PDA

View Full Version : Xbox - pytania

Arrow
27-06-2010, 09:43
Witam
Poniewaz mam zamiar kupic sobie konsole, mam pare pytan i jesli ktos wie co i jak prosze o odp, mianowicie:
Czy mozna grac bez tej karty xbox live, ofc samemu.
czy jesli multiplayer to internet jakis specjalny czy kupujemy taki jak do pc.
czy konsole sie ulepsza potem czy cu¶ i czy np czesto wychodzi nowa, i czy nie bedzie tak ze po 3 miesiacach od kupna mojej bedzie juz nowa?,
czym sie kierowac przy wyborze konsoli
itp. jesli macie inne uwagi tez prosze poinformowac gdyz ja nawet nie wiem o co zbytnio pytać, bo nigdy nie mialem konsoli zawsze only pc.

kazdy kto powie cos ciekawego dostanie reputa

Midq
27-06-2010, 10:03
Witam
Poniewaz mam zamiar kupic sobie konsole, mam pare pytan i jesli ktos wie co i jak prosze o odp, mianowicie:
Czy mozna grac bez tej karty xbox live, ofc samemu.
czy jesli multiplayer to internet jakis specjalny czy kupujemy taki jak do pc.
czy konsole sie ulepsza potem czy cu¶ i czy np czesto wychodzi nowa, i czy nie bedzie tak ze po 3 miesiacach od kupna mojej bedzie juz nowa?,
czym sie kierowac przy wyborze konsoli
itp. jesli macie inne uwagi tez prosze poinformowac gdyz ja nawet nie wiem o co zbytnio pytać, bo nigdy nie mialem konsoli zawsze only pc.

kazdy kto powie cos ciekawego dostanie reputa
1: można grać bez xlive.
2. zwykły kabel sieciowy
3. starczy aktualizować softa

Precision
27-06-2010, 11:41
Co do konsoli wyszedł nowy od¶wieżony Xbox 360 'Slim'. Polecam jego kupno. Wychodzi jako¶ w połowie lipca, jest ładniejszy od zwykłej wersji. Jej koszt to cena obecna wersji 'Elite'. Do tego jest jeszcze mniej awaryjna od wersji 'Jasper' (Sam Jasper jest praktycznie bezawaryjny). Więc polecam te wersje. :)