View Full Version : 8.42 Poprawki
Poprawione zostało używanie broni dystansowych (np. assasin stars), od tej pory można jednocześnie używać broni dystansowej oraz zaklęć magicznych.
Ban za zabijanie został zmniejszony do 7 dni.
Został poprawiony błąd z otrzymywaniem Red Skulla w przypadku zabicia jednocześnie kilku osób.
Kornas Pall.
21-06-2010, 13:32
Wreszcie pall ulepszony xd Gz dla ekipy ^^
@Ale ban za pk i tak za długi ;c
No zrobiliscie cos z pallem , wielki +.
Co wkoncu z tym przeniesieniem postaci z roxa?
Old Vienio
21-06-2010, 13:37
Tak Trzymac :) !
->Chemical<-
21-06-2010, 14:00
No w końcu rp można jakoś grać :O Wielki "+" Dla Squadu : o
Mogli byscie jeszcze dodac delete za cave bota...
A takto to fajnie : <
Odchodzę, ostatnio tylko zajmujecie się 8.42 o 7.6 zapomnieliście.
Dodajcie jakieś respydla 500 + 1000+, questy, zróbcie najazdy. ;/
No brawo. Czekałem na to od 3 miesięcy. W końcu można poexpić palkiem.
No balans jest aktualizowany na bieżąco. Najpierw ek teraz rp :) i jest dobrze ms i ed nie ma co poprawiać bo i tak kozaczą ; ] pozderki.
Ja jeszcze jak grałem znalazłem patent na to. Używałem czarów gdy moja postać wyrzucała assasina stara, razem jakoś to się zgrywało i całkiem mi takie expienie wychodziło. Jednak to było bardzo męczące.
BB , nikt z 8.42 nie plakal jak przez rok w ogole administracja na ten serwer nie wchodzila ,a ty placzesz bo zajmuja sie 8.42.Na kazdy sewer przyjdzie pora.
top^^
wypowiedzialem sie
Wszystko fajnie, dobrze że zostało to ulepszone ale co z 7.6? Od dłuższego czasu nic się tam nie dzieje a tym bardziej na rooku. -.-
Metaxa - Miałem namyśli rookgard.
Metaxa Kamil
21-06-2010, 15:35
Wszystko fajnie, dobrze że zostało to ulepszone ale co z 7.6? Od dłuższego czasu nic się tam nie dzieje a tym bardziej na rooku. -.-
Na 8.42 prawie pół roku się nic nie działo.
Na 7.6 masz questa dodanego i go sobie zrób a dopiero potem puacz o nowe questy. Zobacz jak rozbudowane jest 7.6 a jak 8.42.
@Top
Mortiis jedziesz dalej z 8.4 :) W końcu może ktoś zacznie tam grać :)
->Chemical<-
21-06-2010, 16:29
Mortiis podobno ma sesję (nie zdjęciową) ale powoli dodaje różne rzeczy etc...
BRAWO!
_topic
nie rozumiem bardzo ostatniego zdania z zabijaniem kilku osob na raz i wbijaniem red skull'a :O!
Faaaaajnieeeee brawo coś robicie gz.
Sub Zero 2
21-06-2010, 17:49
Piękna poprawka.Zawsze jak grałem swoim pallem (Rox) to mi to przeszkadzało.Pallek teraz będzie o wile silniejszy.Ciesz się też , że ban za zabijanie został zmniejszony.Wileki + dla Administracji.
Odejdź nikt tu cię nie trzyma. Sam gram na 7.6 i nie płacze, dobrze, że zajęli się server 8.42, od razu więcej ludzi się tam loguje.
Dobrze że coś dla pallka!
To wchodzenie assassinki było tępe, biło się z samych sdków jak knight z exori hura. :|
W końcu era 8.42 ;D
Zostawcie 7.6 i róbcie duuuuuuuuuuuuuuużego up' na 8.42 ;q Good job.
W końcu era 8.42 ;D
o.o 7.6 200+ osob a na 8.4 z 50 max ?;s plz ;ss
BB , nikt z 8.42 nie plakal jak przez rok w ogole administracja na ten serwer nie wchodzila ,a ty placzesz bo zajmuja sie 8.42.Na kazdy sewer przyjdzie pora.
top^^
wypowiedzialem sie
to ty chyba inne forum odwiedzasz p.p bo byl placz : >
Nareszcie zrobiliście bardzo ciekawą zmianę...
Przyda się serwerowi 8.42 a także naprawione błędy które zrealizowaliście Brawo dla ekipy oby tak dalej...;)
1st R. Boonek
22-06-2010, 08:22
No no widze, ze nareszcie cos sie dzieje chyba znow zaczne tam grac :D
Wow... Po 1,5 roku istnienia serwera w końcu naprawiliście jeden z największych błędów. Gz. :O
Marcelllo
22-06-2010, 09:30
Widzę, że kilka błędów zostało poprawionych...
