View Full Version : Forum aktywne
Forum zostało włączone, jeżeli ktoś ma problem z zalogowaniem proszę po wejściu na forum wcisnąć w przeglądarce ctrl+f5.
Wystarczy 'F5' :D
Dziś zauważyłem też mały błąd, ktoś mi dał reputa i nie widziałem go w ustawieniach, a jak nacisnąłem na wagę (tą po lewej) to było wszystko ok.
Marcelllo
01-07-2010, 14:38
Nie miałem żadnych problemów, ale co robiliście skoro było "nieaktywne"? :)
Sub Zero 2
01-07-2010, 14:41
Ja nie miałem , żadnych problemów.Nawet nie zauważyłem , że forum było nieaktywne.
Ziemniak
01-07-2010, 14:41
Wiadome było, że dwóch największych maniaków na forum musiało napisać tutaj posty! Myślę, ze Mortiis specjalnie zamknął forum, abyście mieli mniej postów :)
@topic
Forum aktywne jest od kilku godzin? ^^
Dzień bez forum i nie było co robić XD
Co zostało zmienione?
Ok, zrozumiałem. Można się zapytać co się zmieniło lub dlaczego bylo nieaktywne.
To była jakaś masakra.. Dzień bez forum :< Ja miałem problem z wejściem na forum, bo ciągle wyskakiwało mi 'przerwa techniczna do dnia 1.07.2010r', ale już jest dobrze. ;d
diamondback#
01-07-2010, 19:32
Wszystko działa jak powinno :) ,a jeśli wprowadziliście jakieś zmiany istotne dla użytkowników to możecie nam powiedzieć jeśli usuwaliście jakieś problemy to w porządku - wszystko działa;)
1st R. Boonek
01-07-2010, 19:35
Mi tam wszystko dobrze dziala ;d
POST 2X POWINNO BYC !!!
Metaxa Grzesiek
01-07-2010, 20:31
KaZeK już później działało normalni :D
Można wiedzieć co się zmieniło na 4um :>
Ładnie, ładnie =]
Tylko nic nie zostało zmienione/ dodane..
Przez 24 godziny zawsze przy włączeniu mozilli odruchowo naciskałem na odnośnik do forum. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że je odpalam. I przez 24 godziny irytowało mnie to niesamowicie. Dzisiaj w południe, klikam i już czuję, jak zalewa mnie zimny pot, bo znowu zobaczę tę informację, a tu zonk i jestem na Forum.
Mam nadzieję, że następnym razem przerwa będzie krótsza, bo nie mam co robić i wyłączenie forum zmusiło mnie do wyjścia na dwór, straszliwe przeżycie, zobaczyć świat w 3d...
nareszcie forum wlaczone, czemu bylo wylaczone??? troche nudno bez CB i nabijania postow:D
Jak mogliście poddać Krajona i Kamyka takiej próbie !? Niewybaczalne... btw, co robiliście z 4um?
_Kuba.Wojewódzki_
02-07-2010, 00:19
Forum aktywne, bo było nieaktywne czyt. wyłączone.
To co wy macie z tymi zmianami na Forum? Jakby było zmiany, to by Mortiis napisał.
Problemów na razie nie ma, szkoda że tak długo przerwa była :).
Mystery.
02-07-2010, 10:41
Ja po wejściu nie miałem żadnych problemów. Co zostało zmienione ? Dobrze, że coś się tutaj dzieje :D
Ja miałem gen problem ,ale na szczęście został rozwiązany.Ciesze się ,że wreszcie je aktywowaliśie xD.
Domcio666
04-07-2010, 22:57
wlasnie czemu forum bylo niekatywne. co robiliscie ?? bo chaielm lognac a tu przerwa technicza do 1 lipca xD przestraszylem sie ze cos jest nie tak
Nie miałem problemów z zalogowaniem się, wszystko było jak należy.
wlasnie czemu forum bylo niekatywne. co robiliscie ?? bo chaielm lognac a tu przerwa technicza do 1 lipca xD przestraszylem sie ze cos jest nie tak
Niestety tak bywa, forum też potrzebuje przerwy technicznej, w tym czasie może być coś dodawane/usuwane, różnie to bywa.
@Top.
Nie miałem problemów z forum, wszystko było dobrze, cieszę się iż jest aktywne.
Nie, nie miałem jakichkolwiek problemów z zalogowaniem się.
No way oh really i was think that forum are off:D
Fajnie ;d
Dareluss banned v3
19-07-2010, 21:58
Wlasnie co robiliscie , nie moglem zyc bez forum , czulem sie jakis pusty !
Nie miałem problemów z zalogowaniem się na forum, wszystko było poprawnie.
Nie miałem jakichkolwiek problemów z logowaniem się, choćby do tej pory, a odświeżać można 1 klawiszem F5.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.