Zaloguj się

View Full Version : Tutorzy

R@P3R
02-07-2010, 20:39
Pewnie wielu z was pisze dziennie po xx raportów o tym ze ktoś boci, wbija na resp, zachowuje się destruktywnie, itp., itd. Mam pytanie, czy mamy zacząć pisać raporty na forum, w tym dziale?? Wiec jeśli tego nie chcecie to odpisujcie na pier***one raporty. Nie mówię tu o GM'ach tylko o tutorach. Po co się zgłaszaliście w ogóle że chcecie być tutorami? Ciekawi mnie to ile czasu będziecie poświęcać serwerowi dziennie jeśli was wybiorą, 1 godzinę, 2, 3?? Bo jak widzę zależało wam na pozycji tutora a nie na pomocy serwerowi... I gdzie tu jest prawda?? Dla mnie gówno robicie dla serwera, byliście online tylko w czasie próbnym, a teraz?? Praktycznie nic nie jesteście online. Jesteście po to by pomóc?? To poświęćcie tą pier***oną godzinę serwerowi. To nie jest dużo , ale przez ten czas możecie wiele zrobić. To tyle. Tematu nie zamykać, ma tu się wypowiedzieć każdy tutor. Oczekuje od nich szczerej odpowiedzi.

@edit
Gdyby mi zależało na pozycji tutora to byłbym codziennie po ponad 2 godziny online. Jeśli wam zależało na pozycji tutora dlaczego tego nie pokazujecie że wam zależy?? Macie się tu wypowiedzieć i wszystko wyjaśnić!!!!!!!
@Lesny Ludek, Łukasz
Ja pisze po kilkanaście raportów dziennie i nie odpisują od 3 albo 4 dni, gdyby mi nie zależało na serwerze nie napisałbym tego posta i kilkunastu raportów dziennie.

@Diduus
Nie on jeden jest w stanie siedzieć po 10 godzin:). Jest wiele innych graczy którzy po tyle siedzą dziennie.

Diduus
02-07-2010, 20:43
Tez mnie to denerwuje ....
Niech tutorzy sie wypowiedzą poco im było wyższe stanowisko.. dla szpanu? czy dla pomocy serwerowi?

Domcio666
02-07-2010, 20:51
tutorzy robia co w swojej mocy i nie odpisza wam na 20 raportow naraza bo napewno tak maja wiec jakbyscie cierpliwie czekali to by wam odpowiedzieli

`Dex
02-07-2010, 20:52
Czasem to denerwuje. nie raz czekam po 1h na odpowiedz... moze czlowieka krew zalac. Popieram Cie raper

Lesny Ludek
02-07-2010, 20:55
Ja nie pisze raportów jak coś to czasami tylko , ale zawsze mi odpiszą ;) Caav zawsze. Więc nie mam na co narzekać.

Łukasz
02-07-2010, 21:38
A ja pisze raporty i zawsze akurat jest Caav i mi pomaga jesli mam jakis problem.

Bambucha Rook
02-07-2010, 21:58
ja bym powiedzial ze oni albo nic nie robia albo maja XXX raportow i nie ogarniaja i nie mozna teraz osadzac o Np Wosso bo moze dostac bana nie sprawiedliwie ale Cave mozna udowodnic nakrecic filmik i wystal Mortiisowi (bosh@o2.pl) a mozna maja jeszcze cos innego do roboty niz banowac. Banuja w jakim stopniu ale to jest dalej za malo. Przeciez mozna zatrudnic jakiegos ogarnietego Tutora ktory poswieci troche czasu na Tego Serva :)

.vimpex.
02-07-2010, 22:07
Zgadzam się, jak jeszcze grałem, to nikt z wybranych Tutorów nie był Online lub od razu zamykali Report bez odpowiedzi.
@Xienus
Nie, ja nie chce, nie gram już na APO, szkoda marnować wakacji na ten OTS.

Karpek
02-07-2010, 22:21
Po prostu im się te 'tutorowanie' znudziło i teraz już nikt nie odpowiada na reporty. GM też żaden nigdy nie odpisze, choćby się pisało 100 reportów dziennie.

