View Full Version : Arena Rook
Wzialem sobie solo Demon Rookera na arenie na rooku i co? i wzialem go bez lfow i ihow bo on nic nielal zabilem i potem 50lvl nawet go wzial :D wiec jest cos nietak oto ssy:
http://i50.tinypic.com/156bhq9.jpg
A tu hitki jezeli niewierzycie fe mnie tylko lal
http://i50.tinypic.com/30s9ir5.jpg
:C mogło by być tak z tym na respie ;d.Przydało by się naprawić :D
Domcio666
27-06-2010, 13:42
to napewno jakis chwilowy bug ktory zaraz zostanie naprawiony albo ten demon poprostu nie chcial cie walic bo uznal cie za koxa kto wie ;p
Tego typu błędy zdarzają się bardzo często na arenach zarówno rook jak i main. Nic poważnego, na respie tak nie będzie.
Tak samo było z Dark Lordami, biły tylko elfy. PeH xD
Na respie jest też tak czasem z tym demon rookerem.Zdarza się tak raz na 25-30 demonów.
Marcelllo
27-06-2010, 19:38
Z każdym potworem tak czasami się dzieje ;) Mi zdarzało się, że ubiłem apocalypto które mnie wcale nie uderzyło...
Na arenach main też tak jest.. Wise bije tylko z sd etc. Ogólnie to mogliby poprawić te areny ;]
Z każdym się tak dzieje.
To zdarzający się co chwile bug na arenach respach.Zostanie naprawiony przez administracje i o co tyle krzyku?
Sub Zero 2
28-06-2010, 09:22
Głupi błąd.Zdarza się i na mainie.Nie potrzebny temat , bo pewnie Administracja to naprawi.Tak po za tym może Cie Demon Rooker nie bił , bo jesteś za słaby jak na jego siłe?Wszystko jest możliwe.
Lesny Ludek
28-06-2010, 10:16
Miałem coś podobnego na main gdy na 400 zabiłem wise na lajcie bo walil mi czasem po 2k ale nie zwracalem uwagi na to tylko ze tak lajtowo go biję ;d
Administracja zaraz po zajrzeniu w ten temat to odrazu zrobi rozsądne kroki ;p
tak sie dzieje tylko raz na jakis czas.. omg
kazdy to chyba mial;p
@up
Raz na jakis czas? haha ja ubilem demca potem 50 lvl go ubil wiec?
Mystery.
02-07-2010, 10:13
Jest to chwilowy BUG, który Zostanie zaraz naprawiony jak to ktoś powiedział..., ale przydałoby się zwrócić na to uwagę, ponieważ nie wiadomo, czy na respie by się nie mogło przydarzyć komuś to samo ;) 3maj się xdd
pewnie ten demon zobaczył ryj deadsa i go zamurowało.
@up
Bardzo możliwe.
@topic
nic poważnego się nie stało spóbuj go na respie ;)
sT PeTrO
06-07-2010, 12:31
Wiceps zabił 53 lvl Perfectora :o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.