View Full Version : 2 najazdy potworów / tydzie?
Kumpel Armii
19-06-2010, 00:53
Mam do zaproponowania najazdy potworów, które odbywałyby się dwa razy w ciągu tygodnia przez okres całych wakacji!
Main
w Poniedziałki
w Czwartki
Rook
we Wtorki
w Piątki
Dodatkowo (gratis, bonus :D) raz w miesiącu najazd odbywałby się:
Main
w Sobote
Rook
w Niedzielę
Podsumujmy:
2 ataki / tydzień
9 ataków / miesiąc
Zarexoholik?
19-06-2010, 03:46
Właściwie to jest mi to obojętne. Z drugiej strony częste najazdy by się tylko znudziły. Lepiej robić jeden raz na jakiś czas o określonej godzinie, ale zajebisty. xd
Dark Devorious
19-06-2010, 06:37
Z nazwy tematu wnioskuję 2 najazdy co tydzień a gdy czytam okazuje się, że chcesz ich aż 4-6 ... Na pewno każdy tyle by chciał ale administracja tyle czasu pewnie nie ma. Nie ma takiej opcji ale jestem za jednym najazdem na rook'u i main co tydzień.
Ekipa też chciała by wyjechać na wakacje =[
Chyba że najazdy automatyczne, jestem za:) (btw. Fajne wakacje ;D)
Assassin Mateusz
19-06-2010, 08:27
Wg. mnie znudzi sie szybko jak beda 2 najazdy w tygodniu. Lepiej juz zrobic 1 pozadny najazd raz na 2 tyg. niz kilka chujowych... :)
no to fainje
19-06-2010, 08:33
Mysle ze to sie znudzi ;d ale mozna sprobowac xdd
nie ma w ankiecie zwykłej opcji "NIE" ?? nic nie zaznaczam ale jestem na NIE z prostego powodu... najazdy powinny byc takową niespodzianką bez określania ich liczby, daty i godziny
Nie, bo fajne w najazdach jest to, że bywają one niespodziewane.
Jakby tak było to każdy h lvl na rooku i na mainie tak soie gospodarował czas, aby koniecznie na najeździe być.
Więc zabawy by nie było.
Marcelllo
19-06-2010, 09:15
Wolę aby były niespodziewane :) Tak jest od dawna :)
A co do częstotliwości - w wakacje mogłyby być częściej :)
Seth Drut
19-06-2010, 09:18
Szkoda, że ostatnio najazdów nie ma. :/
Ale takie zaplanowane byłyby słabe :s
Już lepiej jak robią jeden najazd na 2 miechy niż 2x w tygodniu...
Jestem na Nie
Lesny Ludek
19-06-2010, 09:19
Ja jestem na Tak ale żeby odbywało się to np w przypadkowe dni a nie wybrane.
Jak dla mnie propozycja bardzo fajna, ale bez najazdów w weekend, jestem na tak.
Obojętne mi to , tak pewnie to nie wejdzie w życie , nie zawsze GM ma czas na takie rzeczy więc najazdów nie ma od długiego czasu...
@top
Ale jestem na Tak nie mam nic najazdom przeciw
Sub Zero 2
19-06-2010, 10:31
Jestem za 1 propozycją,W wakacje na pewno będzie więcej osób on-line i najazdy przyciągnęły jeszcze więcej osób.
Kumpel Armii
19-06-2010, 17:04
Najazdy by się znudziły? :o Nie wiem komu. Bo mi by się nie znudziły nawet jak by były co godzinę.
Chodzi tak na prawdę o to, aby te najazdy się w ogóle odbywały, na rooq nie było już od chyba pół roku. Dlatego przestałem tu grać, bo nuda, nuda, nuda Panie Włodku.
Elo!
Jestem za
Ale niech są te 2 najazdy w tygodniu ale w nieokreślone dni i godziny taki żeby nikt się nie przygotował
Azbestowy
19-06-2010, 17:53
Na tak, tylko że jak mainowy najazd zacznie sie łagodnie, to i tak wpierdoli się kilka 1k+ i będzie koniec zabawy. Więc będzie więcej płaczu niż szczęścia, ale mimo wszystko warto spróbować.
Jestem na tak. :) Ostatnio to w ogóle nie ma najazdów... ;s
Taki se pazdzioszek v1.01
19-06-2010, 23:01
No jasne, na pewno urozmaiciłoby to niektórym grę, zamiast stać przed depo, mogliby lać jakieś potwory ;p. Zawsze to jakieś fajne przeżycie.
Wiecej najazdow wiecej graczy online, wiec lepiej dla wszystkich
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.