View Full Version : Kratkuje mnie (rate).
Siema,
nie wiem co się dzieje u mnie cs'em ,ale jak ustawiam rate na 20000 i cl_rate na 20000, automatycznie ustawia mi się 25000 wtedy mnie kratkuje i pojawia się komunikat "Twoje rate jest zamałe blabla zostało ustawione na 25000" jak to wyłączyć? Proszę o pomoc.
A co do adminów , nie chcą mi pomóc i tylko mnie banują ;o .
Dodam jeszcze że tylko na serverze armii to się dzieje na innych servach w ogóle tego nie ma....
@down
Tak samo ;/
'Oxidosis'
22-06-2010, 16:59
rate 25000
cl_updaterate 101
ex_interp 0.01
ja tak mam, ustaw tak samo. Powinno być dobrze. Btw - nie da się tego wyłączyć, bo 25000 to odpowiednie rate O.o
Help me plx?
....................
rate 25000
cl_updaterate 101
ex_interp 0.01
ja tak mam, ustaw tak samo. Powinno być dobrze. Btw - nie da się tego wyłączyć, bo 25000 to odpowiednie rate O.o
Idioto napisał Ci że to przez te rate to mu piszesz takie jak narzuca serwer apo. żabot myśl :/
Nie graj na serwie armii bo o ile pamiętam to on wymusza interp i rate :)
Gdzie indziej ustaw sobie odpowiednie nie wiem jak to się robi i jak ustawia ale w google znajdziesz i graj sobie elegancko :)
interp od 0.01 do 0.05 !! rate 25000
DonieX <3
23-06-2010, 09:56
Gdzie indziej ustaw sobie odpowiednie nie wiem jak to się robi i jak ustawia ale w google znajdziesz i graj sobie elegancko :)
Wyzywasz innych, a sam wychodzisz na niezłego idiote. Napisał, że na serwerze ARMII ustawia mu wszystko automatycznie (Taki plugin wrzucony na serwer). Jeśli rate ustawia Ci na serwerze na podstawowe , a innych nie kraktuje tylko Ciebie, to coś masz nie tak z internetem/kompem? ;d
Po 1. Nie kratkuje, tylko klatkuje.
Po 2. Serwer armii wymusza ustawienie rate na 25000 i tego nie ominiesz.
Polecam ten temat. http://cs-guide.net/skrypt/
Wielkie dzięki pomogło, reput leci.
@topic
Wyjaśnione do zamknięcia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.