View Full Version : [Forum] Zmiana nazwy dzia?u (Zg?oszenia)
Moja propozycja polega na zmianie nazwy działu 'Zgłoszenia' na 'Śmietnik', bo i tak nikt tam nie zagląda. :} Na 8 moich tematów w tamtym dziale tylko 2 zostały rozpatrzone tylko dlatego, że spamowałem GM'om żeby coś z tym zrobili. Kto jest za?
Ziemniak
24-06-2010, 20:35
Dobra propozycja... też jak miałem stare konto i jak pisałem w tyto nikt nie odpisywał :)
Jestem za, też czekałem na odpowiedź równo tydzień. XD
Odp dostałem dlatego że zrobiłem double posta..
Jestem za poniewaz taka jest bolesna prawda ze nikt nie sprawdza tych zgłoszen...
Marcelllo
24-06-2010, 21:06
Jestem za! Zamieściłem tam kilka ss z Game-Chat'u na których widać ewidentne upomnienia ludzi, że to nie trade a koleś dalej pisze i nie ma żadnej kary... Coś jest chyba nie tak? :d
To tylko jest po to zeby ladnie wygladalo a nie zeby ktos z tego korzystał
Świetna propozycja !
Reput :>
Domcio666
24-06-2010, 21:47
a ja jestem na nie. administracja robi wszytko zeby wam bylo dobrze wy nie umiecie cierpliwie czekac bo jak nie dostaniecie odpowiedzi po 1 godzinie to juz sie wkurzacie admini tez maja swoje zycie i tez duzo robia dla serva i nie maja czasami czasu na odpowiedzenia na jakies bzdety.
TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE!!!
Kapitan Alkohol.
24-06-2010, 21:53
a ja jestem na nie. administracja robi wszytko zeby wam bylo dobrze wy nie umiecie cierpliwie czekac bo jak nie dostaniecie odpowiedzi po 1 godzinie to juz sie wkurzacie admini tez maja swoje zycie i tez duzo robia dla serva i nie maja czasami czasu na odpowiedzenia na jakies bzdety.
A moje zdanie jest takie że liżesz dupę, ale Ci to nie wychodzi.
#top
Ofc jestem za, tak samo jeżeli chodzi o skargi i odwołania, kiedy odwoływałem się od warna, Scoop zagroził mi kolejnym :)
http://i46.tinypic.com/1tpu1j.jpg
http://i46.tinypic.com/nlbt5e.jpg
Do mnie to dupolizie? p.s. to nie wszystkie 'olane' tematy. :)
#Jak ktoś będzie miał wątpliwości do tego, że na filmikach było widać bota u tych osób to posiadam jeszcze owe filmiki. :)
Hehe bardzo dobra propozycja oczywiście jestem za :D:D
Bardzo dobra propozycja ja czekalem tydzien a potem zaczalem spamowac Santano Macikowi i Tygrysowi i po 3 dniach cos zrobili ;c
Wnorekkk
24-06-2010, 22:38
Ja tak samo. Napisałem temat w grudniu, dziś patrze i... 3 wyświetlenia, pozdro..
Ty placzesz czy sie zalisz?
Po prostu zaniedbuja ten dzial bardziej niz wszystkie.
Nie no tym tematem to nie zostawiłeś suchej nitki na adminach i ich podwładnych xD.
Jednak jestem na nie, o to zbędne.
.Xienus.
25-06-2010, 09:36
Jestem jak najbardziej za!!!
jedna z lepszych propozycji jaka miała miejsce na tym 4um
Reput mimo ze nie mam 50 postow hahha
@edit
jaki fail to jest 50 post
Sub Zero 2
25-06-2010, 10:19
Jestem za.Na prawe śmietnik ogromny.Jak pisałem zgłoszenie to nie otrzymałem odpowiedzi. ;/ Ale niech nazwa będzie "Śmietnik Zgłoszeń".
Jestem na Nie.
Nie ma prawa nazywać Działu Zgłoszenia Śmietnikiem.To lekceważy administracja chociaż trzeba by było tam trocge ogarnąć bo rzeczywiście ten dział to syf.
Jestem przeciw :<
Kiedyś już był śmietnik i usunęli, bądź co bądź zaglądają do tych zgłoszeń ;s
..:TaLoS DrUid:..
25-06-2010, 15:30
Jestem za :)) Tak samo kiedyś coś pisałem na innym kącie i nikt nie odpisał...
Bardzo glupia prozpocyja, jestem w 100% na nie.
Azbestowy
25-06-2010, 18:28
A i tak z tego chyba nikt nie korzysta. CO NIE? A nawet jak korzysta, to to bardzie się sprawdza na 8.42/cs. Więc technicznie rzecz biorąc można to wywalić w cholere.
Zarexoholik?
26-06-2010, 13:42
Bardzo glupia prozpocyja, jestem w 100% na nie.
Tylko dlatego jesteś na nie, bo w tym dziale są filmiki na twój speedhack - rolniku.
#Topic
Jestem ZA! Napisałem tam z 20 tematów na wszystkich kontach i tylko w 4 miałem odpowiedź ze strony administracji.
Po 1 to naucz się pisac kretynie :) A co do lizania dupy...I tak nie dostaniesz admina w csie bo jestes zbyt przymotany ;) Elos
jestem za .administracja w ogole nie dopuszcza mozliwosci ze ktos moze napisac zgloszenie ;s . poza tym mozna tam nabijac posty i nikt nic z tym nie robi
Jestem za. Pisałem zgłoszenie i zero odpowiedzi :o Więc po co ten dział jeśli administracja tylko zagląda w tematy, a odpowiedzi zero? :|
Tak ,pisałem tam wielokrotnie złgoszenia i inne ,i za chuja mi nikt nie odpisał :)
Moja propozycja polega na zmianie nazwy działu 'Zgłoszenia' na 'Śmietnik', bo i tak nikt tam nie zagląda. :} Na 8 moich tematów w tamtym dziale tylko 2 zostały rozpatrzone tylko dlatego, że spamowałem GM'om żeby coś z tym zrobili. Kto jest za?
niby tam Santano zagląda co 3 dni, wierzyć mi się w to nie chce, napisałem do Mortiisa z 2 tygodnie temu i do dziś nie dostałem odpowiedzi żadnej
@topic
TAK!
~Nastero~
27-06-2010, 14:27
Jestem za. Czekałem na odpowiedź dwa tygodnie ;) A jeśli już odpowiedzą to mniej więcej coś takiego: "Trudna sprawa... Hmm,proszę napisać na maila do Mortiisa (bosch@o2.pl)." :mad:
Jestem za ! Wszystko co mam do powiedzenia ujełeś.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.