Zaloguj się

View Full Version : Beznadziejne reklamy

Hjubert
29-06-2010, 00:26
Może mi ktoś powiedzieć jak wyłączyć te popie**olone reklamy? Kur... nigdzie nie widzę krzyżyka, żeby je zamknąć, a wkurza mnie to niesamowicie...

http://i48.tinypic.com/ve6nw1.jpg

Crayon
29-06-2010, 00:31
Prawy dolny róg okienka, znaczek (i)? Może tam masz informację, jak to gówno wyłączyć. Ewentualnie zainstaluj sobie Firefoxa z wtyczką Adblock Plus i flashblock. Po reklamach nie będzie śladu : D

Hjubert
29-06-2010, 01:06
Tam też sprawdzałem. Jak na to najadę wyskakuje "Reklamy Google" czy coś takiego, a jak kliknę, to mi się na nowej karcie te gówno włącza. Mam FF i tego ADB, ale jak siedzę ponad 30 min na necie, to mi tak ostro przycina go, ciągle się wiesza, a na Operze takich problemów nie mam. Jak się przytnie, czy zawiesie, to rzadkość jest ;x

Kur*a nawet nie można tego zje*anego pierwszego posta przeczytać do kur*y nędzy!

Devil murder v3
29-06-2010, 08:37
Kur*a nawet nie można tego zje*anego pierwszego posta przeczytać do kur*y nędzy!

Bez napinki :P

To fakt, google ma naprawdę irytujące reklamy. Jeżeli nie poradzisz sobie z nimi, to pozostaje Ci rozwiązanie manualne - zaznacz cały post, skopiuj tekst i wklej do Worda :P

KaZeK
29-06-2010, 09:42
Przeglądasz stronę jako gość czy jesteś zalogowany?

Na Operze jako gość wyświetlają mi się reklamy, jak się zaloguje to nie ma.
Na Mozilli jako gość i jako zalogowany ani śladu reklam. [ofc to u mnie, zobacz czy u Ciebie tak samo]

Taki se pazdzioszek v1.01
29-06-2010, 11:04
Nic z tym nie zrobisz, to wina twórców forum. Powinni umieścić te reklamy w jakimś innym miejscu tak jak np. na jednym z forów tibijskich reklamy ustawione są w oddzielnym poście. Tutaj wepchali dwie na chama do pierwszego postu w temacie. Reklamy googli są przecież dobrowolne ;)

Hjubert
29-06-2010, 17:09
Przeglądam jako gość. Dobra, w dupie i z tym forum, z innego sobie będę brał odpowiedzi na TAG'a itp. ;D

Chcecie, to możecie zamknąć ten temat.