Zaloguj się

View Full Version : [propozycja]mapcycle :o

Orson_Pall
19-06-2010, 18:23
Moge sie dowiedziec, kto wymyślił te mapcycle? Na połowie map gra po 5 osob, nawet w srodku dnia... i to sami cheaterzy, bo admini wbijaja tylko jak jest mapa, ktora lubia... Tak wiec chciałbym prosic, o rozwarzenie przywrocenia systemu vote, albo ustawienie innego mapcycle. I nie mowcie, ze bedzie co chwile ta sama mapa... skoro ludzie tak glosuja, to znaczy, ze na takiej mapy chca, i ze na takiej mapie beda grac, a chyba o to tu chodzi... dołączam sonde.
@crayon: Było vote, grali ludzie, bo byly mapki, ktore oni chcieli... moze i płacz na forum był, ale zawsze te ponad 50% graczy grało, bo przeciez te mape wybrali... a teraz jak jest taki np. tuscan to z 16 osob robi sie 3...

KaZeK
19-06-2010, 18:30
Tak, przywrócenie wyboru następnej mapy i później znów płacz że dd2/inferno/nuke/train jest grany 24/7..

Można zrobić tak [o ile się da] że 5 min przed końcem mapy wyświetla się :

Chcesz glosowania czy map cykl
Map Cykl.
Głosowanie.

I po głosowaniu nastąpiło by to co wyszło z głosowania.

W Twojej propozycji jestem na nie.

Crayon
19-06-2010, 18:52
Moge sie dowiedziec, kto wymyślił te mapcycle
Ja, Santano, Sedan, Oxidosis, Doniex i po części Scoop.

Nie przesadzaj, bo map typu cpl_mill, cs_assault_upc, de_tuscan, gdzie rzekomo jest 5 osób na servie w środku dnia jest zaledwie 1 na cały mapcycle. A poświadczam Ci, że są one wmieszane między dusty, nuke, inferna, aztecki, trainy i inne 'znane' mapki. Nigdy nikomu nic nie pasuje. Było vote, był płacz, że ciągle to samo. Jest mapcycle, jest płacz, że gracie raz na dwie godziny tego cpl_milla, którego powinniście już znać na pamięć i bez problemu ogarniać, bo jest to mapka tak łatwa, że mój czteroletni brat z zamkniętymi oczami popyla od bsa do bsa...

Saylor
19-06-2010, 19:48
Co do propozycji to jestem na nie. Dlaczego? Wyjaśnił już KaZeK.

Jedynie można by było dodać kilka innych map, bo już się trochę nudzi:>