View Full Version : Waga backpacków - Cap.
elo.
pewnie wiece, że gbp i normalne bp waża tam 36 i chyba 18 oz. Idąc na expa, pewnie każdy ma dziesiątki gbpów a w nim loot. Mając jeszcze manaski to też dużo waży xd. Czasem mam tak, że idę na MSy, mam 12 gbp i nie mam już capa żeby udźwignąć całego loota... Proponuję aby te gbp i bp ważyły 1oz. ;s Najlepiej aby każdy item tyle ważył.
Co Wy na to hehs ?
joł.
(Przemas)
01-07-2010, 12:32
jestem na nie nie moze byc za latwo zamiast 12 gbp wez 10 np
#edit/Ernold
Hehez, może i masz rację, zaś z drugiej strony ja bywam raz na 200 lvli u Sonii xd[/QUOTE]
co nas to obchodzi ze chodzisz do soni co 200lvli idz co 10
Bambucha Rook
01-07-2010, 12:34
Jesli widzisz ze ci brakuje Cap to idz sellnij loota lub nastepnym razem bierz mniej Bp lub Gbp
Jest dobrze tak jak jest teraz, jak nie masz capa aby uniesc wiecej loota, to idz go sprzedaj i od nowa wroc i expaj. Jestem na nie.
Hehez, jestem za.
Powinno być tak od początku, plecak to także item więc powinien mieć wagę 1oz.
#edit/Ernold
Hehez, może i masz rację, zaś z drugiej strony ja bywam raz na 200 lvli u Sonii xd
Hehez, jestem za.
Powinno być tak od początku, plecak to także item więc powinien mieć wagę 1oz.
lol 900 cap malo ? ja jak ide na hunta to i tak polowny nawet polowa nie schodzi p.p mnie cave wiecej dp elo
Ziemniak
01-07-2010, 12:47
Zanim założysz temat sprawdź czy nie istnieje jakiś inny :)
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=55736&highlight=backpack&page=3
@topic
Tak.
Albo wszystkie rodzaje bp dać na 1oz albo więcej Capa. ;/
Ktoś już proponował, żeby plecaki ważyły 1 o.z.
Jak widać propozycja nie przeszła.
Skoro nie zwiększą capa to może niech zrobią lżejsze plecaki.
Może nowego npc, który sprzedawały Super Lekkie plecaki za jakąś większą sumkę?
To by zmniejszyło ilość kasy jeszcze bardziej ;)
Marcelllo
01-07-2010, 13:26
Jestem za zmniejszeniem wagi pojemników ale nie aż tak drastycznie! :) Wystarczy, żeby ważyły 5-6 uncji :d
Był juz taki temat ;x
mi tam zawsze starczy capa :D
ale ok, jestem na tak.
Bambucha Rook
01-07-2010, 14:14
Zanim założysz temat sprawdź czy nie istnieje jakiś inny :)
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=55736&highlight=backpack&page=3
@topic
Tak.
Zobacz na date tego Teamtu kiedy byl zamkniety?
Zarexoholik?
01-07-2010, 14:17
Jestem na NIE! Wy to już byście chcieli siedzieć na respach i do city wpadać po 2-3 dniach sprzedać loot i znowu na respa. Jest dobrze i tak za dobrze...
Jak juz to powinny powstac key ringi z taka waga. Lecz kupowac je mozna bylo by dopiero po wykonaniu jakiegos tam questu.
diamondback#
01-07-2010, 19:30
Jestem na nie :) Jak masz mało capa to depo jest pojemne zmieści wszystko :) A przy sprzedawaniu loota u soni bierzesz po kilka bp .
Assassin Mateusz
01-07-2010, 19:41
Wylaczmy odrazu capa i konczenie manasow, zebyscie mogli curva siedziec kilka dni na respie... Ja jebie -,-
@Topic
Nie, bo zal! :\
Flamaster
01-07-2010, 20:07
Jest dobrze nie potrzeba żadnych zmian... Kurde przemyślcie troche takie propozycje bo od razu widać, że są spisane na straty.
