View Full Version : Rychu Peja Solufka - "Czlowiek, ktory podzielil Hip-Hop"
http://www.hip-hop.pl/ustawki/album_projector.php?id=1277213916
śmieszny jest ten typ hahahahah co on chce się dowartściować? hahahahahhahahahahahahahahahah
Rychu hejtuje PFK, propsuje FIRME hahahaha
soundtrack do tematu - http://www.youtube.com/watch?v=ef28qditwf8
^ajee
nawet nie czytam twoich postów, a z tymi spodniami to było dla beki, zaraz mogę zrobić jaką kurtke na lato.
co do pfk, jakbyś się troche orientował to byś wiedział jakie jest moje nastawienie do tego składu.
warszawa > szczecin > łódź > białystok > gówno > poznań
On już dawno powinien sobie odpuścić ; D
Dziwny uśmiech na mojej twarzy się pojawił i nie znika.. mistrzostwo podkład tekst.. ftw. :)
Sama prawda :)
Psychofani PFK cisna firmie to debilne Ostry jest bogiem za to peja to prostak zobacz ile nienawisci w tych gownianych postach.
Mikiel cały ty. :) Grzeczny społeczniak :) esdwa pf. :) Typ pytający o dresy na forum tibijskim a wyśmiewający innego kolesia który pyta o spodnie :) czy coś :) najs :) hipokryta:)
PEJA MISTRZ:)
Aha, pewnie niedługo peja zacznie wjeżdżać na (prawie) wszystkich. Pozdro, że jeszcze nie odpuścił i przyznał przegraną ;[
Bit fajny, lecz najazd na pfk i props dla firmy to sceniczne samobojstwo.
Joogi:
Pokemon.
Oj Mikiel... Dla was Peja moze byc debilem, zerem i chuj wie kim jeszcze sobie wymyslicie, ale prawda jest taka ze ma kilkakrotnie wieksza sprzedaz plyt od wiekszosci waszych "ulubionych" "raperow" pokroju Tedego i jako jeden z niewielu raperow w kraju zyje tylko z robienia muzyki, jego plyty nie sa obklejone reklamami, nie ma sponsorow, nie ubiraja go zadne firmy... Moim zdaniem Peja jest bardzo dobrym raperem a co najwazniejsze utrzymuje sie najdluzej na rynku i nadal jego plytki sa kupowane w najwiekszych ilosciach z muzyki hip hop, wiec teraz sobie porownaj Peje do Tedego czy tam Molesty, ile osob slucha jego a ile tych pomiotow. ;/
Jezeli chodzi o sama piosenke, taka sobie, srednio mi sie podoba, bit fajny, tekst nic ciekawego.
peace \,,/
Wy jesteście zajebiście głupi że tak powiem napisze oddzielnego posta żeby było lepiej widać dla forumowych łajz które szukają konfliktów!
Tam ciśnie po psychofanach PFK co śmieją się z Firmy czyli taki np. mikiel nie po samej Paktofonice. Ogarnijcie się taka sama sytuacja była na płycie gurala taki mikiel też widział P P jak pierdol się skurwielu to ten raperek widzial peja pierdol sie skurwielu
Ogarnijcie się i zacznijcie słuchać ze zrozumieniem :)
@TEZA
Masz 20 lat i nie umiesz słuchać ze zrozumieniem ??
/
@esdwa
Mikiel dla Ciebie jeszcze ROZUMOWCU ambitnych tekstów edytuje: chodzi o to że Hip-Hop i tak jest podzielony. Nikogo nie propsuje chociaż też wole Firme od PFK jakoś bardziej mi to podchodzi.. :) PFK mi się znudziło ten etap w słuchaniu mądrego przekazu co ty masz ja miałem w 2 gimnazjum :)
Odczuwam takie wrażenie że śmiejesz się z innych jak wrzucają jakieś tematy na forum że udzielają się na forum tibijskim itp a sam pewnie jak to przeczytałeś na pełnej piździe wklejałeś to tutaj :) ajj dziwny jesteś zrób sobie fake konto pocisnij bo chyba tego marnego esdwa nie chcesz zeby Ci zbanowali :D?
