View Full Version : Fuck Tede
Szkarlatny leon.
23-06-2010, 18:12
Jak myślicie bedzie to w miare jakas fajna plyta..?
Osobiscie mysle ze nie bedzie fajna ale nie bedzie tez zjebana. Wypowiedzcie sie i jak tylko wyjdzie niech ktos da linka ;)
nie bedzie fajna ale nie bedzie tez zjebana
http://paski.org/paski/kupa.jpg
Dobrze ująłem?
Wg mnie wyczuł moment i zarabia, tyle.
Może będzie jakiś kawałek o pudelku :)
To będzie dobry album, już 1 track który wyszedł pt.
"Dokąd idziesz Polsko" (http://www.youtube.com/watch?v=JX_CZguL2Ls) był na bardzo dobrym poziomie. Miejmy nadzieje że to będzie najgorszy track na tym albumie na który czekam.
#down
Czyli sie wypowiedziałem dzień przed premierią "ziom"?
Miejmy nadzieje że to będzie najgorszy track na tym albumie na który czekam.
Wy na prawde nie potraficie wykrzesac czegokolwiek z tego swojego mozgu co nie byloby kradzionym slowem? Ksero.
Temat:
Płyta w sprzedaży już od 24 czerwca 2010.
Ososbiste zdanie - komercha, rzecz jasna. Po obadaniu tracka, zapowiada sie calkiem ciekawie.
Wyzej:
Nie pojales o co mi chodzi.
master kallhi
23-06-2010, 22:05
Osobiście żal mi ludzi którzy nie umieją obiektywnie ocenić muzyki tylko dlatego bo np. ktoś woli Peje od Tedego i z tego powodu da mu negatywną ocene...
Płyta zapowiada się znakomicie , chodź za Tede nie przepadam , jeśli płytka będzie naprawdę dobra to być może nawet ją kupie
jak dla mnie to ujdzie, bez rewelacji ale tez fatalna nie jest : )
1st R. Boonek
24-06-2010, 18:24
Mam nadzieje ze plyta bedzie dobra, po przesluchaniu kawalka od Axelo dobrze sie zapowiada ;)
Nie słucham, nie ściągam.
Szkoda psuć swój odsłuch na lastfm.pl :)
Kamor Wielki
24-06-2010, 18:27
Płyta jest naprawdę dobra,zaskoczyła mnie na pozytyw rzecz jasna.
Bardzo słaba płyta, w ogóle nie rozumiem co on mówi, strasznie sepleni, bit za głośno, jak zwykle masówka i żenada. : /
Jedyną trafną rzeczą w tej płycie jest jej nazwa.
Nie odsłucham..
Nie odsłuchałem jeszcze całej płyty ale jak na 7~ odsłuchanych kawałków całkiem spoko. ;)
Dobra przyznam nie śmiejcie się że słuchałem pedego prosze. Przesłuchałem 3 kawałki są mega chujowe więcej serio nie chce. Ale zdziwiło mnie jedno, kawałek (który jest niby dissem na borixona tak pisali na yt) 50zet .. pisali że to jest diss na kołcza mianowicie pytanie moje jest takie o co chodzi ?
pede się z kołczem pokłócił ?? o co poszlo :o (wszyscy jego najbliżsi są przez niego dissowani :D)
Dobra płytka i zaskoczył mnie wałek z Pezetem, ogólnie Warszawski Styl i jest zajebiście. :)
Τettmeier
25-06-2010, 11:20
Narazie nie sprawdziłem ale mam zamiar to zrobić w najbliższym czasie. Na pewno tytuł Fuck Tede ujmuje mnie bardziej niż 'Glam rap' co jest totalną porażką(oceniam już po singlu) i nie mam zamiaru tego nawet włączyć
Oceniam obiektywnie z racji tego, że Tede jest moim jednym z ulubionych raperów, na pewno się mieści w ścisłej czołówce.
Album wypadł strasznie słabo, na 24 tracki nie przypadł mi do gustu ani jeden, naprawdę mega się zawiodłem, lipa.
#Up
Polecam sprawdzić wywiad z Tede przeprowadzony przez Artura Rawicza wtedy dowiesz się o genezie 'Fuck Tede' czy 'Glam Rap'
Habemus Papam
25-06-2010, 13:53
Ekhem.. płyta słaba, nie podoba mi się.. prócz dwóch kawałków Imprezowy Automat, Inne Getto. Tede się nie postarał.. : x
Dno, dno i jeszcze raz dno, nie wiem po co on wydaje, Tede spalił już się dawno temu, nie wiem jak tego szajsu mozna sluchac... Po przesluchaniu doslownie 7 kawałków miałem dosyc, zenada ponad wszystko. I nie ma to jak dissowac kumpli, dobra w chuj promocja, tepy pozer, moim zdaniem jest teraz najgorszym raperem w polsce, smiejecie sie z firmy a tam chociaz dobrze slychac wokale i zdecydowanie maja wieksza sprzedaz niz Tede.
Wielkie joł, ema ziom,
@edit
Nie ma to jak dissowac samego siebie w tytule plyty, prze kórwa mylfoniasto! Uhahuaha idiots.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.