View Full Version : Gdzie expi? ?
alan na otsie II
27-06-2010, 13:49
Witam.
Mam 100 lvl na rook. Wbiłem go już bardzo dawno temu i przestałem grać. Ale teraz z powrotem bym pograł.
Więc gdzie mam expić 100 lvl na rook ?
Dodam, że mam jedynie 10cc i całkowicie podstawowe EQ.
No to idz na black knight - dobry exp/loot. Szybko zarobisz.
Idz na ghosty uzbieraj z 10cc jeszcze i idz na bk. Tak jak kolega up napisal dobry exp/loot i jedziesz do 180 conajmniej na bk ja tak robilem xD
alan na otsie II
27-06-2010, 14:25
No to idz na black knight - dobry exp/loot. Szybko zarobisz.
Tylko na bk trzeba mieć lifefluidy i lepsze EQ. A ja obecnie nie mam za co kupić.
Na Ghostach zanim uzbieram 10cc to minie bardzo dużo czasu (tam tylko xxgp można wylotować i ringi, które są nic niewarte.)
kup na allegro albo okradnij kogos skoro lotanie z potworow kasy i itemow to dla ciebie zle zajecie. z ghostow szybko kase uzbierasz bezmozgu .
alan na otsie II
27-06-2010, 14:59
z ghostow szybko kase uzbierasz bezmozgu .
Jakim cudem ?
Skoro jak już pisałem wypada średnia ok 30-40gp i ringi, które nikt nie kupuje więc są nic nie warte...
PS.
Bezmózg to możesz o kim innym mówić.
*K*U*M*U*R*S*
27-06-2010, 15:16
z Ghostow nic nie zarobisz? a double axe? clerical mace? <jak ci sie nie podoba to idz na roty -.-... Od czasu do czasu Stealth ringi 3k? to malo?.... Moze odrazu napisz "Niech ktos mi da pare cc bo jestem lamusem i nieogarem ktory liczy ze odrazu bedzie mial kase pod reka?..." Pfff
A kasy na main nic nie masz? Jeśli masz poszukaj kogoś i wymień za kasę rook ;o
Ghosty to dobra i szybka kasa a jak się nie podoba to innej opcji nie ma ;s
alan na otsie II
27-06-2010, 15:24
Moze odrazu napisz "Niech ktos mi da pare cc bo jestem lamusem i nieogarem ktory liczy ze odrazu bedzie mial kase pod reka?..." Pfff
Jeżeli preferujesz takie metody - Twoja sprawa.
Ewidentnie nigdzie nie napisałem takiego zdania, więc proszę nie wymyślaj nic na siłę.
Co do double axe i clerical mace. Aby je sprzedać trzeba mieć Pacc, którego na razie nie posiadam.
Nie wiem, czy na poważnie chcę z powrotem grać w Tibię, czy to tylko słomiany zapał, który zniknie po tygodniu ... Jeżeli okaże się, że faktycznie chcę grać to wtedy kupię pacc.
Nie trzeba mieć premium aby sprzedać te przedmioty. Skupuje je bodajże Mad który znajduje się pod depo facc ;)
alan na otsie II
27-06-2010, 18:18
Faktycznie.
Jak widać dawno nie grałem, bo za moich czasów to jedynie na pacc można było sprzedać te przedmioty :).
Najlepsza i jedyna opcja, jak dla ciebie, to ghosty i bk :)
Ghosty uzbierać kase double axe, cleicar mace po 200gp sellniesz potem bk a jak sie dorobisz do darki.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.