Zaloguj się

View Full Version : Odno?nie wyspy Taquanica czy jako? tak

ARMEDIS
20-06-2010, 13:06
Temat piszę odnośnie wyspy Taquanica czy jakoś tak. Dlaczego dostęp do niej został zamknięty (jest tam quest na shield of honour) z dnia na dzień?
Słyszałem już 3 różne wersje:
- wyspa w przebudowie
- wyspa usunięta, quest usunięty eaqle jest rare
- u mnie działa

Knight Lukas
20-06-2010, 13:12
Mi też nie działa. Tygrys co wspominał o uploadzie mapy za kilka dni. Możliwe że zostanie przebudowane tak jak expgard.

Nexav.
20-06-2010, 13:19
Tez nie mam pojecia, mi nie dziala, a chciałem ten quest wypełnic ;| Ale administracja olewa oczywiscie nasze prośby _/

Azbestowy
20-06-2010, 13:22
Tak dokładniej to Tiquanda. Kiedyś był podobny temat do tego, a w nim Tygrys powiedział, że zmienia exp i tiqu.

Vernereq
20-06-2010, 13:26
Moze exp bedzie polaczony jakos z tiquanda? Moze doda rozne expowiska na tiquandzie, moze powstanie tam jakis npc? Nie wiemy, trzeba czekac..

Marcelllo
20-06-2010, 15:25
TIQUANDA jest w przebudowie. Tygrys ją zamknął ponieważ przerabia mapę w tamtym miejscu oraz na wyspie Expgard.

Romuś
20-06-2010, 15:54
Moze exp bedzie polaczony jakos z tiquanda? Moze doda rozne expowiska na tiquandzie, moze powstanie tam jakis npc? Nie wiemy, trzeba czekac..

No rzaczej nie ma takiej opcji :<

@Top
Wyspa jest w przebudowie. Znajac zycie to dodadza tam cos koksiarskiego i moze jakis quescik dla low?

Marcelllo
20-06-2010, 16:07
No rzaczej nie ma takiej opcji :<

@Top
Wyspa jest w przebudowie. Znajac zycie to dodadza tam cos koksiarskiego i moze jakis quescik dla low?
Dlaczego nie ma opcji skoro to są dwie sąsiadujące ze sobą wyspy?

Romuś
20-06-2010, 16:13
@Top
Exp jest to wyspa na ktorej masz teleporty do respow itd, zas na tiquandzie nie ma takich ulatwien i wydaje mi sie ze polaczenie tych wysp nie bardzo by pasowalo do siebie.

Piczka ^^
20-06-2010, 16:16
Ale wejscie na wyspe na ktorej znajduje sie quest na items potrzebny do misji Santorra powinno gdzies byc.... tak nie mozna :(((

Lesny Ludek
20-06-2010, 16:35
Chciałem kumpla zaprowadzić , ale też nie mogę się dostać i pragnę aby administracja wypowiedziała się na ten temat co jest z tą wyspą.

James
20-06-2010, 17:09
Wiele razy było już to mówione. Mi Tygrys też mówił że owa wyspa jest obecnie w PRZEBUDOWIE i zostanie udostępniona dopiero po skończeniu prac nad nią. Wszelkie spekulacje na jej temat powinny być już w tym momencie wyjaśnione :) Na to co zostanie w niej zmienione musicie cierpliwie poczekać.

Sub Zero 2
20-06-2010, 17:15
Wiele razy było już to mówione. Mi Tygrys też mówił że owa wyspa jest obecnie w PRZEBUDOWIE i zostanie udostępniona dopiero po skończeniu prac nad nią. Wszelkie spekulacje na jej temat powinny być już w tym momencie wyjaśnione :) Na to co zostanie w niej zmienione musicie cierpliwie poczekać.

Chyba wszystko jasne.Należy poczekać i będzie działała.Nie ma po co się denerwować.Tiquanda , a nie Tiquanica.

Saylor
20-06-2010, 17:52
Tak, jak już wszystko jest wiadome, to temat powinien zostać zamknięty, by nie było potrzebnego nabijania postów.

Podsumowując owa wyspa jest w przebudowie!

Keszuwa
20-06-2010, 18:04
Wyspa w przebudowie, skoro juz wszyscy o tym wiemy to można zamknąć temat.