View Full Version : Rookgard
Legend Shooter
20-06-2010, 20:52
Mam 2 propozycje dotyczące rookgardu .
1 : Dodać do npc spidera giant sworda/bright sworda za odpowiednią cene np. 25cc.
2 : Dodać nowy czar który dawałby szybkość bohów byłby od 5 lub 6 mlvl-a i brałby dużo many np. 300-400 (nie pisać tekstów o robieniu z rooka maina ) .
Piczka ^^
20-06-2010, 21:03
1. Sprzedaj je "lutkom" z dp
2. To jest rook a nie main..... wystarcza wam bohy i t ringi
W obu propozycjach jestem na nie =[
Niezbyt to przemyślane a czar na speeda to totalne dno.. Masz time ringa + boszki.
1. Nie bo to za dobre itemki- tylko z questu i demon rookera
2. Bez przesadyzmu to jest rook...
Marcelllo
20-06-2010, 21:09
Jestem za obiema propozycjami - co do mieczy pisałem kiedyś o tym z Tygrysem, lecz nic nie wskórałem. Co do czaru - od dawna jestem na tak. Powinna być jakaś nagroda za wbicie tego 5 czy 6 poziomu magicznego. Można zrobić od 7, żeby było jeszcze ciężej :)
Podobaja mi sie obie propozycje, czasem niema co robic z giant i bright sworem, a nowy czar na roku przydał by sie .
Old Capitan Rook
21-06-2010, 00:32
Jestem na nie co do drugiej propozycji z czarem .. A co do ceny tych swordów to myśle że Giant sword powinen mieć cene 35cc a bs 30cc. Pozdrawiam .
Jestem za propozycją drugą.Przyda się szybkość(bardziej niż na main).
Bambucha Rook
21-06-2010, 10:51
Twoje ostatnie zdanie w Nawiasie Porgubione mnie troche zdziwilo bo i tak beda pisac ze z rooka robicie maina bo to PRAWDA czary na rooku pff wystarczylo by nawet samo Utevo Lux ale wam nie pasowalo do dali Utevo Gran Lux i po dlugim okresie jeszcze Exane Pox to moze i nawet lepiej ze ja Dodali ale z tym czarem to Rzal ani 1 ani 2 nie jest potrzebna G Sworda i Bs mozna sellac ludziom
Co do szybkosci juz dawno pisalem o to propozycje lecz to i tak nic nie da, po prostu na to wyglada ze rook juz sie nie bedzie rozwijac wiec nie ma wiekszgo sensu tutaj grac, dlatego logam sie tylko czasem
Jestem na nie jeśli chodzi o propozycje numer dwa, jak napisał KaZeK masz time ringa + bohy więc jest to zbędne. Co do pierwszej to jestem na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.