View Full Version : Dodanie New Monster Z Którego Wypada Shield Of Honour
sT PeTrO
23-06-2010, 18:46
Witam droga Administracjo mam do was propozycje:
1: Dodanie Potwora z którego Wypada Shield Of Honour
2:Ta Tarcza Jest Do Zdobycia Tylko Z Questa.
3:Potwór Np:Od Bramki LVL 250
4:Wielu Graczy Wykonało tą misje na low lvl i wyrzuciło tego Shielda bo myśleli że nie będzie on potrzebny.A teraz okazało się że akurat ten shield jest potrzebny do Misji u Santorra
Prosze o Pozytywne Komentowanie tej propozycji
:eek:
Pech, trzeba było nie wypierdalać go do wody ;] Jestem na NIE.
Jestem na Nie.
Możesz go zakupić u graczy lub poczekać na naprawę tiquany nie ma innego wyjścia..
Gdyby zaczął wypadać z jakiegos potwora cena by 10 razy się zmniejszyła.
Propozycja trochę nie na miejscu, o przecież wiadomo, że dostęp do tiquandy będzie...
Więc nie martw się o tą tarczę.
Póki co jestem na nie.
Jestem na NIE. Chcesz tego shielda ? Idź noob harem ^^ Proste. Ja tak zrobiłem :D
pomozplz
23-06-2010, 19:17
idz na questa noob harem omg jestem na nie
Azbestowy
23-06-2010, 19:21
4:Wielu Graczy Wykonało tą misje na low lvl i wyrzuciło tego Shielda bo myśleli że nie będzie on potrzebny.A teraz okazało się że akurat ten shield jest potrzebny do Misji u Santorra
Pod słowem "wielu" oczywiście ukrywa się twoja skromna osoba
#topic
Na tak, bo będzie się coś działo przez pare h od wprowadzenia questa.
Domcio666
23-06-2010, 19:38
jestem na nie poniewaz cena by spadla i by nie bylo satysfakcji zdobycia tego shielda. jak naprawia tiquande idz noobe harem i tyle
Jestem na Nie bo juz wykonalem ten qest XDDD
Jestem na nie.
Tiquanda jest przerabiana a ten Quest u npc nie jest aż tak ważny by przyśpieszać jego odnowę..
Posiedź na trade może ktoś sprzeda, musisz czekać ;)
przydalo by sie cos no ale nie potwor moze z atoma zeby dropilo, to by bylo fajnie
Ofc że nie!
Szukaj na trade, może ktoś będzie sprzedawał a nowy potworek jest zupełnie niepotrzebny.
Marcelllo
23-06-2010, 20:01
Jestem na nie. W najbliższych dniach zostanie odblokowana Tiquanda na której znajduje się quest na tą tarczę ;) Poczekaj aż znów będzie odblokowana.
A jak wyrzuciłeś to kup ją albo zrób noob chara. Bez problemów ;)
Oczywiście że nie, ich błąd, że nie myślą co mnie wcale nie dziwi. Jeżeli potrzebujesz tarczy zrób nową postać, wbij lvl i zrób misje. : |
Jestem na nie. To przydatna rzecz dla low lvl, bo mogą sobie zarobić na sprzedaży tej tarczy :)
Oczywiscie jestem na NIE. W najblizszych dniach zrobia tiquande o sobie wykonasz questa.
Seth Drut
23-06-2010, 21:15
Ja jakoś miałem tarczę w depo ;d
Jestem na nie!
Poczekaj troche to tiquanda bedzie :/
Patryk1441
23-06-2010, 21:56
Na nie Tiquanda będzie. Jedyne co mnie wkurwia to taka możliwość, że zanim Tygrys ją zrobi to ja już będę miał 500+ i chujufka
Niech zostanie jak jest.
Trzeba było myslec i nie wywalac tarczy, idziesz na Qusta chyba po to, zeby go wykonac a nie po to, zeby pozniej wyjebac itemy, co nie ?
Teraz chcecie, aby wszystko bylo jak najlatwiej dla Was, a Mortiis pomyslal i zrobil tak specjalnie, zeby Quest nie był za łatwy - trzeba sie pomeczyc, zeby cos zdobyc.
Siema.
Lesny Ludek
23-06-2010, 22:05
Dobry pomysł ale np bramka na te potwory od 300 lvl i rzadko aby wypadał ten item , wtedy cena by się podniosła tego shielda
Dla mnie to obojętnie ale myślę że powinien być potwór z którego wypada ta tarcza. Mortiis chciał zmniejszyć kasę na apo wiec...
Kazał Ci ktoś wyrzucać? : [ Tiquanda podobno niedługo ma być znów dostępna to zrobisz sobie questa jakimś noob charem. Jestem na nie.
Jest dobrze , jeżeli Administacja uważała że tak powinno być,więc po co to zmieniać?
@top
Nie
Jestem na nie, nie wyzuca sie wszystkiego do wody... Teraz musisz zrobic nowego hara i wykonac tego questa, albo kupic odkogos tarcze...
Zbigniew Wodecki
24-06-2010, 11:21
Jest mi to obojętne, nie gram już na apo.
Choć mysle ze moglbys pójść sobie noob charem, a quest mimo głosow, i tak by nie zostal wprowadzony.
Zarexoholik?
24-06-2010, 12:22
Oczywiście, że jestem na NIE! Co to za problem wbić 15 level i poprosić kogoś, żeby nam wybił questa?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.