Ale na 7.6 nadal nic się nie dzieje! Moglibyście jako ekipa podzielić się na 2 grupy (7.6 i 8.42) żeby oba serwery miały radość z update'ów...
Bardzo dobra poprawka, jeszcze tylko poprawić pallkowi leczenie i balans postaci będzie można uznać za skończony.
A co do 7.6 dajcie im jakiś resp czegokolwiek na uspokojenie:) Proponuję rozbudować resp ratów pod city.
Metaxa Grzesiek
22-06-2010, 10:38
No bardzo fajnie, że coś ruszyło tutaj :)
Kiedyś jak będę miał czas i ochotę to wbije pozabijać noobków XD
Pozdrawiam Haah i Memento Morii :*
Waleczny
22-06-2010, 11:12
Poprawiliście palka ? To chyba coś wam nie wyszło! Oto co zauważyłem:
1. Jeżeli klepie kogoś z SD to ASS star nadal nie leci (trzeba na niego czekać a dopiero potem bić SD)
2. Jeżeli spamuje mas sana to wszystko gra ASS star leci co drugiego mas sana
3. Jeżeli spamuje mas sana i manasuje się to ASS star nie leci :S
A więc podsumowując można bić mas sany i ASS stary ale niestety juz bez manasowania :]. PVP palka nadal jest nie za ciekawe zostało po staremu, nie można spamować sd'ka manasować się i bić starów ;/.
Mam nadzieje ze to, się zmieni ? Aczkolwiek ciesze się że coś robicie !!!
Pozdrawiam!
Dla walecznego stworzymy nowa profesje "multihander"
-jedna reka bedzie rzucal assassin stry
-druga bedzie rzucal sd
-trzecia pil manasy
-czwarta czary
-piata sie leczyl
Co proponujecie na 6 i 7 ??
Belfus Adri
22-06-2010, 12:35
-druga bedzie rzucal sd
-trzecia pil manasy
-czwarta czary
-piata sie leczyl
Czary sie chyba mówi :)
^Topic
Dobrze ze cos robicie ;d
Harvester
22-06-2010, 13:56
Poprawiliście palka ? To chyba coś wam nie wyszło! Oto co zauważyłem:
1. Jeżeli klepie kogoś z SD to ASS star nadal nie leci (trzeba na niego czekać a dopiero potem bić SD)
2. Jeżeli spamuje mas sana to wszystko gra ASS star leci co drugiego mas sana
3. Jeżeli spamuje mas sana i manasuje się to ASS star nie leci :S
A więc podsumowując można bić mas sany i ASS stary ale niestety juz bez manasowania :]. PVP palka nadal jest nie za ciekawe zostało po staremu, nie można spamować sd'ka manasować się i bić starów ;/.
Mam nadzieje ze to, się zmieni ? Aczkolwiek ciesze się że coś robicie !!!
Pozdrawiam!
Już chciałem krzyknąć alleluja, że poprawili jeden z większych błędów który był de facto od poczatku istnienia serwa. Jednak Waleczny twierdzi, że bug jest dalej :/ Więc jest to poprawione czy nie ? Chwali się, że Mortii w końcu zauważył tę niedoróbkę, jednak czy została ona faktycznie naprawiona ?
@Edit
Chodzi oczywiście o pvp. Możliwość rzucania gwiazdek i SD w jednej rundzie, poprostu combo. Można już zrobić palem combo ?
Wreszcie bilans profesji został zrobiony tak jak powinien . knight ma więcej hp , pall moze uzywac stara i czaru , a druid i ms zostaja tak jak sa bo i tak juz sa mocni.
Wielki + dla administracji :)
Vernereq
22-06-2010, 19:48
Dobrze, ze cos robicie. Wreszcie na 8.42 przybywa coraz wiecej graczy, w tym ja xdd. Kiedys pustki, teraz ~~50 osob. Oby tak dalej!
Harvester
22-06-2010, 20:26
Prośba, niech ktoś to przetestuje i napisze tutaj jak jest naprawde, bo są sprzeczne komentarze :/ Można robić combo z broni i SD czy nie ?
Jeżeli to rozgłośnimy to ta pora będzie wcześniejsza ;p obecnie gram, ale już nie pod nickiem Armedis ;] << to jest new owner ;]
Waleczny
23-06-2010, 12:15
-druga bedzie rzucal sd
-trzecia pil manasy
-czwarta czary
-piata sie leczyl
Ehh zoltan aż żal patrzeć na Ciebie Twoje posty i najazdy. Jak nie patrząc palek jest do D _ _ Y
@Harvester
Więc tak żeby na pvp zrobić combo SD + ASS trzeba nadal czekać aż poleci ASS a dopiero potem wcisnąć hota z SD.
Jedyne co można robić to bić mas sany razem z ass starem. Ale gdy do tej czynności dojdzie manasowanie to juz ass star nie leci ;/
oto filmik
http://www.speedyshare.com/files/23093613/Kofam_Cie_Zoltan.cam
Co z tego jak mogę bić mas sany z ASS starem a nie mogę się potować ?
