View Full Version : D?wignia na trainerach.
Sairetemich
27-06-2010, 16:08
Moja propozycja jest taka aby "przekładanie"dźwigni zwiększyć z 10 min na np 25 min.:)
Liczę na Wasze poparcie.
Nie jest dobrze tak jak jest.
Trainerom przydała by się większa zmiana, jeżeli chodzi o czas to max do 15 min, ale musiałby ktoś wymyślić jakiś system który by uniemożliwił siedzenie botom w trainie...
Sairetemich
27-06-2010, 16:13
To czy to będzie teraźniejsze 10 min lub 30 min,to bot i tak będzie siedział i tak,aby temu przeciwdziałać trzeba byłoby zaostrzyć zasady.
#edit
@Goatee
Po to abyś mógł np iść spokojnie do WC lub sprawdzić coś na internecie.
Jest dobrze tak jak jest. Po co zmieniać to co dobre?
Domcio666
27-06-2010, 16:19
no co ty 25 minut afk to troche za duzo jestem na nie bez przesady. niech zostanie tak jak jest
Sub Zero 2
27-06-2010, 16:57
Jestem na nie.10 min to i tak dużo jak na afkowanie.Jak miała by powstać możliwość dłuższego afkowania , to z tą różnicą , że kasy by więcej zabierało za te afkowanie.
Jestem na nie.
GM by musiał stać przy Tobie prawie pół godziny by sprawdzić czy przesuwasz dźwignie ? Bez przesady.
Ja również jestem na Nie ! Z tego powodu, że: Game-Master musiałby jak to KaZeK powiedział stać przy Tobie te 25 min. i patrzeć, czy nie używasz bota... A powiedzmy jest takich ludzi 15 na Trainach... Moim zdaniem, nie. :cool:
Zarexoholik?
27-06-2010, 17:58
Jednym słowem - porażka. 10 minut to najlepsze rozwiązanie. Po co zmieniać coś co jest sprawdzone i działa od kilku lat? Wszystko jest dobrze i zmiany nie są konieczne.
Aha. Ile grasz na Apo? Tydzień? 3 dni? Jak ci się nie podoba to nikt cie tu nie trzyma... Nie dawaj już takich durnych propozycji... Jestem na nie.
Nie.
Wyjdz.
..............................
G_R_U_L_I_X
27-06-2010, 21:14
To jest dobry pomysł, ale trzeba by było przedłużyć też stanie na afk. Teraz nie ma boterów na wooso (jest ich mało na trainerach) więc co tylko pozostaje być grzecznym. Ja bym stawił jeden warunek, jeżeli będziecie grzeczni mortiis na bank by wam to zrobił.
Odrazu wypierdolcie dzwignie i zrobcie tam pusty sqm i we 2 niech skilac idzie wtedy bedzie pro nic nie bedziesz musial tracic bo na afku stoisz 10 minut dasz bota zeby sie przesuwal i git^^. koles takie propozycje to dawaj na noob ots a nie na Pro OTS:)
10 min to dobry czas. Zawsze tak było i niech już tak zostanie.
Jestem na nie.
Definitywnie nie.
Oczywiście-lżej by było. Ale taka jest gra, nie wszystko musi być podane na tacy itp.
Ps: nie zakładaj takich beznadziejnych tematów ; |
Osobiście nie przeszkadza mi to, że ograniczenie afkowania jest na 10 minut, ale np. gdy idziesz się kąpać to potrzeba trochę więcej niż te 15minut
Jestem na nie. Taki system trainerow jest juz od paru dobrych lat i niech tak zostanie.
adrianeq :)
28-06-2010, 00:20
Komu to ma służyć? Macro? Tak czy siak byście byli łapani na tym ;) Tylko dla GM'a by potrzeba było więcej czasu na wykrycie tego bo tak to po 10 min może już coś ustalić a Ty chcesz po 25.. Mało czasu by mieli na banowanie.
Dzwignia ta jest specjalnie zrobiona co 10 min aby zapowiedz znanemu wosso botu.Ogólnie jestem na Nie bo kto powiedział ,że musi być łatwo?
Definitywnie i ostatecznie zaznaczyłem odpowiedz nie. Poniewaz jest to wogole nie potrzebne jesli skilujesz recznie , a nie na bocie to niema różnicy czy co 10 min czy co 25 min bedziesz przesuwał dzwignie.
Po pierwsze to ułatwienie dla GM'a do wyłapania botów a po drugie 10 minut jest już od chyba 3/4 lat i nikomu nie przeszkadzało, jestem na nie.
Marcelllo
28-06-2010, 10:51
Jestem na nie. Powodów jest wiele, między innymi zwiększyłaby się jeszcze bardziej ilość botów. Może uważasz inaczej, ale zauważ, że taki Santano jakby kogoś sprawdzał w trainerze musiałby czekać 20minut na reakcję osoby która by zapewne bociła... A druga rzecz to taka, że nagle urosłyby osobom skille do 200/200 bo wystarczyłoby co 20minut kliknąć i można być spokojnym :d
Chyba nie E!
Propozycja do dupy już można zamknąć ten temat ,sądząc po wynikach sondy.
Może wolałbyś aby w ogóle zlikwidować dzwignie ?
Co Ci robi czy raz klikniesz na 10min czy na 25?
Jest dobrze tak jak jest!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.