~Nastero~
02-07-2010, 01:29
Tak
Jestem za. Ale nie do końca... z 18 oz,na 9 oz... Troszkę zmniejszyć,a nie 1 oz :D
Taka mała sugestia... weź parcele .. na południe od zamku jest skrzynka pocztowa :O to co za problem uzbierać loot po czym wysłać i znów na resp i loota zbierać do worków
hehs ?
Już tam nie expie. Inni pewnie też by nie chcieli wysyłać. Każdy powód wyjścia z respa jest dla wszystkich tragedią. Nawet na draculach piszą 'przyniesie mi ktoś gbp mmax ? dam dupy/2sc'. ;s
.vimpex.
02-07-2010, 07:49
Proponuję aby te gbp i bp ważyły 1oz. ;s Najlepiej aby każdy item tyle ważył.
Jestem na Nie, za niedługo będziecie chcieli, aby na respy były TP?
Jestem na Nie, za niedługo będziecie chcieli, aby na respy były TP?
Nie widzę związku między bp ważącymi 1oz a TP na respy. Jak chcesz wymyślać bardziej nubski posty, to idź gdzie indziej.
Jestem na nie ! Lol ? PRzecież wtedy bym z respa nie zchodził ;o
Jestem na nie, po prostu trzeba czesciej do soni chodzic:cool::cool:
pomozplz
02-07-2010, 12:27
Człowieku wez nie rób z tego otsa konkretnego otsa tibi 7.6 jest dobrze to jest urok tibi i tak powinno zostac
Oczywiście ,że Plecak to także item.
Przydałoby się i potrzeba aby ważyło 1.oz .Chociaż kiedyś była taka propozycja sie nie udała ;O.
Jestem za!
Bambucha Rook
02-07-2010, 22:01
Taka mała sugestia... weź parcele .. na południe od zamku jest skrzynka pocztowa :O to co za problem uzbierać loot po czym wysłać i znów na resp i loota zbierać do worków
hehs ?
no mozna by tak bylo zrobic tylko ze na kazdym respie musialy by byc Skrzynki Pocztowe bo bys cie sie pluli
Jak grałem to nigdy nie miałem problemów z cap'em. ;x Co ty nosisz w bp, że ci nie starcza na loot? Całe dp? XD
Bydgoszczanin
05-07-2010, 12:30
Nie.
Koniec capa... exp bez loota ^^
Jak grałem to nigdy nie miałem problemów z cap'em. ;x Co ty nosisz w bp, że ci nie starcza na loot? Całe dp? XD
To jak Ty kurfa nosisz loota ? Ja gbp a w nim 12 normalnych bp ;s
sT PeTrO
05-07-2010, 13:02
Moim Zdaniem Mogliby Zrobić zęby bp ważył 1 cap
Azbestowy
05-07-2010, 13:51
. Nawet na draculach piszą 'przyniesie mi ktoś gbp mmax ? dam dupy/2sc'. ;s
Ale po co 2sc, skoro już da dupy? Jedno wyklucza drugie
Mnie to osobiście nie dotyczy, ale jestem na tak. Jednakowoż na tym servie pada się dość często by odłożyć loot do dp.
Na NIE! Respy by były ciągle pozajmowane. Jest dobrze tak jak jest.
większy plecak więcej oza mniejszy plecak mniej oza proste logiczne
@topic
ale jestem na tak...zawszę więcej lota wejdzie do plecaków
można także powiększyć Capa za level...
Podoba mi się pomysł, przydałby się na pewno wszystkim, tylko aby ułatwić komuś miejsce w plecaku.
Mystery.
05-07-2010, 19:54
ja również jestem na TAK! Plecak to item i powinien również mieć ten 1 oz., jak to powiedział KaZiK ;d , zgadzam się z nim, zresztą jak zawsze ;)
Kornas Pall.
05-07-2010, 20:01
Jestem na nie ;s Po jaką cholere nosić po 12 gbp ?-.- Wystarczy 2-3 manasków i 2-3 na loota ;c
Lesny Ludek
05-07-2010, 20:02
Gbp ma 36 miejsc 1 miejsce 1 uncję waży i dla tego waży all 36 uncji ale jestem za tym aby na początek mieć więcej capa .
Ero Senin
05-07-2010, 20:05
Jestem na Nie !
Mogą jedynie dodać np skrzynki pocztowe blisko respów xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.