View Full Version : [propozycja]mapcycle :o
Orson_Pall
19-06-2010, 18:23
Moge sie dowiedziec, kto wymyślił te mapcycle? Na połowie map gra po 5 osob, nawet w srodku dnia... i to sami cheaterzy, bo admini wbijaja tylko jak jest mapa, ktora lubia... Tak wiec chciałbym prosic, o rozwarzenie przywrocenia systemu vote, albo ustawienie innego mapcycle. I nie mowcie, ze bedzie co chwile ta sama mapa... skoro ludzie tak glosuja, to znaczy, ze na takiej mapy chca, i ze na takiej mapie beda grac, a chyba o to tu chodzi... dołączam sonde.
@crayon: Było vote, grali ludzie, bo byly mapki, ktore oni chcieli... moze i płacz na forum był, ale zawsze te ponad 50% graczy grało, bo przeciez te mape wybrali... a teraz jak jest taki np. tuscan to z 16 osob robi sie 3...
Tak, przywrócenie wyboru następnej mapy i później znów płacz że dd2/inferno/nuke/train jest grany 24/7..
Można zrobić tak [o ile się da] że 5 min przed końcem mapy wyświetla się :
Chcesz glosowania czy map cykl
Map Cykl.
Głosowanie.
I po głosowaniu nastąpiło by to co wyszło z głosowania.
W Twojej propozycji jestem na nie.
Moge sie dowiedziec, kto wymyślił te mapcycle
Ja, Santano, Sedan, Oxidosis, Doniex i po części Scoop.
Nie przesadzaj, bo map typu cpl_mill, cs_assault_upc, de_tuscan, gdzie rzekomo jest 5 osób na servie w środku dnia jest zaledwie 1 na cały mapcycle. A poświadczam Ci, że są one wmieszane między dusty, nuke, inferna, aztecki, trainy i inne 'znane' mapki. Nigdy nikomu nic nie pasuje. Było vote, był płacz, że ciągle to samo. Jest mapcycle, jest płacz, że gracie raz na dwie godziny tego cpl_milla, którego powinniście już znać na pamięć i bez problemu ogarniać, bo jest to mapka tak łatwa, że mój czteroletni brat z zamkniętymi oczami popyla od bsa do bsa...
Co do propozycji to jestem na nie. Dlaczego? Wyjaśnił już KaZeK.
Jedynie można by było dodać kilka innych map, bo już się trochę nudzi:>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.