PDA

View Full Version : Cave i wosso.

Darioo
29-06-2010, 20:35
Moja propozycja jest taka, żeby za użycie obojętnie jakiego bota dawać odrazu delete. Przecież są hotkeye więc za inne boty powinno być delete odrazu. Bez sensu taka gra jeśli ktoś Ci leci z auto healem.

Łukasz
29-06-2010, 20:45
Jestem na nie, poniewaz połowa osób przestanie grac.

Devixx
29-06-2010, 20:51
Delate nie a bany są wystarczająco długie i tak. Przydało by się częściej sprawdzać boty ;p

Benn
29-06-2010, 20:53
Była już taka porpozycja, rozmawiałem z Tygrysem i nie ma szans aby ona przeszła. Ale jestem na tak.

Dareluss Banned
29-06-2010, 20:53
Mi to obojetnie , nie gram na APO i tak nie uzywalem botow

Roxinna
29-06-2010, 21:00
daj spokój i tak nikt boterów niesprawdza, a druga sprawa to że kolejne 30% przestało by grać

KaZeK
29-06-2010, 21:14
Bot a cave to całkiem inna sprawa.

Jestem na nie, na cave nie jedzie aż tylu ludzi więc można ich 'wykasować' a na bocie jedzie 80% +/- graczy.

Xelix
29-06-2010, 21:15
#up

Dokładnie.. Jakby za boty byłoby delete to apo by upadło... Tak samo jak rl tibia ^^

Stoner
29-06-2010, 21:19
Ja tam jestem za !
Gram bez botów, dlatego co popieram.
Szczyle nie będą przedłużać sobie chuja tylko dlatego, że coś im się uda dzięki jakiemuś programowi.

Demolka Knight
29-06-2010, 21:25
Powinni zrobic jakas komende ktora po wpisaniu pojawiaja sie osoby ktore czituja xd

Mars
29-06-2010, 21:33
Powinni zrobic jakas komende ktora po wpisaniu pojawiaja sie osoby ktore czituja xd

'Czitować' to Ty synek możesz w Cs'ie =]

#t.
Jestem za.
Nie umiesz grać bez botów - ^^^^^^

Mars
29-06-2010, 22:20
jestem na nie... to ze ktos uzywa bota to nie znaczy ze pomaga mu w expieniu, np. masz funkcje autotrain/segregacja kasy np. u Sonii i za to masz odstac DELETE???

Czytanie ze zrozumienim sie kłania..

Chodzi o Cave. -.-
A nie o inne funkcje bota.

Marcelllo
29-06-2010, 23:04
Jestem na tak ;) Przynajmniej byłoby uczciwie ;)

Oczywiście wiele osób by zrezygnowało z gry bo bez bota by nie potrafili grać ale serwer byłby czystszy :)

Karpek
29-06-2010, 23:07
Jestem na tak, ale żeby delete było np. po trzecim banie za bota, bo po pierwszym to przesada. :x

Deads
30-06-2010, 00:07
wiesz że dużo osób dostaje bana bezsensownie ;>? czyli nie ma bota ?
taki 2k lvl expie sobie na !mm i dostaje bana za bota czyli (delete) widzisz w tym sens ogarnij się zanim zrobisz kolejny temat

@topic
Nie!!

Romuś
30-06-2010, 00:16
1.naucz sie edytowac posty
2.zobacz na temat:O a jednak chodzi o wosso
3.raczej u cb czytanie ze zrozumieniem sie klania

1 punkt twojego "regulaminu" tyczy sie rowzniez Ciebie.

@Top
Jestem na tak. Mysle ze wyzerowalo by to boterow praktycznie do zera lecz administracja nie ma jaj zeby dawac delete za takie cos.

Zarexoholik?
30-06-2010, 02:14
wiesz że dużo osób dostaje bana bezsensownie ;>? czyli nie ma bota ?
taki 2k lvl expie sobie na !mm i dostaje bana za bota czyli (delete) widzisz w tym sens ogarnij się zanim zrobisz kolejny temat

@topic
Nie!!

Jesteś zajebistym błaznem!

#Topic

No tak chcesz sam grać na serwerze... Ty vs moby, bo wszyscy gracze byliby na emeryturze! : )

Jestem na nie. Delete za boty masz na rl tibii, tutaj Mortiis musiałby pożegnać się z graczami na stałe. Jak wiesz na rl tibii gra trochę więcej osób niż na APO.

ViVuSeK
01-07-2010, 10:41
Nie zgdzam się z tą propozycją.
Pewnie solidne bany powinny być ,lecz nie powinno sie usuwać postaci za użycie wosso bota gdyż na APO grałoby mniej osób co doprowadziłoby do upadku słynnego serwera a w tej chwili graczy maksymalnie w wakacje to 260-310.

Fluffy
02-07-2010, 16:35
Z jednej strony na tak, a z drugiej na nie. Ilość botów na bank by się zmniejszyła to jest ta dobra strona, zła to taka że ilość graczy na apo się zmniejszyła.

Drunkus
02-07-2010, 17:28
Jestem na nie, poniewaz połowa osób przestanie grac.

Moze nie polowa tylko ty bo moze ty tez masz bota ;]?

Za BOTA na exp powinien byc Delete bo co to za gra ze ja siedze np. 24/7 mecze sie a ktos sobie spokojnie nabija na bocie przez miesiac wiec za BOTa powinien byc delete co z takich graczy z BOTEM moze wkoncu oducza sie ich uzywac ...

'' Z jednej strony na tak, a z drugiej na nie. Ilość botów na bank by się zmniejszyła to jest ta dobra strona, zła to taka że ilość graczy na apo się zmniejszyła.''

Fluffy moze by sie zmniejszyla ale czy jest roznica czy gra 100 osob w tym 50% boty czy 50 osob i zero botow ;/
Boty tylko zajmuja respy i co i tak nic nie wnosza do gry bo ciagle sa AFK a pozniej moze jak nie dostana bana to sellaja jakies 100000000kcc i klapeczki ...

Szkarlatny leon.
02-07-2010, 18:57
Jestem na tak , wiele osob by przestalo grac ale tez niektorzy by wrocili :) Przynajmniej takie jest mojezdanie..:D

Dżablona
02-07-2010, 19:00
Jestem na tak tak jak mówili dużo osób by odeszło,ale by powrócili też starzy gracze

Azielu$
03-07-2010, 19:47
Jestem na tak , wiele osob by przestalo grac ale tez niektorzy by wrocili :) Przynajmniej takie jest mojezdanie..:D

Tak samo mówili przy wprowadzaniu hotów. Gracze wrócą, bo nie będzie botów. Aha. Niektórzy wrócili, zobaczyli co się dzieje na serwie, pośmiali się i poszli. : O

@topic
Może jeszcze delete za używanie lh? :| Uwierz mi, że po jakimś czasie gra bez bota się nudzi. ;x Nie chodzi mi już o pvp i o expa, bo tam są hoty [oprócz auto manasa u ms/ed/rp i niektórych jebniętych ek], ale o skillowanie/wbijanie mlvl'a. Każdy chce mieć fajną postać, ale nie każdy ma tyle siły, żeby wszystko manualnie wbijać. XD