View Full Version : Rookgard
Old Capitan Rook
21-06-2010, 00:38
Mam propozycje utworzenia nowego respa darków prócz tego co mamy górke i podziemie na pacc z Bramką od 200lvla .. żeby nie mogł tam każdy chodzić ? dlaczego ?? ponieważ ostatnio widzę że wiecej osób wraca na rooka i każdy chce expić na Darkach bo i jest jakiś loot i wmiare szybko exp leci . Co panowie na to ??.
Patrz Vojske,Fsze, oni się właśnie na tych expowiskach wspinali na sam szczyt ;)
Jestem na nie, nikt nie kazał Ci zostawać na rooku, była Ci wiadomo że będzie ciężko ;)
Dark Devorious
21-06-2010, 08:04
Masz jeszcze resp skeletonów a tam jeszcze więcej się wyrabia exp/h. Exp na dark lordach jest dość dobrze rozbudowany i na tyle wystarczy każdemu. Jestem na nie.
.Xienus.
21-06-2010, 08:20
na rookgardzie najsilniejszy potwor to powinien być rotworm -.-
nie!!
Na rooku ma być ciężko a nie 20 respów żeby 400 lvl był na porządku dziennym.
Jestem na nie!
Tak, gram na roku i tez sadze ze jest ich zamało, bo zawsze wszystko zajete...
Marcelllo
21-06-2010, 10:41
Jestem na tak, nie musi on być zbyt duży ale żeby był ponieważ czasami ciężko gdzieś coś znaleźć.
Jest jeszcze resp na drodze na anni ale tam za duże waste ponieważ trzeba przeznaczyć trochę lf/ih na drogę aby tam dojść...
Jestem na Nie.
Nowego respa Dark Lord nie potrzeba szczególnie ,ze jest ich dużo a wogóle to jesrt Rook a nie Main.Respa Dark Lord starczy i nie potrzeba robić nowego.
Jestem na Nie.
Vernereq
22-06-2010, 09:08
Na rooku ma być ciężko a nie 20 respów żeby 400 lvl był na porządku dziennym.
Jestem na nie!
Podtrzymuje ta wypowiedz.
Jestem na nie, rookgard to tylko przejsciowe miejsce, a wy chcecie respow nie wiadomo czego, moze wam dodac jeszcze resp demcow, taki jak na evul?
Old Capitan Rook
23-06-2010, 23:51
Najlepiej żeby w sądzie się wypowiadały osoby które graja aktualnie na roku czekam na dalsze wypowiedzi .. Po 2 ten resp ma być z bramką lvlową nie musi on być od 200 może być nawet od 250 .. tylko żeby był jakiś nowy .. bo górka wgl mnie nie wystarcza.
Kurde nie może być z byt łatwo, ale żeby każdy mógł sobie poexpić, więc jestem raczej na tak.
Ziemniak
24-06-2010, 00:12
Najlepiej żeby w sądzie się wypowiadały osoby które graja aktualnie na roku czekam na dalsze wypowiedzi .. Po 2 ten resp ma być z bramką lvlową nie musi on być od 200 może być nawet od 250 .. tylko żeby był jakiś nowy .. bo górka wgl mnie nie wystarcza.
Grałem 8 miesięcy. Bez problemów wbiłem 500 poziom. Respy są zawsze puste! Jestem na nie.
Ero Senin
24-06-2010, 01:13
Patrz Vojske,Fsze, oni się właśnie na tych expowiskach wspinali na sam szczyt ;)
Jestem na nie, nikt nie kazał Ci zostawać na rooku, była Ci wiadomo że będzie ciężko ;)
No sorry ale następnym razem będę na nie jak będziesz prosił o respy na main : d bo kto kazał Ci grać na apo?wiadomo że będzie ciężko bo to exp x5 ? skasujcie wardy i wszystko niech zostaną same kingi : /
Co do wyexpienia się przez fsze i vojske...tak samo mogę tłumaczyć to że neko wbił 1k na tych respach co już były więc nie powinni dodawać większej ilości respów z queenami/kingami/bally/ms bo przecież nawet liczba graczy spada = wolne respy
Ogólnie mam na to wyjebke ale denerwuje mnie takie pierdolenie :d grałem na rooku i wiem że taki resp może się przydać bo wbija się na górkę jakiś 150 lvl który nawet 1/3 nie ogarnia a ty masz poexpione :C
MOŻE BYĆ ZAMIAST TEGO ŚMIESZNEGO PODZIEMIA ! xd
@ziemniak
Ja zrobiłem no lajfa i gdyby nie znajomość to bym nie schodził więc wiesz...nie wiem czy tak wolne xddddd
Strasznie chaotycznie no ale jest już po 1 XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.