View Full Version : Hotkeye
Elite Vegox
01-07-2010, 15:32
Witam moja propozycja wyglada tak aby w pvm hoty dzialaly a w pvp nie lecz nie wiem czy da sie takie cos zrobic dodaje sondę
Oj Vegox nudzi ci sie??? Niech zostanie tak jak jest....
Marcelllo
01-07-2010, 15:43
Niestety jestem na nie, po drugie niestety nie da się ponieważ skąd serwer miałby wiedzieć kiedy jest w trakcie walki PvP? :) Musiałby być w całym okresie protekcji (czasie niemożności dostępu do PZ) system który uniemożliwiałby manasowanie/uhanie z hotkey'a, a to jest niby chwila roboty dla serwera ale pomyśl, że masz pk na respie i co? ;)
Bardzo dobra propozycja, jestem na tak. Były by równe szanse, a nie ek kox.
Jestem na nie.
Zostawcie już te hotkeye w spokoju ! Później byłby płacz że nie chciało uhać jak bili Was na respie -.^
Megereess Onwed
01-07-2010, 16:01
nie nie i jeszcze raz nie i jak ograniesz gre expiac na hotach, to w pvp potem bedziesz pionek xD
Niech całkiem wypierdolą hoty, a nie tak na raty. O,O
jestem na nie. tak jak aziel , niech usuna calkowicie hoty . propozycja zbedna :/
sT PeTrO
01-07-2010, 16:38
Jestem na nie TO JEST BEZSENSU
Jestem na Nie.
Był płacz ,że dodali hotkeye uspokoiło się(?) ,lecz teraz chcecie zmian co jest szkodliwsze więc jestem na Nie.
Sub Zero 2
02-07-2010, 12:43
Jestem na nie.Jak są hotkeye to niech będą zawsze działać , albo niech w ogóle ich nie będzie.Zresztą Marcelllo wyjaśnił wszystko o tym , że nie można tego zrobić.Cze.
Jestem na nie, a dlaczego? Bo to co powiedziałeś jest niewykonalne.
Jestem na Nie.
Był płacz ,że dodali hotkeye uspokoiło się(?) ,lecz teraz chcecie zmian co jest szkodliwsze więc jestem na Nie.
Uspokoiło się, bo wszyscy (normalni (?)) dali sobie spokój i odeszli z tego syfu. :D Apo się stacza i niedługo to będzie większe gówno niż mazurek. Większość graczy to bezmózgie dzieci, które nie potrafią nawet napisać zwrotu najczęściej przez ich używanego czyt. "ic stond huju!!!! zajente!!!!!". Xd
Witam moja propozycja wyglada tak aby w pvm hoty dzialaly a w pvp nie lecz nie wiem czy da sie takie cos zrobic dodaje sondę
I tak by ludzie na wosso latali.
Na nie!.
Jestem na nie.
Zostawcie już te hotkeye w spokoju, dostaliście i już nie płaczcie bo są dobrze ustawione.
Dexter Rook Sorcerer
02-07-2010, 19:18
Ale wy jesteście głupi, jak była sonda ze strony adminów czy chcecie hotkeye to każdy wesoły głosował na tak, teraz gdy nawet z hotkeyami nie potraficie grać to płaczecie, że z nimi jest za łatwo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.