View Full Version : Co Sie dzieje z tym serverem.
Dlaczego do jasnej ciasnej nikt mi nie zrobił SCREANOW tylko odrazu banuje dziś grałem bez żadnych czitów a tu wchodzi administrator napisał KaZek pożegnaj się i dostałem bana powinien zrobić scr a ja bym je wstawił. ŻAL Podrobiłem troche nick ale co niewolno jest gdzieś napisane że niemożna wziąć sobie nicku KaZek?
http://img94.imageshack.us/img94/3425/xxxnc.jpg
Metaxa Grzesiek
23-06-2010, 14:36
Za podszywanie się pod adma może dostałeś bywa i tak :(
@Sory myślałem, że też ma :)
:*
.Xienus.
23-06-2010, 14:37
KaZeK jest adminem?? o.O
jeżeli nie to i tak ma znajomości, i moze jego kumpel za podszywanie ci dal :D
KaZeK niema admina. Wiec jeżeli admin uważał że czituje to powinien zrobić ScR.
No to tak.
Po pierwsze zły dział.
Dostałem zgłoszenie(od kumpla, który gra w csa 3 lata), że na serwerze jest wh.
Spoko, wchodze, patrze no faktycznie ma wh, ale nie zdążłem zrobić ss, bo zaraz była zmiana mapki. Na de_cbble wyłączyłeś wh i paliłeś głupa, że nic nie masz. Teraz też palisz głupa, że ban niesłuszny, bo nie ma ssów!
Bana nie zdejme i prosze, aby inni admini też nie ściągali bana użytkownikowi Reborn, a w grze KaZek!
pozdrawiam empire
#edit
Tak dla jasności. Kazek nie ma adma, ani nie zgłaszał nic, że ktoś sie podszywa :D
Maatinii
23-06-2010, 15:12
Dlaczego do jasnej ciasnej nikt mi nie zrobił SCREANOW tylko odrazu banuje dziś grałem bez żadnych czitów
A co wczoraj grałeś z czitami ?
Diabolix
23-06-2010, 15:21
Ktoś II, musisz zrobić screeny, jak nie zdążyłeś- twój problem, zrobisz innym razem.
@top
Tobie proponuje napisać w odpowiednim dziale i pogadać z ^Crayonem, bo on najwięcej tam odpowiada, to na pewno ci zdejmie tego bana, z empire'em się nie dogadasz, zawsze mówię, że on się nie nadaje.
Ktoś II, musisz zrobić screeny, jak nie zdążyłeś- twój problem, zrobisz innym razem.
@top
Tobie proponuje napisać w odpowiednim dziale i pogadać z ^Crayonem, bo on najwięcej tam odpowiada, to na pewno ci zdejmie tego bana, z empire'em się nie dogadasz, zawsze mówię, że on się nie nadaje.
Niech sobie gada z Crayonem. Ja wiem co widziałem i postaram sie, aby na serwer już nie wszedł.
pogadać z ^Crayonem
Co ma ze mną pogadać, że robi nas w konia, a ja jestem na tyle naiwny, że mu uwierzę? Sorki, ale wiesz - to Empire jest adminem i jego zdanie mnie bardziej interesuje, niż Twoje. Każdy osobnik na servie to potencjalny cheater, to nie sąd i domniemanie niewinności. Empire banując Cię zapewne się przygotował, że możesz być na tyle irytujący, że będziesz próbować się odwołać, bo nikt nie ma na Ciebie dowodów. Oczywiście boli mnie to, że nie ma ani sekundy demka, ani bajta screena, ale takie jest życie. Sam czasami banuję ludzi 'bez dowodów' jak mi skanuje m4 przez pół mapy, trzęsąc się przy tym niemiłosiernie. Tyle że mam takie szczęście, że jeszcze nikt się nie odwołał ; d
@edit
Dobra Diabolix, nie leć już w chuja, tylko oglądaj ; d
http://www.speedyshare.com/files/23092332/kazekwh.dem
thnx arcus
Po tym jak dzisiaj jechałeś na wh i zabijałeś ludzi przez ściane i do tego pisałeś skan ( ;c ) to się nie dziw, że bana dostałeś.
Dodam od siebie tyle że za każdym razem jak wejdziesz na serwer APO-CS z nickiem Kazek,KaZek,KaZeK (bądź podobnym) powinieneś zostać automatycznie banowanym za podszywanie się..
#Do wszystkich
TO NIE JA GRAM NA APO-CS POD TAKIM NICKIEM !
A skąd wiesz że ja nie miałem na przykład kiedyś gdzieś na jakimś forum czy w jakiejś gierce nicku KaZeK? Niema napisane w regulaminie servera CS że zabrania się podszywania pod znane osoby bądź administratorów. A i tak będę grał na tym servie kiedy tylko będzie mnie się podobało.
Dodam od siebie tyle że za każdym razem jak wejdziesz na serwer APO-CS z nickiem Kazek,KaZek,KaZeK (bądź podobnym) powinieneś zostać automatycznie banowanym za podszywanie się..
#Do wszystkich
TO NIE JA GRAM NA APO-CS POD TAKIM NICKIEM !
Kiedyś meep płakał, że ktoś się pod niego podszywał i admin powiedział, że nie ma takich zasad, i każdy może mieć taki sam nick. Chyba, że jest to nick jakiegoś admina itp.
Podszywanie pod adminow.... hmm chyba takiego punktu nie ma w regulaminie aczkolwiek powinno byc karane.
Co do podszywania sie pod innych graczy.... n/c ze tak zapytam.... nudzi sie wam *****?Gorzej niz w przedszkolu. : l
Rozumiem ze moze wystapic zbierznosc nickow, ale bez przesady nie co do "LiT3Ry"
Podemnie tez sie ktos podszywa..Kilkakrotnie zostalem zbanowany za tego pajaca :D Dobrze ze mam kilku admow na gg to sprawe mozna wyjasnic :)
@Top
A co do Ciebie..Jezeli napierdalasz jak glupi przez sciany itd to moim zdaniem nie ma sie nawet co wyglupiac z robieniem ssow tylko odrazu dac perma :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.