@DOWN
Pytam gdzie jest pojazd na PFK :)?
Masz 20 lat i nie umiesz słuchać ze zrozumieniem ??
Czyzby? Moze firmy nie propsuje, ale ich broni. Co do pfk jest jak mowie. Chcesz tego czy nie chcesz, pfk jest swego rodzaju Bobem Marleyem dla polskiego hiphopu. Nie bede zaglebiac sie w temat Peji bo moje poglady czesto sie zmieniaja, a dzieci forum zaraz przeargumentuja moje posty moimi poprzednimi. W obecnym momencie gdyby zamilkl, to najfajniej zakonczylby ten beef. Niestety nie zrobil tego wg. instrukcji, ale ku swoim wlasnym przekonaniom - wojna rox, niezaleznie od liczby ofiar.
Wyzej:
Z okreslenia sluchaczy pfk jako psychofanow w mojej interpretacji wynika, ze ich muzyka jest psychodeliczna lub psychopatyczna. Mozliwe, ze sklad mial na celu stworzenie tego typu muzyki, lecz ja w to watpie ;)
nie wiezycie w Peje-.- zawstydzil wszystkich lamusow. Tede, eldo, zurom nagrali dissy a gdy zostal nagrany diss Tylko Peja wszyscy zamilki. Jedyny raper ktory to kocha bardziej niz swoje zycie i dazy do bycia jeszcze lepszym niz jest chociaz bardziej zajebistym juz byc nie idzie. Piszecie ze Peja jest zerem bo tak mowia kumple z waszego podworka i siedzicie cicho -.- dzieci. Na chuj sluchacie rapu jesli nie rozumiecie kto w tym jest jedynym ktory wie co to rap? Przemyslcie to kto jest najlepszy raperem a nie pierdolicie farmazony..
nie wiezycie w Peje-.- zawstydzil wszystkich lamusow. Tede, eldo, zurom nagrali dissy a gdy zostal nagrany diss Tylko Peja wszyscy zamilki. Jedyny raper ktory to kocha bardziej niz swoje zycie i dazy do bycia jeszcze lepszym niz jest chociaz bardziej zajebistym juz byc nie idzie. Piszecie ze Peja jest zerem bo tak mowia kumple z waszego podworka i siedzicie cicho -.- dzieci. Na chuj sluchacie rapu jesli nie rozumiecie kto w tym jest jedynym ktory wie co to rap? Przemyslcie to kto jest najlepszy raperem a nie pierdolicie farmazony..
to o czym mówisz, to pieniądze, prawda? bo chyba o hajs chodzi, jeśli się zakłada własny lejbel.
poza tym nikt na moim podwórku nie będzie mi mówił, jak mam myśleć więc ten pseudo-argument lekko ci nie wyszedł. dlaczego słucham rapu? z tego samego powdu, dla którego nie chodzę z kosą i nie morduje ludzi. doskonale wiem kto jest najlepszym raperem i napewno nie jest to peja. o takich postaciach jak Nas, Guru, czy nawet Biggie to ty pewnie nie wiesz nic, także nie mamy wspólnych tematów, jeśli chodzi o rap.
get the fuck out from here and please, don't cry
Dla mnie Peja na scenie się już wypalił... Te dissy to jest próba wzniesienia się, lecz mało kto chce podjąć "walkę" z Peją.
To pewne, że nie dlatego, że się boją, tylko nie ma to sensu. Co do tego kawałka, to zrobiony bez celu?
1st R. Boonek
22-06-2010, 22:28
nie wiezycie
Wyjdz...
Peja wącha kleja Xd Na moje oko to sie tylko osmieszyl (po raz kolejny)
Patryk1441
22-06-2010, 22:48
"dobre,nie?"
Nie
@top
Nie podchodzą mi jego teksty jakoś mam wstręt do samej jego osoby
Trikol <3
22-06-2010, 23:51
Peja znowu dostal padaczki :(
@down.
ty tez dostales padaczki piszac tego posta :(
Zarexoholik?
