Zaloguj się

View Full Version : Co kupi?

Maciejas
27-06-2010, 13:29
Co można kupić za 50 zł ;/
I nie myslcie ze dostaje raz na ruski rok 50 zł i sobie cos kupuje :D to jest prezent dla kogoś kto ma wszystko :D

Kosmo
27-06-2010, 13:41
idz na impre z qmplami albo zbieraj sobie na cos do kompa lub piłke/buty/jakis ciuch

Maciejas
27-06-2010, 13:47
Piłki mam ubranka rodzice :D Mam kompa to mam full (XP) juz ma ile ?4 lata? i jest full co mozna ram 2gb max itd :/ ksiązka mnie jedna interesuje i steam (mam juz ale chce nowy z status vac lepszy i ranki na serwach new :D)
Czyli Ksiazka i Steam mnie interesuja a i może cos doradzicie jakies gry ? albo jakis abonament czy cos albo jakies internetowki(plemiona itd)

Na Libacje zawsze jest kasa ;D

Precision
27-06-2010, 13:51
Wiesz, chciałbym mieć takie problemy jak Ty. Jeśli nie wiesz co zrobić z kasą to ją oszczędź. Odłóż ją na półkę, kiedyś się przyda jak 'wszystko masz'. Też mam wiele rzeczy i jak mam kasę to zazwyczaj zaoszczędzę ją. Teraz są wakacje to na pewno się przyda.

Maciejas
27-06-2010, 13:53
To Teraz tak : Picie Jedzenie Ksiazka Gra

Polecajcie mi coś z tych rzeczy :D

Nynifri
27-06-2010, 14:26
Radzilbym ci zabrac gdzies dziewczyne na kino lub cos innego .

Axelo .
27-06-2010, 14:29
Ja tam bym sobie jakąś czapke kupił ale ubrania jak mówisz rodzice kupują.
Weź pójdz na grilla ze znajomymi i kasa się nie zmarnuje. :)

Maciejas
27-06-2010, 14:31
Dziewczyny nie mam kina nie ma w miescie chyba zebym mial prawko ^^ bo auto nie problem ^^ jezdze po bocznych drogach .. A grill itd sa zawsze wypady nawet jak pusto w kieszeni to o to sie nie martwcie :D

Dobrze Dzięki Zamykam !!!!!!!!!!

ViVuSeK
28-06-2010, 06:53
Idz na impreze wyszalej się,kup coś dla siebie jakieś dodatki do kompa co wolisz ;).
Radziłbym kupić sobie świstaka,wychodować i zjejść xD.J O K E