PDA

View Full Version : Firefox 3.6.4 ju? dost?pny!

Death
23-06-2010, 15:17
Firefox 3.6.4

Mozilla wydaje właśnie zaktualizowaną wersję swojej przeglądarki internetowej Firefox 3.6, w której między innymi nowością jest funkcja ochrony przed błędami w działaniu wtyczek.

Dostępna jest już wersja 3.6.4 Firefoksa, wyposażona w nową funkcję ochrony przed błędami w działaniu wtyczek, pochodzących od firm trzecich. Od teraz Firefox oferuje ochronę przed błędami wtyczek Adobe Flash, Apple Quicktime i Microsoft Silverlight na platformach Windows i Linux. Obsługa kolejnych wtyczek zostanie dodana w kolejnych wersjach Firefoksa. Funkcja ochrony przed błędami (crash protecion) pozwala na izolowanie błędów w przeglądarce w taki sposób, aby nie narażały one użytkownika na jej ponowne uruchamianie i aby bez zamykania Firefoksa mógł odświeżyć okno strony, w którym pojawił się błąd.

Jest to kolejne usprawnienie Mozilli, po Mozilla Plugin-Check www.mozilla.com/plugincheck nastawione na podnoszenie poziomu komfortu i bezpieczeństwa pracy użytkowników z przeglądarką.

Aktualizacji użytkownicy mogą dokonać bezpośrednio z przeglądarki.

Chip.pl

Kamor Wielki
23-06-2010, 15:27
Firefox jest słaby,najszybszy Chrome i przy nim zostanę \.\

Poziom
23-06-2010, 17:40
Korzystam z Chroma. Firefox tylko do restocków na Lockerz jest. Szkoda tylko, że Google szpieguje. xd

ViVuSeK
23-06-2010, 17:49
Ja aktualnie używam najnowszego googla chrome a także Firefoxa więc mi się przyda dzięki..
Bardzo ładna wersja i jakoś szybciej chodzi widać różnice mi się podoba...Chociaż korzystam z każdej przeglądarki(Nie z Explorera)

Axelo .
23-06-2010, 18:28
Osobiście mam operę i nie zamierzam sciągać nowego firefoxa, chyba że będzie miał ładniejszy dizajn. ;d