View Full Version : Wosso, Tibia auto itp.
Akustycznywonsz
28-06-2010, 19:03
Za każdym razem gdy wybieram się na exp lub jakieś małe pk kogo nie widzę to ma wosso.. Po jednym uderzeniu nie spada mu nawet troszkę hp. To jest skandal.. pisałem kilka razy do GM (ctrl + r) to przez jakieś 2,5h nikt mi nie odpisywał.. podobnie było następnego dnia...
Myślę, że ekipa apo powinna zaostrzyć rygor co do botterów.. Tyczy się to także cave.
Proponowalbym usunac wkoncu te hotkeye, przywrocic zwykly ban za cave i wkoncu zrobic pozytek z tutorow (tych ogarnietych) i nadac im mozliwosc banowania. Tylko idiota nie zgodzilby sie z tym, ze przyciągneloby to spowrotem wielu graczy.
Edycja:
Troche odbieglem od tematu, ale raczej chodzilo mi o zrobienie pożytku z tutrow, bo jedyne co mogą to kickować i raportować, po czym zostają zlewani przez wyższych rangą.
Dokładnie, też to zauważyłem.
Dobrym rozwiązaniem było by też zatrudnienie kilku nowych Tutorów/GM'ów na okres wakacyjny gdyż jak wiadomo, nie każdy aktualnie ma czas.
Dobrym rozwiązaniem było by też zatrudnienie kilku nowych Tutorów/GM'ów na okres wakacyjny gdyż jak wiadomo, nie każdy aktualnie ma czas.
Racja.
I weź takiego botter'a zabij : / nawet go nie tkniesz. To jest porażką..
Jestem na tak Bo muj kumpel wyrzej <kradziej> jest na tak
G_R_U_L_I_X
28-06-2010, 19:54
Hotów już nie usuną bo działają poprawnie, co do botterów to skąd możesz wiedzieć, ze gracz ma wosso? Od grania wyrabia sieskill czyli z jednym uderzeniem od razu wytrenowany gracz wciska hota z czarem leczącym. Co do cave botów to trap ich i nagrywaj filmiki i na bank dostaną bana. Musicie sami dbać o społeczeństwo na apo.
Przecież nie grasz na 7.6, botq :d
O curwa, Grulix stał się mądrzejszy ^.-
Boty to normalka na apo.
Zgadzam się. Też codziennie pisze po kilka reportów i nikt nigdy nie odpisuje.
Nie wiem po co zatrudnili tych nowych tutorów jak ich prawie nigdy nie ma online, na początku po wyborze tutorów jeszcze jakoś odpisywali, ale teraz widać, że się im to znudziło. : o
Racja, tutorzy już nieco leją na tą robotę.
Gdy piszę raporty [ kilka razy dziennie ] to rzadko kiedy mam na nie odpowiedź : /
@Karpek
:*
Tak trudno nagrać film i dać do Zgłoszeń? Ktoś to obejrzy i będzie banned :D
Co do nowych Tutorów to nie potrzeba więcej, to że jakiś czas nikt nie odpowiada to nie musi oznaczać że olewają totalnie serwer.
Racja.
I weź takiego botter'a zabij : / nawet go nie tkniesz. To jest porażką..
Why nie tkniesz ? tkniesz tkniesz ale nie zabijesz :D
#top
Myśle że najlepszym rozwiązaniem byłoby przywrócenie starego apo czyli usunąć hoty i bany za cave a nei delete
Przeciez były wybory na tutorow nie potrzeba wiecej, nie mozna powiedziec ze ogarniają bo wtedy bedzie klamstwem, fakt nie radza sobie najlepiej ale zawsze to coś ;)
Nastepnym razem go zapierdol lub nagraj filmik. cze
przywrocic zwykly ban za cave
Dojebałeś. Dlaczego niby zwykły? Nie uzasadnisz tego inaczej jak tym, ze sam chcesz bocic. Tylko idiocie wmówisz że:
'Żal ci ludzi którzy wbili dużo lvli ręcznie a cave ustawili tylko na chwilę'
To samo tyczy się Xelixa.
@Kazek
Jak by ktoś tam jeszcze zaglądał....
@topic
Tak! Też to zauważyłem. Na serverze jest skandal co się tu dzieje... Najbardziej wkurwiają mnie dzieci z auto vita i ci, którzy spierdalają na BlackD.
Za każdym razem gdy wybieram się na exp lub jakieś małe pk kogo nie widzę to ma wosso.. Po jednym uderzeniu nie spada mu nawet troszkę hp. To jest skandal.. pisałem kilka razy do GM (ctrl + r) to przez jakieś 2,5h nikt mi nie odpisywał.. podobnie było następnego dnia...
Myślę, że ekipa apo powinna zaostrzyć rygor co do botterów.. Tyczy się to także cave.
Przypomniały mi się teksty tutorów, którzy starali się o posadę w ekipie:
Nie, nie... nasz zapał nie zgaśnie
No i w rezultacie mamy cuda-wianki..
