View Full Version : Komenda !mm
Moja propozycja jest taka, żeby usunąć exhuanted z manasów i dodać taki jak jest w czarach (tzn. chodzi mi o to że zamiast tych dymków by się pokazywało tak jak przy czarach) bo jeśli się przytrzyma na hocie z manasem to masz exh na 10~ sec i to czasami denerwuje.
Demolka Knight
26-06-2010, 20:33
To jest wlasnie dobrze zrobione zeby ludzie nie spamowali.
Tobie chodzi o taki exh jak w czarach leczniczych ? Jak tak to jestem na nie ..
Jest dobrze, nic nie zmieniać... w czym by ci to miało pomóc? :o
diamondback#
26-06-2010, 23:34
To jest tzw. anty spam :) Jest wszystko dobrze nic nie trzeba zmieniać . Znów tylko można coś popsuć zmianami :)
Jestem na nie.
Czary a używanie manasków to co innego, jak nie było komendy '!mm' to też były chmurki i nikt nie narzekał ;)
Żebyś tylko trzymał hota przy manasowaniu? Haha.
Proste, że nie. :}
Lunatic Volt Here
27-06-2010, 09:42
Na NIE bo to Ci w niczym nie pomoze.
Jest dobrze teraz.
:)
Lesny Ludek
27-06-2010, 10:11
Specjalnie to jest zrobione przeciwko "spamowi" bo tak to chujnia będzie.
Jestem na nie, jest dobrze tak jak jest i moim zdaniem nie warto zmieniać ; D .
Ofc że nie, głupi pomysł.
Trzymasz hota tylko i auto attack na wosso?
Jestem na nie, bo jesli bedzie tak jak ty napisałes to bedzie mega spam... Dobrze jest tak jak jest teraz "antyspam"
Zarexoholik?
27-06-2010, 14:05
Wciskaj hotkeye z umiarem, a nie będziesz miał żadnych problemów koleżko. : (
Jestem na NIE! Mi jakoś nie przeszkadza.
Nie , taki Edzio to zawsze full mane będzie mieć + szybciej Lvl, Jest dobrze jak jest , powinni zmienić !uh ale każdy o tym wie
@top
jestem na nie
~Nastero~
27-06-2010, 14:37
Nie
Dobrze jest... Nie potrzeba nic zmieniać!
Domcio666
27-06-2010, 16:22
NIE! niech zostanie tak jak jest i pozniej bedzie nna forum spam zeby zmienic
Nie potrafisz grać z hotami?Jest jeszcze łatwiej a ty chcesz z hota zrobić auto manas (wtedy poszły by boty xD).Jestem na Nie.
Chociaż można sie zawachać i zrobić np. tak jak z uhem co 3 sekundy.
Marcelllo
28-06-2010, 10:44
Jestem na nie. Jeśli coś Ci nie odpowiada z komendą to używaj myszki i nie płacz. Nie dość, że dodali komendy to jeszcze jest płacz. Naucz się ich używać i nie wymyślaj ;) Jakby nie było dodawanego exhausted to wszyscy by trzymali hotkeya z komendą i byłoby po problemie bo każdy by się manasował najszybciej jakby mógł xd
Sub Zero 2
28-06-2010, 11:06
Jestem na nie.Spam by był taki , że normalnie by szlag trafiał.Zresztą na forum i tak by byy kolejne zażelania , że coś jest nie tak i spam by był też na forum.Przez przypadek zaznaczyłem tak. ;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.