View Full Version : Old Apo na czas wakacji.
Czarodziej Xardax
22-06-2010, 11:19
Moja propozycja polega na tym by na czas wakacji uruchomic old apo,
bez tych wszystkich nowych itemow i mapek, by przypomniec i pokazac jak kiedys wygladalo APO.
Prosze o wypowiedz Administracji. ; ]
Żeby oni to mieli to może i by wgrali ;o
Żeby oni to mieli to może i by wgrali ;o
Skąd wiesz?:D
#top
Zapewne mało osób by tam poszło, stara elita.
Nowi na pewno nie, dlatego iż byłby stary system manasków ;q
Ogólnie bym z chęcią pograł :)
Alanaste
22-06-2010, 11:26
Skąd wiesz?:D
#top
Zapewne mało osób by tam poszło, stara elita.
Z chcecia bym pogral i poprzypominal sobie stare DOBRe czasy na APO!
Old Vienio
22-06-2010, 11:26
Że wam się to apo nienudzi....jestem nie nie jest to wogóle niepotrzebne
Vernereq
22-06-2010, 11:27
Ten klimat juz nie wroci, thiefy przyjda na old apo i bedzie tak jak teraz, tylko bez itemkow... To juz jest nieodwracalne, chociaz chcialbym sie cofnac do poczatku apo, do rooku 2005 ;d
Dziwie wam się, że wam się jeszcze chce tu grać... Ale pomysł nie jest zły, aczkolwiek liczę się z tym, że klimat nie byłby taki sam.. :o
Azbestowy
22-06-2010, 11:35
Przynajmniej byłaby beka przez pierwszy tydzień hehes. Pytanie tylko co by było dalej?
Teraz wam sie przypomnialo old apo? Tylko pamietajcie ze apo zmienilo sie tylko i wylacznie przez was. No bo kto plakal o choty? WY Kto bocil? WY. Kto chcial nowe respy, eq itd? WY. Kto nie potrafi grac jak cywilizowany czlowiek? Wy :) Dlatego nie rozsmieszajcie mnie z old APO bo ono juz nie powroci. Elo
Jestem na tak, z chęcią bym pograł.
Chociaż tamten klimat już nie wróci.
Jestem na tak!
Administracja na ten czas mogłaby wprowadzić stare mapki(bez przesady) respy i zrobic taki exp jak na old apo.
Ale niestety jak powiedział Axelo nie bedzie starego klimatu APO..(gracze)
Marcelllo
22-06-2010, 12:13
Chciałbym, ale ten klimat nie wróci! To, że dadzą dawne mapy itp nie znaczy, że to będzie old APO :/ Przyjdą zaraz nooby i będą starych bugów używać, żeby crashować serwer i tyle będzie gry -.^
Ogólnie jestem na tak, ale nie wejdzie to w życie :s
Szkarlatny leon.
22-06-2010, 12:22
Mają kilka dni do wakacji cos by porobili to moze...
Na pewno by było fajnie ale troche idiotow by gralo , a tak wogole juz nigdy nie wroci klimat z old apo ;|
Lesny Ludek
22-06-2010, 12:49
Chciałbym jak najbardziej lecz ten klimat nie wróci przez niektórych ludzi z APO
Apo nie powróci, życie idzie do przodu apo też... co do tych hotów to to jest dobre bo przynajmniej jak ktos mial bota to się teraz szanse wyrównały i ek nie jest szmata...
Assassin Mateusz
22-06-2010, 12:57
Oczywiscie, ze tak! Sam bym z checia zagral sobie. :)
Tak
Aczkolwiek trochę wątpię, że mają takie stare kopie serwera...
Poza tym jak wyżej piszą: "Klimat nie wróci" ;/
Jasne że tak jeżeli jeszcze posiadają wcześniejszy serwer bez tych ulepszeń :D
Czemu nie, chetnie bym pograł na starym APO. Jestem na tak.
Domcio666
22-06-2010, 13:48
co wy gadacie old apo juz nigdy nie bedzie nie bedzie tego klimatu i tez nie bedzie tych samych graczy co gralijestem na nie poniewaz jak bedzie przez wakacje to poznierj ludzie beda chcieli wiecej a jak nie dostane to nie beda gracz na terazniejszym apo i mortiis oczywscie zrobi ten old apo i bedzie ponad 300 osob na nim a na teraznijeszym apo nie bedzie wgl osob JESTEM NA NIE!!!!