23-06-2010, 00:31
Jaki najazd na PFK? Fakty faktami. Może on nie ocenia FIMRY jako składu, a jako ludzi do których ma szacunek.
Aha, pewnie niedługo peja zacznie wjeżdżać na (prawie) wszystkich. Pozdro, że jeszcze nie odpuścił i przyznał przegraną ;[
Gdzie tu masz wjazdy? Prawda chyba nie jest wjazdem, nie? Jaką przegraną? Wtf?
On już dawno powinien sobie odpuścić ; D
Co miał odpuścić? Nie rozumiem twojego toku myślenia, odpuścić to ci może ksiądz grzechy...
doskonale wiem kto jest najlepszym raperem i napewno nie jest to peja
To tylko twoje zdanie.
Dla mnie Peja na scenie się już wypalił... Te dissy to jest próba wzniesienia się, lecz mało kto chce podjąć "walkę" z Peją.
To pewne, że nie dlatego, że się boją, tylko nie ma to sensu. Co do tego kawałka, to zrobiony bez celu?
'...byłem, jestem, będę mistrzem Polski w ubliżaniu...'
Jak ktoś coś zaczyna to niech kończy, a nie tak jak gruby, czy parias? Oni się boją, bo ich argumentacja jest tak chujowa, jak te twoje posty.
Wyjdz...
Peja wącha kleja Xd Na moje oko to sie tylko osmieszyl (po raz kolejny)
Na moje 'oko' to ty się ośmieszasz coraz bardziej z dnia na dzień. Nie będę się śmiał z twojego wyglądu, bo zrobiłem to nie raz po tym jak ty skrytykowałeś moją osobę, a chyba siebie nie widziałeś! Z rapem nie masz nic wspólniego, więc nie wiem po co się tutaj udzielasz?!?
"dobre,nie?"
Nie
@top
Nie podchodzą mi jego teksty jakoś mam wstręt do samej jego osoby
On zapewne ma wyjebane w zdanie napinacza z internetu. :O !
Peja znowu dostal padaczki :(
A czego dostałeś ty owijając sobie ryj taśmą?
#Topic
True. Bit miażdży w chuj! : )
No i ***** jak zawsze Zarex mnie uprzedzil i wyczerpal temat sypiac porzadnymi argumentami. To samo Muflon.
Oczywiscie zgadzam sie z wami...I nie mam zbytnio nic do dodania :<
Zgadzam się z Zarexem, peja wydał dobry track ale nie wiem po co teraz sam zaczyna jak już Parias mu nie odpowiedział na "Tylko Peja".
Peja to historia polskiego hh. Kazdy na niego najezdza, a moge sie zalozyc o swoje zycie, ze kazdy z was ktorzy na niego najezdzacie sluchaliscie go w mlodosci :)
Peja to historia polskiego hh. Kazdy na niego najezdza, a moge sie zalozyc o swoje zycie, ze kazdy z was ktorzy na niego najezdzacie sluchaliscie go w mlodosci :)
owszem, ale co to ma znaczyć? 'Na Legalu' klasyk polskiego hh, lecz jak sodówa uderza do głowy, tyle hajsu koks to potem się już nie jest tą samą osobą i to widać po Ryszardzie.
@2xUp wiele osób słuchało Peji, ale kiedyś robił on dobry rap, nie to co teraz ;/
@Topic
Słabe
Zarexoholik?
23-06-2010, 12:36
@2xUp wiele osób słuchało Peji, ale kiedyś robił on dobry rap, nie to co teraz ;/
@Topic
Słabe
Piszesz, że słabo, bo hejterzy tak napisali. Wiadome, że nie masz własnego zdania i napiszesz to samo co inni, bo myślisz, że jesteś w ten sposób fajniejszy.
Słabe to ty masz oceny w szkole koleżko.
Track zajebisty, ukazuje prawdę na polskiej scenie i tyle.
ukazuje prawdę na polskiej scenie i tyle.