Ekipa woli pracować w plenerze...
W sumie.. wakacje się zaczęły, zrozum ich.
Ee tam przesadzasz, wszędzie są boterzy, Mortiis żeby pozbyć się cavebotów musiałby zrobić "analizator" pakietów wysyłanych przez gracza, tylko z drugiej strony tych pakietów jest tak dużo, że program nie wychwyciłby ich odpowiednio i pewnie się wysypał ;) Jedyna opcja, zwiększyć ilość pachołków do pilnowania expowisk ;]
@down
Chopak wyluzuj ;) Odetchnij głęboko, to tylko gra.
Każda osoba używająca bota jest debilem.
Jak ma się używać jakiś programów, które będą grać za nas, to po co w ogóle grać w gry online?
Bot users używają powyższych programów po to, aby być na szczycie jakiejś pierdolonej tabelki, w celu przedłużeniu sobie chuja, myśląc że komuś tym imponują, uważając siebie za lepszych.
Tylko w tym rzecz, że oni nie są lepsi... nie osiągnęli niczego uczciwie, a potem
słyszy się, że wszyscy kombinują, a Polska to jedno wielkie bagno.
Ale jakim trzeba być debilem, żeby imponować komuś w grze online?
Jestem na tak Bo muj kumpel wyrzej <kradziej> jest na tak
Niema to jak ort z podstawówki ;/
#top
ogólnie to racja. 0 reakcji tutorów/gm'ów wg. mnie.
Marcelllo
28-06-2010, 21:26
Też uważam, że ekipa mało bywa w grze, a hotkeye jeszcze bardziej zamaskowały boty :/ Powinno być definitywne delete za użycie jakiegokolwiek bota :P Wszyscy powinni grać własnoręcznie :d
Patryk1441
28-06-2010, 21:45
Cicho i jak ja będę spokojnie bocił jak znajdą więcej policjantów?
@top
i tak 99% miało auto manasa to jak dodali hota może 1% manasuje się z hota xd
@marcelllo
Lol to na rl nie ma takiego rygoru xdd a na otsie? Takie są gry mmo zawsze byly boty i zawsze beda
Lesny Ludek
28-06-2010, 21:58
Botów NIGDY się nie pozbędziemy ... dlatego teraz gram na rook bo nie musisz pk'ować ;)
Assassin Mateusz
28-06-2010, 22:29
HEHS, APO zawsze kojarzylo i kojarzyc sie bedzie z Wosso. Botow nie wytepicie, bo jest to niewykonalne. :P
Tak trudno nagrać film i dać do Zgłoszeń? Ktoś to obejrzy i będzie banned :D
Co do nowych Tutorów to nie potrzeba więcej, to że jakiś czas nikt nie odpowiada to nie musi oznaczać że olewają totalnie serwer.
W zgłoszeniach ? Był temat Aziela i pokazał jak często zagląda tam administracja :rolleyes::rolleyes:
#up
Nie zauważyłem Twojego posta.
diamondback#
28-06-2010, 23:00
KaZek tam zaglądają raz na nie wiem ile wysłałem filmik gdzie ewidentnie widać bota Baczeq ,a on nadal nie ma bana. Ten dział jest zbędny nikt tam nie patrzy.
# Topic tak już będzie i nikt tego nie zmieni auto vita jest dla noobów cioty. Przestańcie tego używać (auto manasa jeszcze rozumiem). Żenada. Maja skrypta do blackd i kozacza na auto vitach (Hail Edzio).
jeżeli się vituje hotem caly czas to nie oznacza auto vite, teraz tylko durnie używają wosso....
Do tych , którzy mówią że tylko debile używają bota.
Cave to sie zgodzę bo co to za frajda jak bot bije Ci level czy tam auto vita.. ale jesli ktoś sam chce odnawiac np 60k many to pozdro ;))
Zarexoholik?
28-06-2010, 23:39
durnie używają wosso....
Sam siebie wyzywasz? - szczyt debilizmu.
#Topic
Ziomek życie. Przestań grać na APO skoro nie radzisz sobie z panującą tutaj sytuacją. Jeśli uważasz, że jesteś osobą która zasługuje na miejsce w administracji serwera - jesteś w błędzie.
Powiedziałbym, że tyczy się to przede wszystkim cave! Cave ma delete od razu i tak ma być. A za bota wosso powinny czyli międzyinnymi opcje auto vita, uh powinny być 2 tygodniowe bany. Gmowie mają czar który zabiera życia do 1hp wszystkich trzeba sprawdzać ;]
hm... ktos na gorze powiedzial anulowac deleted za cave. no chyba cie posralo koles.
@top
Tutorzy mieli spisywac sie i pilnowac boterow a chuja robia . na raporty w ogole nie odpisuja. co dadza nowi tutorzy ? nic nie dadza. to jest masakra jak wielu ludzi jedzie na wosso a administracja nie robi nic w tym kierunku !
