View Full Version : New Quest na rooku?
To do new questa na rooku?
http://i45.tinypic.com/214a9mf.jpg
Bambucha Rook
25-06-2010, 09:53
No moze byc Mysle ze chcac zrobic Rookowego Santorra zeby gra sie urozmaicila ale to na pewno nie jest Fake?:)
.Xienus.
25-06-2010, 09:54
a klikneles plutku na to??
przez twoje spr może wyglądać dziwnie... a jak klikniesz może się okazać ze to np stell helmet xD
No moze byc Mysle ze chcac zrobic Rookowego Santorra zeby gra sie urozmaicila ale to na pewno nie jest Fake?:)
Nie jest, sam widziałem na własne oczy.
$%^Top
Z czasem się wszystkie dowiemy, lecz fajnie by było gdyby ekipa zrobiła coś w stylu anhi2 na roku. : )
$%^ Xienus
Byłem przy tym,przedmiot wygląda tak samo jak na zdjęciu.
Nie to nie spr klikalem na to.09:40 You see a damaged helmet.
Nie to nie spr klikalem na to.09:40 You see a damaged helmet.
leci pewnie z jakiegos moba
leci pewnie z jakiegos moba
Z czego??? Z jakiego moba? XDDD
Z czego??? Z jakiego moba? XDDD
Pewnie z Darków lub którychś skeletonów. A może jednak z Demona?
Old Capitan Rook
25-06-2010, 13:00
Panowie na logike .. gracz który to posiada ma 140lvl .. wiec to napewno nie może być demon . Wydaje mi się że to leci z potworka Fire Devil lub mumi .
Panowie na logike .. gracz który to posiada ma 140lvl .. wiec to napewno nie może być demon . Wydaje mi się że to leci z potworka Fire Devil lub mumi .
napewno nie :p z fire devila tylko guardzian shield leci a z mumi praktycznie kasa
Widze ze sie stałem sławny ciagle do mnie wypisuja lol xd > moge jedynie powiedziec ze to nie mob nic wiecej nie powiem b xD
#up
Przyznaj się, że od GM dostałeś bo napewno. Z żadnego moba ten przedmiot nie leci, więc ?
Jest to tylko ozdoba na rooku - nie będzie wogóle związany z nowym questem który powstanie bardzo niedługo.Informacja jak najbardziej pewna, szkoda było zachodu tylko :P
Po 1 to nie dostałem nic od gma lol a po 2 szukanie nie boli
Ten hełm jest na main warty 1 kcc a co dopiero na rooku :)
Jest to tylko ozdoba na rooku - nie będzie wogóle związany z nowym questem który powstanie bardzo niedługo.Informacja jak najbardziej pewna, szkoda było zachodu tylko :P
Blood gadales z GMem? Napisz mi w grze co napisal :)
Vernereq
25-06-2010, 14:39
Fuggerz, podaj jaka podpowiedz, co gdzie i jak itp xd
leci na mainie i leci na rooku ze skeleton lorda jest potrzebny do questa na maina dziekuje dowidzenia-.^
Po 1 to moze se leci z skelet lorda ale ja mam 140 lvl i nie mam tego stamtad i mam to od miecha juz ;] a fsza by lotnol tymczasem albo cos ;o
Kumpel Armii
25-06-2010, 17:05
100% Informacja!
Ten przedmiot wypada ze skeletonów.
Pozdrawiam!
Po 1 to moze se leci z skelet lorda ale ja mam 140 lvl i nie mam tego stamtad i mam to od miecha juz ;] a fsza by lotnol tymczasem albo cos ;o
Nie tylko Fsza expi na lordach, i nie lansuj się tym że go posiadasz bo w najbliższym czasie zapewne się tego zmieni.
Proszę o zamkniecie tematu.
Ciekawe kiedy to sie zmieni skoro ja od miesiaca to mam i doperio dzis powiedzialem > ale przynajmniej sie ciesze ze jestem 1 ;]
Sasha Rookslayer
25-06-2010, 17:37
Podniecacie sie jakims gównem , heh =]
Zobaczycie niedługo co GM dOda zajebistego na rooku to wtedy mozecie sie podniecac =]
Close.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.