Ostry bogiem? Fakt faktem bity haema, glos i przekaz Ostrego sa czyms "na poziomie", ale poziom ustanawiaja sluchacze, a Ostry nie ma ich tak wielu jak moze sie wydawac. Co do zmieszanie pfk i firmy w jednym wersie, nadal uwazam ze bylo to fatalne posuniecie z jego strony, nie zwazajac na znaczenie tejze linijki.
Nizej:
Dzieki za wiedze, ale sam dobrze wiesz ze jest i mnostwo pseudosluchaczy, zwlaszcza na lastfm.
Ostry bogiem? Fakt faktem bity haema, glos i przekaz Ostrego sa czyms "na poziomie", ale poziom ustanawiaja sluchacze, a Ostry nie ma ich tak wielu jak moze sie wydawac. Co do zmieszanie pfk i firmy w jednym wersie, nadal uwazam ze bylo to fatalne posuniecie z jego strony, nie zwazajac na znaczenie tejze linijki.
o.s.t.r. ma najwięcej słuchaczy, nawet na lastfm widać że ma on 130k słuchaczy, a np. inny artyści pokroju peji, tede, eldo mają po 30-40k.
po 2 haem nie robi bitów, tylko sam Adam, Haem zajmuje się cutami/skreczami
Tak jak napisal Zarex track zajebisty i mowi prawde o polskim hh, nie mozecie sie z tym pogodzic bo wasi ulubioni raperzy takiego tracka nigdy nie nagrali i nie nagraja.
o.s.t.r. ma najwięcej słuchaczy, nawet na lastfm widać że ma on 130k słuchaczy, a np. inny artyści pokroju peji, tede, eldo mają po 30-40k.
po 2 haem nie robi bitów, tylko sam Adam, Haem zajmuje się cutami/skreczami
Na chuj piszesz na lastfm wiesz że niektórzy ludzie nie używają jakiegoś marnego serwisu ?... Go to Empik mistrzu. W dupie mam jakiś serwis wole kupić od samego Rycha płytę jeżeli będzie sprzedawać a zawsze tak jest :) Marny argument :) Ostry dla mnie jest słaby jeden kawałek mi sie podoba. TYLKO.
Bardzo dobrze :D
Rysiu tak dalej :)
Karol Strasburger
23-06-2010, 19:10
Dajesz ryszard dajesz!!!!!!!
Co zarex boli cie to, że nie podoba mi się ten syf? ; ) a co do moich ocen to jestem pewien, że mam lepsze, więc morda Okej? A co do tego, że inni taki napisali, to mnie to mało interesuje. Mam własne zdanie, a że takie same jak oni to co poradzę? Mam udawać dla kogoś takiego jak ty, że mi się to podoba? Ogarnij berło
Trikol <3
23-06-2010, 20:40
Tak jak napisal Zarex track zajebisty i mowi prawde o polskim hh, nie mozecie sie z tym pogodzic bo wasi ulubioni raperzy takiego tracka nigdy nie nagrali i nie nagraja.
nikt nie ngrywa jepiej nisz peja tak o o o je peja miscz krul mega bug dla mnie jest bogiem dla ciebie i dla mnie tesz miszczu peja na prezydenta
@zarex.
mam wrazenie ,ze dostajesz jakis atakow ,gdy ktos krytykuje peje
@Up.
Dla Ciebie każda odpowiedź na czyjś post, jest atakiem?
@Topic
Prawdziwe, nie ma co ukrywać, Peja nadal nagrywa kawałki na poziomie.
Patryk1441
24-06-2010, 09:20
@Up.
Dla Ciebie każda odpowiedź na czyjś post, jest atakiem?
;o chodzi mu o to, że zarex nie przyjmuje negatywnych komentarzy co do peji, dla niego nawet jakby nagrał totalne gówno byłoby to mistrzostwo.
@top
już się wypowiedziałem i zdania nie zmieniam ;o
On zapewne ma wyjebane w zdanie napinacza z internetu. :O !
Może i ma, ale to jest moje zdanie i nie wiem po co to cytujesz[?] Chyba mam prawo wyrazić swoją opinie? Jakby nagrał coś naprawdę fajnego to mój komentarz byłby na +, ale nie nagrał więc?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.