Patryk1441
29-06-2010, 08:24
Wosso to mój ip changer xd
@up
spokojnie są wakacje jest po 30+ na dworze i co oni mają siedzieć przed tibią i odpisywać na wasze "ej a tutaj jezd alto manas zbanuj go plis plax"
Azbestowy
29-06-2010, 08:58
Soczyste &&&&&&&
Jest dobrze tak jak jest. Są bany za cave? Są. Są bany za wosso? Są. Więc tak jak mówiłem w pierwszej części posta.
Może ktoś ogarnia pvp, chociaż z tymi hotami to trudno nie ogarniąć, jak masz wszystko na wyciągniecie ręki. Nagraj filmik i po sprawie, a takie gadanie, że ktoś ma bota czy coś to jest bez sensu.
Cicho i jak ja będę spokojnie bocił jak znajdą więcej policjantów?
@top
i tak 99% miało auto manasa to jak dodali hota może 1% manasuje się z hota xd
@marcelllo
Lol to na rl nie ma takiego rygoru xdd a na otsie? Takie są gry mmo zawsze byly boty i zawsze beda
No chyba śmieszny jesteś. ;)
Wprowadzenie hotów to był bardzo dobry pomysł, ponieważ i tak bardzo dużo osób na apo ma wosso bota (na bank ponad połowa graczy), przez to wyrównała się gra między botami a uczciwymi graczami :)
Flamaster
29-06-2010, 22:16
Japierdole kłucicie się jak takie parówy *****. No cóż były boty, są boty i będą boty. Takie plakanie "
@marcello
Też uważam, że ekipa mało bywa w grze, a hotkeye jeszcze bardziej zamaskowały boty :/ Powinno być definitywne delete za użycie jakiegokolwiek bota :P Wszyscy powinni grać własnoręcznie :d
Narzekasz na ekipe zamiast sam ruszyć ten żałosny tyłek i nagrać np. filmik lub zajebać goscia.
@topic
Tak serio to mam wyjebane na boty. Jak ktoś boci, no cóż jeżeli wbija taki 1000 lvl to nie ma satysfakcji, że wbił go sam i to jego sprawa czy chce bocic czy nie.
Akustycznywonsz
30-06-2010, 08:46
Pomyśl że ten 1000 lvl który chce wjebać się na bocie siedzi na respach uczciwych graczy... Nagrywasz filmik, który mortiis i tak oleje.. więc po chuj wgl. ten dział z filmikami?
Dziś zaczynają się wakacje i botterzy szykują się do najazdów.Na czas wakacji administracja powinna zrobić szybką rekrutację(juz wcześniej powinni) GM'ów i zatrudnić 5 najlepszych którzy przypilnuja porządku na APO.
Pomyśl że ten 1000 lvl który chce wjebać się na bocie siedzi na respach uczciwych graczy... Nagrywasz filmik, który mortiis i tak oleje.. więc po chuj wgl. ten dział z filmikami?
Boty były już dawno temu na Apo. Teraz i tak nie jest prawdopodobnie tak źle jak np rok temu.
Jak ktoś Ci się ryje na respy/zabija to jak już napisali wyżej nagraj filmi i wyślij go każdemu adminowi np tutaj na forum. Na pw na pewno odpiszą.
Co do botów to tylko i wyłącznie wina graczy. Nie możecie marudzić że Mortiis ma wszystko w dupie, bo już dawno mógł wyłączyć serwa i olać nas użytkowników/graczy.
Nie chcecie botów, to przestańcie bocić.
Niech sobie bocą, ta gra to przecież przyjemność, a od bota skilla do pvp nie dostaną no nie? Exhaused tylko i nara, a ty i tak nie dostaniesz Tutora bo logiczne, że liżesz dupke...
Domcio666
01-07-2010, 16:15
to nie musi byc koniecznie bot on mogl wczesniej spamowac uhem lub exura vita :)
ale jak bot to gm zawsze wykryje
sT PeTrO
01-07-2010, 16:31
:DMoge sie zgodzić z tym jak mówiłęś mi na skype Jakiś 800+ ek stawił
cave na magic kingi :O
Mystery.
02-07-2010, 10:32
Akurat co do Cave to nie narzekaj aż tak bardzo... Tutaj z Tobą się nie zgodzę, bo nad caveBotterami Administracja właśnie bardzo czuwa . A co do WOSSO, to Hoty miały niby to zmienić, ale jak jest wszystkim wiadomo... Kto jechał na wosso, dalej jedzie i raczej ciężko się będzie ich pozbyć :D
KarolWielki
02-07-2010, 12:36
Akustycznywonsz sciag sobie tez bota i będzie git
a ze zlikwidowaniem hotów pod manaski, uhy itd to będzie dobre bo to nie tibia 8.10 ani każda inna w której uhy manaski są już pod hota
adrianeq :)
03-07-2010, 20:10
Jestem za, ale mam jedno ,,ale".
Należy wprowadzić deleted za dużą ilość banów za boty. Taki gracz jest mało wartościowy dla serwera i tylko go psuje - atmosfere również.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.