Patryk1441
03-07-2010, 00:30
@Lesny Ludek, Łukasz
Ja pisze po kilkanaście raportów dziennie i nie odpisują od 3 albo 4 dni, gdyby mi nie zależało na serwerze nie napisałbym tego posta i kilkunastu raportów dziennie.
Gram na apo ponad rok i w mojej karierze tylko raz mi odpisali xd ogólnie gm/tut

Ernii
03-07-2010, 00:35
ta, dzisiaj jakis idiota robil durne konkursy o SOBIE na Game Chat
nie mozna bylo o nic zapytac bo:
-nikt nie odpisal przez spam
-spam przez debili ktorzy chcieli zgadnac:(:(:(

GDZIE SA TUTORZY???
Czyzby to wszystko bylo na pokaz?
kazdy sie staral zebysmy go wybrali i chu*a robia to samo jest w dziale zgloszenia

o.o ja tez robilem konkursy i nikt nie plakal p.p nie kazdy ma czas zoabczcie ze wczesniej poprawiali pewnie oceny a teraz sa wakacje; o

.Xienus.
03-07-2010, 05:52
o.o ja tez robilem konkursy i nikt nie plakal p.p nie kazdy ma czas zoabczcie ze wczesniej poprawiali pewnie oceny a teraz sa wakacje; o

to jak wiedzieli ze nie maja czasu to po chuj się zgłaszali??
oceny poprawiali?? czyli tutorzy to jebane nie uki ?
Wyjebać ich w pizdu i dać vimpexa on siedzi na tibi po 15h ;/

Szaloony Zieloony
03-07-2010, 08:31
Ta ostatnio tutorów nie widać, najbardziej byli aktywni tak jak mówisz w okresie próbnym wtedy non stop był któryś online. Albo im się znudziło pilnowanie serwera, albo wylegują się teraz nad Bałtykiem i mają wyje** na serwer.

Diduus
03-07-2010, 08:32
Własnie ! dawac Vimpexa !
Niech tutorzy się ogarną ...
@sorry za nieedytowanie posta ale coś mi zamulało w tym

Saylor
03-07-2010, 15:27
Zawsze tak jest, na początku robią wszystko by się podlizać. Teraz olewka totalna.

Ci tutorzy(przynajmniej większość) to kpina.

Tyle mam do powiedzenia.

ps. Ile było już takich tematow?

ViVuSeK
03-07-2010, 15:31
Rekrutacja się administracji nie udała...
Mam dla was wszystkich jedno zdanie i odpowiem na to jak najlepiej moge wyrazic.
To jest katastrofa ...
Ale ogólnie ano nie wykonują czynności przyznanych im w grze.Rozumiem ,że ktos ma też życie własne ,lecz to nie wyklucza ,że mają porzucać swoje obowiązki.W takich sprawach trzeba być normalnie uczciwym i pisać do Mortiisa że się odchodzi.
Może ta rada czegoś nauczy administracje i postaraja się na przyszłość zaradzić takim problemom ;).

sT PeTrO
03-07-2010, 15:43
NIESTETY SIĘ Z WAMI NIE ZGODZE TUTAJ TUTOR ODPISUJE MI RAPORTA PO 1MIN LOOK 13:36 Febris: Dodalem Cie do vip.Jezeli mi odpowie to dam Ci odpowiedz.

Keszuwa
03-07-2010, 16:57
@up
zobaczymy jak Ci odpowie...
@topic
nie wiem jak u was ale mi czesto odpisuja ; )

Mystery.
03-07-2010, 17:10
Popieram tu wiele wypowiedzi... ! Na samym początku, Tutorzy siedzieli praktycznie non-stop na game-chat... A teraz na odpowiedź niekiedy czeka się 3 min., a następnego dnia 10 godzin ! Ale nie wiemy czy nie są zajęci jakimś poważniejszym zajęciem, aczkolwiek nic ich nie usprawiedliwia, i powinni zaglądać czeto na game-Chat itp. :cool: