View Full Version : Przenoszenie postaci na Apo 8.42
Hmmm czy będzie przeniesienie postaci z Rox na Apo 8.42 ?
Bo jak nie to można , znowu włączyć opcję tworzenia postaci na Rox :confused:
Hmmm ?
Nie wlaczac tej opcji.
W godzinach szczytu na apo 8.42 gra po 70 osob i kazdy chce zby tak zostalo.
Zoltan pisal ze on i Mortiis ma sesje ale gdy beda mieli czas to sie tym zajma na serio.
Palldino
23-06-2010, 19:14
Mortiis pisal ze raczej moze beda przenosic ale to bedzie trudne wiec moze beda :D
@down ogarnij jak by nie zmniejszali to ja moim rp jestem niezniszczalny tam :D
Ale pozmniejszają im te lewury z roxa no nie? Bo to nie fajnie jak 1k lvl bedzie biegal...
Z tego co slyszalem to postacie z roxa beda przenoszone. Oczywiscie beda odpowiednio zmniejszone. 500 (Rox) 50(8.42), 1000 (rox) 100 (8.42) Podobno w takich proporcjach maja byc zmniejszane levele.
Mieli zająć się przenoszeniem wg. proporcji coś w stylu pana #up.
Daj im troszkę czasu ^_^
Anusiak Wielki
23-06-2010, 22:21
Niech nie przenosza tych je**nyc* postaci....
na rox 100x latwiej wbijalo sie lvl niz na 8.42....
nie bedzie nie fair -.-
ROX powninien byc usuniety bo mial byc do testowania jak nie raz 76TS tylko zostal ten akurat -.-
@Up
Masz racje, mial byc do testowania ale Mortiis zmienil zdanie i zostawil go.
Ludzie grali na tym serwie i teraz troche chujowo zostawic ich na lodzie. Pomysl troszke o innych a nie tylko o sobie.
Marcelllo
24-06-2010, 09:45
Niech nie przenosza tych je**nyc* postaci....
na rox 100x latwiej wbijalo sie lvl niz na 8.42....
nie bedzie nie fair -.-
ROX powninien byc usuniety bo mial byc do testowania jak nie raz 76TS tylko zostal ten akurat -.-
No tak, tylko zauważ, że postacie będą miały zmniejszany lvl i będą miały eq na dany poziom i kilka cc na start :) Więc nie płacz bo zapewne podobnie będzie jak na 8.42 by grali od początku... A może nawet i gorzej będą mieli :d
_Kuba.Wojewódzki_
24-06-2010, 10:08
Jaki jest sens przenoszenia postaci z ots'a o expie x200 na ots o expie x4??????
lolz.
Z ROX'a na 8.42 będzie przenoszona postać TYLKO I WYŁĄCZNIE z kasą (moim zdaniem przelicznik 100cc[ROX] = 2-5cc[8.42]) nic innego, żadne itemy czy inne badziewia.
Dobrze zrobią, jak komuś się znudzi ROX przenosi postać na 8.42 i tam gra bez zbędnego smęcenia o wbijaniu lvl'a od 1 do 50~.
Jak komuś się to nie podoba to niech gra na ROX.
#down
Nie =[
@Up
Tylko ze rox ma byc usuniety :O
Myślę że to dobry pomysł z tym przelicznikiem, lecz mam nadzieję że ekipa apo nic nie spapra.
Pzdr ;)
Zarexoholik?
24-06-2010, 12:20
Trzeba było grać na 8.42, a nie na ROXIE... Jak widać nie chcą nic przenosić, więc raczej nie będzie tego 'przenoszenia'... Rox'a powinni usunąć w pizdu i tyle.
nom, super.. ;o pobocic tydzien na roxie, wbic 2k i zmienic na 200lvl na 8.4 lajcisz.
@up
Dam ci 700 palka na apo 7.6 jak za tydzień wbijesz 2k lvl na roxie ok?
Krzemien
24-06-2010, 14:56
Mortiis pisal ze raczej moze beda przenosic ale to bedzie trudne wiec moze beda :D
@down ogarnij jak by nie zmniejszali to ja moim rp jestem niezniszczalny tam :D
typ co sie chwali kupil chara za 5 zl i kozaczy ze bylby niezniszczalny 5000000 rpkiem na orszabal otsie : OOO
Palldino
24-06-2010, 17:55
typ co sie chwali kupil chara za 5 zl i kozaczy ze bylby niezniszczalny 5000000 rpkiem na orszabal otsie : OOO
Widac idiota sie znalazl ;d chara nie kupilem nobku
Miało być, ale nic o tym nie słychać. W sumie to nie ma opcji, żeby dogodzić wszystkim. Gdyby nie przenieśli postaci i skasowali ROX'a ci co tam grali byliby poszkodowani, ale gdy to zrobią gracze z 8.4 będą narzekać, że oni musieli się męczyć ze zdobywaniem doświadczenia bardziej niż tamci. ;) Moim zdaniem nie powinni przywracać opcji robienia nowych postaci i raz na zawsze rozwiązać sprawę z tym serwem. :)
Palldino
24-06-2010, 20:46
no moglby przeniesc te postacie kto pisze ze ciezko sie expi? ja sam wbilem 250 lvl wiec to nie problem a dodatkowa postac sie przyda ;d
Te 8.42 / ROX to jeszcze większy syf niż 7.6 xd
oby nie bylo . tutaj ciezej na 8.42 wbic lvl niz wybocic go na roxie . poza tym kase tam mozna szybko zarobic a tu nie :/
Niech nie przenosz! A jesli juz musza to w ten sposob : 200:3 w zaokrokleniu 67 Wiec : 670 lvl na roxie to jak 10 lvl na 8,4. I bd sprawiedliwie ;>
Niech nie przenosz! A jesli juz musza to w ten sposob : 200:3 w zaokrokleniu 67 Wiec : 670 lvl na roxie to jak 10 lvl na 8,4. I bd sprawiedliwie ;>
AHAHAHHAHA sprawiedliwie? Chyba cie typie pojebauo o,o Wbij chociaż ten 670 lvl na ROX'ie to będziesz wiedział czy twój przelicznik jest sprawiedliwy. :}
A tak w ogóle to idź do szkoły. : ()
#topic
Niech przeniosą te gówniane chary. :{{
No to mogli grac na 8,4 a nie. Chcieli expic z expem 200 to niech sobie teraz expia... ; /
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.