View Full Version : Anihilator Rook
Legend Shooter
27-06-2010, 10:14
Proponuje dodać nowy quest na rooku , a mianowiecie Anihilator II .
Byłby od 200 poziomu , potwory np. 2 demon rookery i po bokach mocniejsze rook elementary .
Nagrody które wymyśliłem są takie :
1.Golden burst (niekończący się burst arrow)
2.Uh x200
3.Golden Legs
4.Stealth ring (niekończący się)
Dodaj sonde.
Jestme na nie... To jest rook a nie main...
Legend Shooter
27-06-2010, 10:33
@up
Aha ...
Jakbyś chciał wiedziec to ten quest zrobil vojska na jego servie i nie ma żadnego demon seta na rooku.Ale widać że połowa ludzi uwierzyła ...
Jestme na nie... To jest rook a nie main... A pozatym jest quest od 300 lvla na demon seta...
/fp
@topic
Jestem na nie.
Niekończący się stealth ring = slime bez waste
G legi? AHA. To nie main...
haha xelix facepalm ;s
@top
Zal. juz jest wystaraczajaco itemkow na rook . nie robmy z rook 2 main . niekonczacy sie burst? lecz sie :S
Nagrody które podałeś - /fp.
Ludzie, rook to nie main a macie tych questów/itemków od groma!
Jestem na nie!
Po co ulepszać Main #2? Zostawcie go już w spokoju !
Jestem na nie, kosmiczne nagrody że hohooh. (i tak macie za dużo)
Precision
27-06-2010, 11:29
Ogólnie "Ani" można zrobić, ale nie takie nagrody. Pomysł dobry ale do dopracowania. ;)
Domcio666
27-06-2010, 11:32
jestem na nie ponniewaz to jest rook a nie main i na rooku po co ci golden legs abo stealth ring niekonczocy sie :<
JEstem na nie
Vernereq
27-06-2010, 11:41
Golden legs? Niekonczacy sie s ring? Demon set od 300 lvla? Poprawiliscie mi humor tym tematem ;]
#topic Nie, tak jak up mowili to rook, nie main, mimo to i tak macie od zawalenia questow. Macie ihy, npc spidera, anhi rook, co jeszcze chcecie?! Cos typu QOD main od 500 lvla rook?!?!
Propozycja mi sie podoba jestem na tak, ale ze zmienieniem nagród.
Pojebało cie chyba ?Jestem na nie propozycja jest tak chujowa jak jej autor :).Ta propozycja nie przejdzie :)
Co do nagród jestem na nie , to jest Rook nie main!!
Inne nagrody mogły by być
@Niee
Jestem na nie , jak na 200 lvl to z tymi nagrodami trochę przesadziłeś przesadziłeś ;p Powinni dodac quest od 606 ;] na thunder hammer ;]
Niedługo będzie nowy quest więc i tak zostanie dodane coś nowego i nie robić narazie żadnych innych propozycji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze troche i zrobicie z rooka main.
Tych itemów jest za dużo to nawet nie przypomina rooka tylko jakąś dziure.
Jestem na Nie.
To już jest main :P od dawna... skoro main rozwija się ciągle to rook też powinien !!!! w pewnym stopniu oczywiście
Golden legs, aha. Może jeszcze Anni 3 na s seta?
Jestem na nie. ;s
Lesny Ludek
28-06-2010, 10:04
Na Tak ale itemy z questy trzeba zmienić :< dopracować i można dodać jestem na Tak
Jestem na tak co z tego ze to jest rook ale rook to juz jakby taki main sa dle gsy itd co wam to przeszkadza jak wy i tak na mainie gracie zal
heh niema to jak smiech z rana wiecej takich tematow plx:):)
oczywiscie ze nie
napinka kox
Marcelllo
28-06-2010, 10:54
Jestem na nie. Quest typu annihilator już jest na rooku, teraz może daliby coś innego? Dlaczego mają być ciągle podobne questy? I nagrody - na co komu niekończący się stealth ring, skoro zapewne chodziło Ci o coś jak "niekończący się time ring" który i tak się kończy? Jak już to musiałby być nowy item :)
Sub Zero 2
28-06-2010, 10:59
Jestem na nie.Niekończący się stealth ring + bot = wyexpienie takiego lvl'a na slimach , ża hoho.G legsy?Może od razu dsl?jak już to mego kosmiczny potwor jakim jest Omen.Tyle ode mnie.
Bambucha Rook
28-06-2010, 11:01
chyba cie pogielo ostro jak to pisales albo byles pijany dodwac cos na rooka? NIE to i tak juz jest dawno za duzo
NIEE
Mi sie podoba ten pomysl mimo to ze nie gram na 7.6 ani na rooku zawsze to jakies urozmaicenie dla rookslayerow tylko mogly by zsotac zmienione troche nagrody i bardziej zrownowazone bo kto by wzial np UH 200x jak moze np miec Golden legi ;d i ten ring tez nie zabardzo chyba (mozna by bylo zrobic ze czas dzialania to np 30 min i mozna bylo go doladowywac za odpowiednia cena)
@Down
Karpek co ty nie powiesz...Questa na S Seta ? To by bylo ciekawe ale najpierw wytlumacz ten swoj skrot -.-
Omg, nie rób z rooka maina... może jeszcze niech zrobią questa na s seta na rooku od 500 levela? ;0
Jestem na nie.
jestem na nie !!
oszalałeś ?
niekończący sie s ring ? g legsy ? uh x 200 ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.