Zaloguj się

View Full Version : Aktywacja konta na APO 7.6

Nightmare
23-06-2010, 15:18
Witam...
Mam jedno mało pytanko po ilu minutach/godzinach przychodzi na e-maila aktywacja z potwierdzeniem e-maila?... E-maila mam założonego na serwisie onet.pl..
Czy długo będzie trzeba czekać?
Czekam za odpowiedzią.
Z góry dziękuje i POZDRAWIAM.

Huskar
23-06-2010, 15:22
Sądze ,że godzina maksymalnie. Jednak czasem jest tak ,ze e-maile aktywacyjne na portalu onet poprostu nie dochodzą z niewiadomych przyczyn. Sugeruje Ci założyć konto pocztowe na portalu o2. Tam masz po kilku sekundach aktywacje :D

Nightmare
23-06-2010, 15:35
Sugeruje Ci założyć konto pocztowe na portalu o2. Tam masz po kilku sekundach aktywacje :D

Nie no nie mogę :P już wolę poczekać niż znowu new email new nick itp :P
Na razie mam czas w końcu wakacje nadchodzą to gdzie mi ma się śpieszyć :P

Muciu
23-06-2010, 15:50
Nie no nie mogę :P już wolę poczekać niż znowu new email new nick itp :P
Na razie mam czas w końcu wakacje nadchodzą to gdzie mi ma się śpieszyć :P

2 min roboty?
@topic
Polecam założyć email na portalu wp.pl, szybko ,sprawnie.

Nightmare
23-06-2010, 16:09
Ale nie rozumiesz, że nie chce swojego nicku w grze zmieniać?

Sub Zero 2
23-06-2010, 16:52
E-mail aktywacyjny powinien przyjść bardzo szybko nie zależnie od poczty.Po za tym od tego jest dział pytania.

Zark
23-06-2010, 17:02
Mi link zawsze przychodził po 10minutach maksimum.
Ale nie gorączkuj się. Dojdzie :D

ViVuSeK
23-06-2010, 17:15
Przychodzi do 30 minut a jeśli nie otrzymałeś to znaczy ,że masz za słaby internet lub coś w tym stylu lub może być małe opóznienie.
Spokojnie musisz poczekać i nie denerwować się na pewno otrzymasz link zwrotny ;)

KaZeK
23-06-2010, 18:41
Przychodzi do 30 minut a jeśli nie otrzymałeś to znaczy ,że masz za słaby internet lub coś w tym stylu

Proszę Cię, co ma jego internet do odbioru poczty elektronicznej ?

#top
To zależy gdzie masz takowego e-maila, na niektórych portalach (gmail,o2,wp) dochodzi szybko a na niektórych można czekać do 24h na kod aktywacyjny.

Jeżeli to nie pomoże wyślij e-mail do Mortiisa z tego, na który miał być wysłany kod, napisz że nie dotarł i czy nie mógłby aktywować Ci go ręcznie.

E-mail Mortiisa bosch@o2.pl