Co z tego ze Ass stary lecą jak nimi nikogo nie zabije ? Bo nie mogę bić jednocześnie SD? 300+ palem naprawdę ciężko zabić jakiegoś 80 ms'a solo bo potuje się za 600...
Jak ktoś nie wie jak odtworzyć filmik niech ściągnie "TibiaCam TV Lite"
Harvester
23-06-2010, 14:00
Ehh zoltan aż żal patrzeć na Ciebie Twoje posty i najazdy. Jak nie patrząc palek jest do D _ _ Y
@Harvester
Więc tak żeby na pvp zrobić combo SD + ASS trzeba nadal czekać aż poleci ASS a dopiero potem wcisnąć hota z SD.
Jedyne co można robić to bić mas sany razem z ass starem. Ale gdy do tej czynności dojdzie manasowanie to juz ass star nie leci ;/
oto filmik
http://www.speedyshare.com/files/23093613/Kofam_Cie_Zoltan.cam
Co z tego jak mogę bić mas sany z ASS starem a nie mogę się potować ?
Co z tego ze Ass stary lecą jak nimi nikogo nie zabije ? Bo nie mogę bić jednocześnie SD? 300+ palem naprawdę ciężko zabić jakiegoś 80 ms'a solo bo potuje się za 600...
Jak ktoś nie wie jak odtworzyć filmik niech ściągnie "TibiaCam TV Lite"
Przecież chodziło o to, aby naprawić combo broni i SD. Na cholere combo assasinek i mas san, do czego to ma służyć, bo na pewno nie do pvp. Może do expienia ? Hmm, biorąc kilka potworów na klate chyba nie będzie się karać każdego monstera po kolei bronią, bo by gracza emerytura zastała. Swoją drogą, widać jak kulawy jest balans na APO - magowie nie używają w pvp hurów tylko UE bo dmg tych speli jest podobny, nie che im się grać taktycznie, ustawiać się na przeciwko przeciwnika skoro ten sam dmg mają z obszarówki. Wystarczy policzyć hity 400+ pala i maga, paladyn jak by mógł zrobić combo i tak by nie dorównał obrażeniami magom, mimo to musi wybierać między SD a Assasin Stars. Nie wiem jak to Mortiis ustawił ale czy uczciwe jest, aby mag walił w playera po 1k a pal po 350 ?
Na marginesie, chyba zapomniano o fast attack knighta. Pomimo naprawde solidnego umocnienia tej profesji, EK bije szybciej od RP. Taki to właśnie jest balans i dla tego, między innymi, szkoda mi czasu aby grać na APO.
Dlaczego ostatnie poprawki dotyczą tylko 8,42? A ROX to co?
Dlaczego ostatnie poprawki dotyczą tylko 8,42? A ROX to co?
Rox odchodzi w niepamięć... :(
#topic
Dobrze, że coś robicie, ale mało. :x
Skryper.!
24-06-2010, 09:22
Rox odchodzi w niepamięć... :(
#topic
Dobrze, że coś robicie, ale mało. :x
RYJK KK TOMASZU?
yyyy dobre sa te zmiany:D Moze pogram troche na 8.4 jak bede mial czas xd
ee to zrobmy palkowi exori max erex czy jak to tam albo ue lodowe zeby mogl expic albo dajmy sd za 2000 w playera albo tera hury okz ?
Harvester
24-06-2010, 15:02
ee to zrobmy palkowi exori max erex czy jak to tam albo ue lodowe zeby mogl expic albo dajmy sd za 2000 w playera albo tera hury okz ?
Nie ma sensu. Wystraczy osłabić hity i poty sorcom/druidom. Wtedy paladyn będzie mógl zabić 100 maga bo bez combo ni chu chu. Zgadzasz się ?
Jak nie masz pojęcia o balansie to ironie zachowaj dla siebie ...
@edit
My Fire, jak będziesz ripostować to odpowiedz na proste pytanie, czy pasuje ci osłabienie zaklęć i potów magów, czy wolisz naprawić bug paladyna. Potion daje 600many juz 80 levelowi, a potem jeszcze jest hp i vita. 400 paladyn bije w playera 300-500, zalezy czy z SD czy z gwiazdki. Taki to jest balansik, przemyśl to dobrze zanim odpowiesz :]
W końcu era 8.42 ;D
Nie zgadzam się z tobą, niech 7.6 robią, następnie 8.42.
@Top.
Dobrze że wykonaliście poprawki, przydały się.
Ero Senin
05-07-2010, 20:24
Coś się dzieje na 8.42: ) bardzo dobrze
No zrobiliscie cos z pallem , wielki +.
Co wkoncu z tym przeniesieniem postaci z roxa?
Nie wiadomo czy będą usuwane czy przeniesione.
@Top.
Zmiany są przydatne, dobrze że poprawiliście red skulla.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.