View Full Version : [Forum] Najlepszy u?ytkownik w historii forum?
Skoro jest temat o grze to dlaczego nie o równie ważnym forum?
Piszcie jaki waszym zdaniem jest najlepszy użytkownik na naszym forum oraz uzasadnienie swojego wyboru.
Swój głos oddaje na Kazka.
Bardzo często widzę go w tematach w dziale "Pomoc" w których udziela wyczerpujących odpowiedzi po których już chyba nikt nie ma pytań.[/CENTER]
Jeśli zobaczę że x użytkowników forumowicze darzą największym szacunkiem dodam sondę.
.:Speed Fireman:.
28-06-2010, 19:25
Moj głos : Crayon
Lesny Ludek
28-06-2010, 19:26
Ja też swój głos oddaje na Kazka nie ,że on spamuje ale jest na bierząco , Axelo ty też i Marcello ale oddaje głos na Kazka mimo wszystko bo od kiedy jestem na forum tym i innym kontem byłem on zawsze był jest i pewnie będzie.
Swój głos oddaje na Nixon'a.
Kompletnie o nim zapomniałem w tym temacie ;-)
Metaxa Grzesiek
28-06-2010, 19:43
Ja głosuje na siebie bo jestem pr0 i wgl miałem duży lvl xD
A tak serio to na górnika (Kazek) i Axelo ;)
Azbest - miał ktoś więcej kont na forum niż on? XD
Major? : D
Tony Sopranis aka rzucam w Elvana pociągami!
A tak już bardziej normalnie, to od zawsze na zawsze Nixon, który jest z nami już może ciałem nie tak często, ale duszą - zawsze ; )
Warto też wspomnieć o Akananto, który tam za bardzo nie postuje, ale jest nieprzewidywalny i imo jeszcze nas zaskoczy ; d
Wujek Margoth. :D
Mało się wypowiada(teraz w ogóle), ale konkretnie :)
Moj głos : Crayon
Podbijam. Chyba najdłużej bytujący tu osobnik to Crayon.
PS. Sonda plz?
Mój mało cenny głos oddaję na Nixona, zawsze się mogłem z nim dogadać i zawsze pomógł w miarę swoich możliwości ;)
Kamor Wielki
28-06-2010, 20:01
a ja to duch ?
Głosować na mnie :D
@top
Mikiel !!
Krajon
Grote
Tettmeier
Nixon
Axelo
KaZeK
to ci główni
.Xienus.
28-06-2010, 20:06
tak... grulix...
azbest jest na 4um pod pod tym pseudo nie wiele ponad rok... a grulix około 3 lata ;/
Krajón i Nixón i Mc Maćówa
Rotfl, major przecież dużo kont też miał XD
Hmm.. Ja swój głos oddam na Nixona i Krajonuwe la Koksuwe . Jednak trochę bardziej przekonuje mnie Crayon, bo on regularnie pokazuje się na forum a Nixona już dawno nie widziałem, ale jak się pokazywał to zawsze pomagał i co najważniejsze - pisał z sensem. No i na dodatek to on przecież zapoczątkował APO CS.
marcelllo- dlaczego?
Gość udziela się dość często w dziale pomoc, swoimi postami nieraz mnie rozbawił, jest wszechstronny.
Marcelllo
28-06-2010, 21:10
Azbestowy malinowy,
Tony który rzuca wagony,
Elvan dla którego nic nie mam :/
'Oxidosis'
28-06-2010, 21:11
Nixon - nigdy nie odmówił mi pomocy ;) Chociaż jest też kilka osób, jednak większość z nich nie odwiedza forum już od dobrych 2 lat, dlatego myśle, że nie ma sensu ich wymieniać.
Mój głos oddaje na użytkownika KaZeK udziela sie konkretnie na temat
Nixon i Crayon^ oczywiście :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.