View Full Version : [Forum] Aktywni znajomi- tabelka na dole strony g?ównej forum.
Siemano,
W mojej głowie narodził się następujący pomysł:
zrobić tabelkę z listą aktywnych znajomych na forum.
Po co?
Bo czasem nie mamy innego kontaktu ze znajomym niżeli forum, a jeśli jego nick będzie "nie wierzchu".
To kontakt będzie ułatwiony. Nicki mogłyby być pisane po przecinku, żeby bardzo nie wydłużać strony.
Jeśli komuś przyszło do głowy, coś co by ulepszyło tą propozycję to pisać śmiało ;)
#Metaxa Grzesiek
Thx, za zwrócenie uwagi na błąd.
Marcelllo
28-06-2010, 21:37
Jestem ofc na tak :) Tylko jak byłaby ta lista to po kliknięciu mogłoby się otworzyć PW do niego ;)
Pewnie przydałoby się do wszystkich nie posiadam gygy :)
O no, dobrze na to wpadłeś.
Na forum będzie bardziej "znajomo".
Jestem na tak !
Lesny Ludek
28-06-2010, 22:07
Na Tak ale ew. Nic bym nie poprawił
Jasne że tak. Szybko można będzie napisać do kogoś : }
#Down
Każdy się może pomylić ;[;[;[
Jasne że tak. Szybko można będzie napisać do kogoś : }
Joogi pacanie !
Zaznaczyłeś "Nie." xD
@Top
Głosować, głosować, może przejdzie :)
Metaxa Grzesiek
28-06-2010, 22:20
Siemano,
W mojej głowie narodził się następujący pomysł:
zrobić tabelkę z listą aktywnych znajomych na forum.
Po co?
Bo czasem nie mamy innego kontaktu ze znajomym niżeli forum, a jeśli jego nick będzie "nie wierzchu".
To kontakt będzie ułatwiony. Nicki mogłyby być piane po przecinku, żeby bardzo nie wydłużać strony.
Jeśli komuś przyszło do głowy, coś co by ulepszyło tą propozycję to pisać śmiało ;)
Popraw :P
Jestem na tak oczywiście przyda się :)
Sub Zero 2
29-06-2010, 08:57
Jestem na tak.Kontakt ze znajomymi był by łatwiejszy.Mam nadzieje , że dorobią takie coś.
Ta ranga bardzo do mnie pasuje !!!
Jestem na tak, można szybko wysłać wiadomość a nie siedzieć nad znajomymi po 10 minut.
Jestem na nie , jest to zupełnie zbedne i nie potrzebne nikomu do życia.
xxXTibiomanxxX
29-06-2010, 09:20
Tam gdzie masz aktywnych ludzi koło swoich znajomych masz "+" , a więc według mnie twoja propozycja jest zbędna .
Zamiast tego "+" możesz nacisnąć ctrl + f i wpisać nick danej osoby -.^
Jestem na nie, wszystkich których potrzebuje mam na GG, Tobie radze zrobić to samo.
jestem na nie . mozesz juz zobaczyc ktorzy znajomi sa online wiec jest to zbedne
.vimpex.
29-06-2010, 10:49
Po wprowadzeniu tego, to Forum stanie się drugą NK =CC
Jestem na Nie.
Jest mi to obojętnie czy będzie taka lista czy nie.... Ale jakimś ulepszeniem na pewno byłaby taka lista ;)
Jest mi to obojetne bardziej mi zalezy na polepszeniu APO ale polepszenie forum tez niczym nie zaszkodzi ;]
Nie , poniewaz pomysł jest bez celowy ,bez sensu i bez ambicji, gdyz jest to zbędne.
sT PeTrO
02-07-2010, 18:08
Jestem na tak, można szybko wysłać wiadomość a nie siedzieć nad znajomymi po 10 minut.
@UP
Wszystko na temat
Dexter Rook Sorcerer
02-07-2010, 18:44
Dobra propozycja, ale według mnie można by było zrobić to zamiast opcji ` Kalendarz ` na pasku menu na górze strony.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.