View Full Version : Sukces Polskich ?u?lowców
Ciagle te MŚ I MŚ a zapomniano o wczorajszym sukcesie Polskich żużlowców.
Ogladal ktos?
1.Gollob
2Holta
3.Hampel.
Ja oglądałem, Tomek przez całe zawody jeździć rewelacyjnie, więc nie jest dziwne że wygrał wszystkie wyścigi. Ogólnie co Rune robił na tym swoim motorze to szaleństwo, jeździł jak pojebany, strasznie niebezpiecznie ale efektywnie : D Ogólnie dobrze był zrobiony tor bo można bylo się ścigać, szkoda tylko że dla niektórych był za trudny stąd dość dużo wypadków.
No trzeba pogratulować polakom za to, pierwszy raz w 17 letniej historii 3 zawodników z 1 kraju na podium. Moim zdaniem Tomek w końcu zdobędzie w tym roku mistrzostwo świata.
Toruń szczęśliwy dla Polaków. Takiego zakończenia się chyba nie spodziewał żaden kibic będący na stadionie. :) W tym roku na pewno któryś z Polaków zdobędzie indywidualne MŚ. Już po GP Danii?! Skandynawskie gazety pisały, że Polska to kraj, gdzie ludzie rodzą się żużlowcami, po Toruniu mamy uzasadnienie tych słów. Myślę, że tak jak drużynowe MŚ wygraliśmy w ostatnim biegu, tak teraz to będzie deklasacja przeciwników. Oby tak dalej!
Oglądam każde SGP :) wczoraj polacy ładnie pojechali lecz mogliśmy być dumni już 2tygodnie temu w GP Dani teraz myślę że w następnym GP bedzie tak dobrze jak wczoraj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.