprawnie... I tak i tak jest poprawnie, możesz mi mówić humanista =] MRAU YEA !
@topic
Według mnie jest to niepotrzebne po co mam patrzec na 10 metrową liste jak ktos rookuje sobie 13 lvl postac? Nie.
@edit dla Mo(R)talix'a
Nie moja wina że masz dosyć dziwny nick, r w kółeczku, a co do tej małpy internetowej za miast 'a' to chyba miałeś kiedyś cos takiego... Do XX wieku nie tak daleko i to jest poprawne, nie niestety idę z dobą technologii. 'Guglista'? Zabawne.
@edit dla Mo(R)talix'a 2x
Nie niestety nie musiałem nic sprawdzać w googlach, pamiętam poprostu temat z polskiego gdy ktos zwrócił nauczycielce uwage, że źle się wyraża.
Mortalix
23-06-2010, 23:09
@Mort@lix
No więc nie widze nic dziwnego KaZeK napisał poprawnie... I tak i tak jest poprawnie, możesz mi mówić humanista =] MRAU YEA !
;-0! Co Ty powiesz?
Mamy XXI wiek, a Ty chyba zostałeś w poprzednim. o,o
Btw mam trochę inny nick, humanisto! :cool:
Poza tym przyznałbym Ci raczej miano 'guglisty'. ;-0
#Topic
Jak pisałem wcześniej kładę na to ...
#EDIT
Ja nic w tym śmiesznego nie widzę, bo jestem pewien, że sprawdzałeś to w googlach. :0
Jestem na NIE ______________________bo cie nie lubie :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.