N-series
22-06-2010, 13:53
Połowa piepszy że chce old apo , stare manasy itp. nie wiem czy chociaż 90% z was grała przed mega manasami... Co da old apo? co 2k lvl będą na vol na quuen expić ? i kingach ev? ,stare czasy już nie wrócą
Po co!!? jeżeli są Update itp robią coś to oznacza że coś się zmienia i nie będzie już old Apo..
@top
Nieeee
Lepiej by bylo wylaczyc apo na czas wakacji zeby nie bylo znowu ludzi grajacych po 18 h
Jestem na nie
Pomysl fajny ale to moze zmniejszyc grywalnosc na apo 842 ;]
Sub Zero 2
22-06-2010, 15:10
Jestem na tak.Już zapomniałem o manasowaniu i uhaniu się ręcznie.W sumie to już nie gram , ale chętnie wpadne na Old APO.
Moim zdaniem nierealne.
Z drugiej strony jakby udało się wrócić do tego, to też byłoby źle, bo bym stracił całe wakacje na tibie, bo tak zajebiście by się grało.
I tak będą nooby, więc po co? : / Będzie to samo co jest ;c
Zamiast zajmowac sie pierdolami typu wlasnie "OLD APO"
Lepiej niech pomysla o update jakims a nie...
Oczywiscie Jestem na tak... Kazdy pogral by chyba na starym dobrym apo...
Stary klimat i tak juz nie wroci . na serwie pojawilo sie duzo noobow i zlodziei . :/
Jestem na tak o ile takie dane administracja jeszcze posiada:)
I co to da? Klimat 'old APO' to nie tylko mapa albo itemy. To także ludzie i gildie, a tego nie da się 'załadować'. ;) Poza tym to i tak nie przejdzie, bo jeśli miałoby być ' old APO' to trzeba by usunąć hoty i sprawdzać boterów, a tego ekipie się nie chce. :)
Czarodziej Xardax
23-06-2010, 14:47
Zamiast zajmowac sie pierdolami typu wlasnie "OLD APO"
Lepiej niech pomysla o update jakims a nie...
Nie płacz, ostatnio było update :)
I co to da? Klimat 'old APO' to nie tylko mapa albo itemy. To także ludzie i gildie, a tego nie da się 'załadować'. ;) Poza tym to i tak nie przejdzie, bo jeśli miałoby być ' old APO' to trzeba by usunąć hoty i sprawdzać boterów, a tego ekipie się nie chce. :)
Mi chodzi by postawic nowego serva ; ]
Hehe dobry pomysł ale stare manasy:D haha. Załadowałbys caly bp starymi manasami i capa by brakło a wbilbys na 1k lvlu hmm strzelam z 20%?:D haha
Chetnie bym sobie pograł na Old Apo , poniewaz wyjezdzam tylko na jeden miesiac wakacji. W drugim miesiacu mogłbym sobie pograc, jestem na tak.
Zarexoholik?
24-06-2010, 12:24
OLD APO nie jest z 2009 roku, wiesz? Jestem na NIE! Co komu po przywróceniu tego OLD APO jak 3/4 graczy z 2006 roku nie gra już w Tibię?
Do tego ten pomysł jest totalnie nieprzemyślany, a napisany z myślą by otrzymywać za niego punkty reputacji - żałosne. :O !
No nawet jak przywroca old apo to ten klimat i tak nie wroci
ale tez chetnie bym zagral na old APO. Jestem na Tak
Arcuś <3
25-06-2010, 13:04
Tygrys pisał w jakimś poradniku że przywrócenie starego serwera byłoby niemożliwe.
Jestem na NIE.
Napewno nie ma jush tego co kiedyś nie wiem jak by to zrobili by nie bylo tych wszystkich setów itp.
diamondback#
26-06-2010, 12:46
Jestem na tak wątpię,że mają naszą starą mape bez tych questów itp. po za tym nie chce starego serwa ,gdyż obecny upadnie i po wakacjach nie będziemy mieć apo w ogóle.
G_R_U_L_I_X
26-06-2010, 13:02
Tak ja tego chcę, pamiętam 200 lv ek, jeszcze wtedy pacc nie miałem te kingi na ev :) I różne takie, kiedyś było lepiej liczył się spryt i szybkość ręki, a teraz? Jak szybko wciskasz hotkey.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.