PDA

View Full Version : Konkurs na podk?adk? Pentagram!

Pazdzioszek
19-06-2010, 19:56
Dream Makers Gaming powstał w maju 2009 roku. Nie bez powodu nazwaliśmy się "twórcy marzeń". Naszym marzeniem był własny, prężnie rozwijajacy się klan i takim własnie jesteśmy. Na początku nie było łatwo, lecz teraz liczymy na same sukcesy. Poszukujemy dywizji, partnerów oraz sponsorów. Mamy nadzieję, ze razem zbudujemy profesjonalną organizację eSportową !

Zarząd postanowił wprowadzić do naszej organizacji szereg konkursów. Będziemy się starać o coraz to lepsze nagrody, dlatego liczymy na duży udział użytkowników!

Na początek, do wygrania niezwykle wytrzymała podkładka marki Pentagram. Specjalna antypoślizgowa gumowana powłoka. Idealna podkładka dla graczy!

Widziałem ,że to nie jest pierwsza tego typu zabawa i wasz pesymizm co do tego konkursu ,więc w razie pytań odpowiedzi udziele także pod tym tematem.

producent: Pentagram
powierzchnia: tkanina
wymiary: 230 x 190 x 2mm
kolor: czarny wraz z logo Pentagram
spód: guma

Znakomita podkładka pod mysz dla graczy. Specjalna tkanina, z jakiej wykonana jest powierzchnia, zapewnia doskonałą kontrolę nad myszką i precyzję ruchu. Wszytko to dzięki zmniejszonemu poziomowi tarcia. Guma na spodzie podkładki ma antypoślizgowy bieżnik, który przeciwdziała przypadkowemu przemieszczaniu się jej po podłożu. Podkładka doskonale współpracuje z myszami optycznymi, laserowymi oraz kulkowymi. Wysoka jakość użytych materiałów gwarantuje komfort grania nawet przez wiele godzin.

Realne zdjęcia :
http://img694.imageshack.us/img694/6859/s7006627.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/7263/s7006628.jpg

A zasady konkursu wyglądają następująco:

1. Rejestrujesz się na www.dm-gaming.pl
2. Ustawiasz na GG opis " Konkurs www.dm-gaming.pl "
3. Piszesz komentarz pod newsem wyrażający chęć wzięcia udziału w konkursie wraz z numerem GG.
4. Zapamiętaj, osoby nie zarejestrowane, lub te, które nie mają opisu na GG, nie mają szansy na wygraną !(

W trakcie konkursu będzie przeprowadzana walidacja, dlatego też liczę na uczciwość z waszej strony.

Data przyjmowania zgłoszeń kończy się dnia 13 lipca o godzinie 20:00.

Najpóźniej następnego dnia zostanie wylosowana 1 osoba.

W przypadku pytań proszę je kierować na konkursy@dm-gaming.pl bądz w SB na naszej stronie!

Serdecznie Zapraszamy!
Zarząd Dream Makers Gaming

Dodatkowo chcę dodać ,że osobiście ręcze za ten konkurs,może troche osób mnie kojarzy i wie ,że można mi zaufać :)

Demolka Knight
19-06-2010, 21:36
Bez obrazy ale o takie za przeproszeniem gówno nikt nie bedzie grac. Wez daj sobie lepiej spokój.
Pozdro

Miasekk
20-06-2010, 10:06
Bez obrazy ale o takie za przeproszeniem gówno nikt nie bedzie grac. Wez daj sobie lepiej spokój.
Pozdro

Ja wziąłem udział, zresztą możesz zobaczyć ile osób bierze udział, wystarczy poczytać komentarze. To nic nie kosztuje ;]

@topic
Jak wyżej napisałem wziąłem udział, a może akurat wygram?:P

Fangol
20-06-2010, 10:32
Omfg jezeli ktos o to gra to naprawde nie ma piniedzy wiekszego gowna od tej podkladki to nie widzialem ;c

Pazdzioszek
20-06-2010, 10:36
Pozdro

Nikt Ci nie rozkazuje brać udziału więc jaki problem. Najwidoczniej jednak ktoś bierze udział i jak np Misiek napisał on wziął i nie on jeden "a może akurat wygra" :] Będą następne edycje i już może z lepszymi nagrodami. Zarząd już normalnie pracuje więc co to dla nich taka podkładka ,zależy na odwiedzinach dzięki temu można pozyskać sponsora tak więc to jest tak zwana inwestycja. A np my gracze i zarząd nie może brać udziału ;] Wiadomo jakby to wyglądało jakbym np ja wygrał...Tak więc myślę to nie problem nie jest to strona która ma tak jak widziałem niżej 3 dni i takie konkursy organizuje w miarę możliwości przy lepszych nagrodach spróbujemy napisać by hstv.pl na przykład zrobił losowanie na wizji bądz jakaś inna znana strona :) Nikt nikomu nie karze,wręcz im mniej osób wezmie udział tym większa szansa dla tych którzy wzieli :)

Laluś
20-06-2010, 12:29
Robią konkurs z dobrej woli, nie musicie żadnego wysiłku w to włożyć, a jeszcze narzekacie, że nagroda to gówno...

Pazdzioszek
20-06-2010, 13:01
Robią konkurs z dobrej woli, nie musicie żadnego wysiłku w to włożyć, a jeszcze narzekacie, że nagroda to gówno...

Dzięki.

Wiem nagroda najlepsza nie jest,ale zrozumcie to jest pierwsza edycja,przewidywanych jest więcej ale no... musi być więcej wejść na strone,większe zainteresowanie,by można pozyskać jakichś sponsorów bo jednak to za własne pieniądze kupowane.Więcej wejść to i nagrody będą lepsze. A i gdyby naprzykład w pierwszej edycji nagroda była by więcej warta to wątpie by ktoś wziął udział bo byłby pewien ,że to kłamstwo ;]