Zaloguj się

View Full Version : Skandal!

Pokémon
19-06-2010, 10:14
To co się dzieje w zamku z Dragami na evul to jest masakra. Ide, wchodze na schody a tam debug. No to jest skandal! Tyle tam stoi i nie expi tam żaden lov lvl bo DOSŁOWNIE co 10 sekund jest debug! Koniecznie trzeba to naprawić bo ja jestem chory gdy mam tam i¶ć a jest jaki¶ PK...

Speedy
19-06-2010, 10:18
Taka prawda, ja mam np na kazdych schodach tam debuga! Trzeba to naprawic!

Deads
19-06-2010, 10:25
Miałem tego Debuga 2/3 tygodnie temu wszedłem na górę i od razu debug, gdzie¶ tak po 2 godzinach zalogowałem się na postać, zgłaszałem tego buga dla mortiisa jaki¶ czas temu tak samo dla Tygrysa ten

http://i46.tinypic.com/15rcxe8.jpg
/\ i do dzi¶ nic nie zrobił z tym

Refresh
19-06-2010, 10:32
#up
-.-

#
ten zamek to jeden wielki bug. ;s

Ziemniak
19-06-2010, 10:35
#2up
Nie ma to jak wstawić zdjęcie z wosso - "Nie możesz atakować osoby w strefie ochronnej"

#topic
Bardzo dawno temu Tygrys wspominał, że tam występuj± debugi. Jedynym wyj¶ciem chyba jest zmiana położenia tego zamku.

Tygrys
19-06-2010, 10:59
@deads
Chyba Ci napisałem, że co¶ już z tym zrobiłem, ale jak na razie mapy nie mogę podmienić, dopóki nie skończę tej przebudowy Expgardu! To co teraz płaczesz? Pisali¶my o tym na PW, więc nie mów, że nic z tym nie robimy...

@topic
Postaram się przebudować ten zamek tak, aby debugów już nie było. Ale czy jest to do zrobienia, to nie mam pojęcia. Bo może to być wina konstrukcji zamku, lub też czego¶ innego, nie wiem ;/

Skryper.!
19-06-2010, 10:59
Miałem tego Debuga 2/3 tygodnie temu wszedłem na górę i od razu debug, gdzie¶ tak po 2 godzinach zalogowałem się na postać, zgłaszałem tego buga dla mortiisa jaki¶ czas temu tak samo dla Tygrysa ten

http://i46.tinypic.com/15rcxe8.jpg
/\ i do dzi¶ nic nie zrobił z tym

hehehehhhheehehheh zgjedzio wosso off bo kuhhhhhjjjjjjjjwa gm cie zlapie i te wakacje nie beda nalezaly do udanych, poniewaz nie spedzisz ich w twoim wirtualnym swiecie:)

@topic:
no pado kulimaks masz racje:(:(:(:(:(

edit.
Ty zghhhjjjedek jeszcze jedno. Po co ci spr z marihuana? Ty czegos takiego na oczy nie widziales i w tibii raczej nie zobaczysz;/

Dareluss Banned
19-06-2010, 11:05
Zglaszalem juz to raz jakiemus tutorowi - mowil ze przekaze Tygrysowi niby przekazal a efektow brak ;>

Marcelllo
19-06-2010, 11:24
Ja proponuję ten zamek usun±ć, w jego miejscu wstawić górę na któr± nie będzie wstępu, a zamek postawić w innym miejscu ;)

Chyba, że Mortiis naprawi skrypty w silniku bo najprawdopodobniej jaki¶ skrypt w actions'ach został z pozycjami które należ± do zamku :)

James
19-06-2010, 11:35
Zglaszalem juz to raz jakiemus tutorowi - mowil ze przekaze Tygrysowi niby przekazal a efektow brak ;>

Chyba Tygrys napisał że się tym zajmie tak? Więc najlepiej będzie zamkn±ć ten temat, żeby już nikt nie nabijał postów jak cytowany. Tygrys napisał że się tym zajmie to tak zrobi.

[KaZeK] Mówisz, masz.