View Full Version : Tutorzy
Pewnie wielu z was pisze dziennie po xx raportów o tym ze ktoś boci, wbija na resp, zachowuje się destruktywnie, itp., itd. Mam pytanie, czy mamy zacząć pisać raporty na forum, w tym dziale?? Wiec jeśli tego nie chcecie to odpisujcie na pier***one raporty. Nie mówię tu o GM'ach tylko o tutorach. Po co się zgłaszaliście w ogóle że chcecie być tutorami? Ciekawi mnie to ile czasu będziecie poświęcać serwerowi dziennie jeśli was wybiorą, 1 godzinę, 2, 3?? Bo jak widzę zależało wam na pozycji tutora a nie na pomocy serwerowi... I gdzie tu jest prawda?? Dla mnie gówno robicie dla serwera, byliście online tylko w czasie próbnym, a teraz?? Praktycznie nic nie jesteście online. Jesteście po to by pomóc?? To poświęćcie tą pier***oną godzinę serwerowi. To nie jest dużo , ale przez ten czas możecie wiele zrobić. To tyle. Tematu nie zamykać, ma tu się wypowiedzieć każdy tutor. Oczekuje od nich szczerej odpowiedzi.
@edit
Gdyby mi zależało na pozycji tutora to byłbym codziennie po ponad 2 godziny online. Jeśli wam zależało na pozycji tutora dlaczego tego nie pokazujecie że wam zależy?? Macie się tu wypowiedzieć i wszystko wyjaśnić!!!!!!!
@Lesny Ludek, Łukasz
Ja pisze po kilkanaście raportów dziennie i nie odpisują od 3 albo 4 dni, gdyby mi nie zależało na serwerze nie napisałbym tego posta i kilkunastu raportów dziennie.
@Diduus
Nie on jeden jest w stanie siedzieć po 10 godzin:). Jest wiele innych graczy którzy po tyle siedzą dziennie.
Tez mnie to denerwuje ....
Niech tutorzy sie wypowiedzą poco im było wyższe stanowisko.. dla szpanu? czy dla pomocy serwerowi?
Domcio666
02-07-2010, 20:51
tutorzy robia co w swojej mocy i nie odpisza wam na 20 raportow naraza bo napewno tak maja wiec jakbyscie cierpliwie czekali to by wam odpowiedzieli
Czasem to denerwuje. nie raz czekam po 1h na odpowiedz... moze czlowieka krew zalac. Popieram Cie raper
Lesny Ludek
02-07-2010, 20:55
Ja nie pisze raportów jak coś to czasami tylko , ale zawsze mi odpiszą ;) Caav zawsze. Więc nie mam na co narzekać.
A ja pisze raporty i zawsze akurat jest Caav i mi pomaga jesli mam jakis problem.
Bambucha Rook
02-07-2010, 21:58
ja bym powiedzial ze oni albo nic nie robia albo maja XXX raportow i nie ogarniaja i nie mozna teraz osadzac o Np Wosso bo moze dostac bana nie sprawiedliwie ale Cave mozna udowodnic nakrecic filmik i wystal Mortiisowi (bosh@o2.pl) a mozna maja jeszcze cos innego do roboty niz banowac. Banuja w jakim stopniu ale to jest dalej za malo. Przeciez mozna zatrudnic jakiegos ogarnietego Tutora ktory poswieci troche czasu na Tego Serva :)
.vimpex.
02-07-2010, 22:07
Zgadzam się, jak jeszcze grałem, to nikt z wybranych Tutorów nie był Online lub od razu zamykali Report bez odpowiedzi.
@Xienus
Nie, ja nie chce, nie gram już na APO, szkoda marnować wakacji na ten OTS.
Po prostu im się te 'tutorowanie' znudziło i teraz już nikt nie odpowiada na reporty. GM też żaden nigdy nie odpisze, choćby się pisało 100 reportów dziennie.
Patryk1441
03-07-2010, 00:30
@Lesny Ludek, Łukasz
Ja pisze po kilkanaście raportów dziennie i nie odpisują od 3 albo 4 dni, gdyby mi nie zależało na serwerze nie napisałbym tego posta i kilkunastu raportów dziennie.
Gram na apo ponad rok i w mojej karierze tylko raz mi odpisali xd ogólnie gm/tut
ta, dzisiaj jakis idiota robil durne konkursy o SOBIE na Game Chat
nie mozna bylo o nic zapytac bo:
-nikt nie odpisal przez spam
-spam przez debili ktorzy chcieli zgadnac:(:(:(
GDZIE SA TUTORZY???
Czyzby to wszystko bylo na pokaz?
kazdy sie staral zebysmy go wybrali i chu*a robia to samo jest w dziale zgloszenia
o.o ja tez robilem konkursy i nikt nie plakal p.p nie kazdy ma czas zoabczcie ze wczesniej poprawiali pewnie oceny a teraz sa wakacje; o
.Xienus.
03-07-2010, 05:52
o.o ja tez robilem konkursy i nikt nie plakal p.p nie kazdy ma czas zoabczcie ze wczesniej poprawiali pewnie oceny a teraz sa wakacje; o
to jak wiedzieli ze nie maja czasu to po chuj się zgłaszali??
oceny poprawiali?? czyli tutorzy to jebane nie uki ?
Wyjebać ich w pizdu i dać vimpexa on siedzi na tibi po 15h ;/
Szaloony Zieloony
03-07-2010, 08:31
Ta ostatnio tutorów nie widać, najbardziej byli aktywni tak jak mówisz w okresie próbnym wtedy non stop był któryś online. Albo im się znudziło pilnowanie serwera, albo wylegują się teraz nad Bałtykiem i mają wyje** na serwer.
Własnie ! dawac Vimpexa !
Niech tutorzy się ogarną ...
@sorry za nieedytowanie posta ale coś mi zamulało w tym
Zawsze tak jest, na początku robią wszystko by się podlizać. Teraz olewka totalna.
Ci tutorzy(przynajmniej większość) to kpina.
Tyle mam do powiedzenia.
ps. Ile było już takich tematow?
Rekrutacja się administracji nie udała...
Mam dla was wszystkich jedno zdanie i odpowiem na to jak najlepiej moge wyrazic.
To jest katastrofa ...
Ale ogólnie ano nie wykonują czynności przyznanych im w grze.Rozumiem ,że ktos ma też życie własne ,lecz to nie wyklucza ,że mają porzucać swoje obowiązki.W takich sprawach trzeba być normalnie uczciwym i pisać do Mortiisa że się odchodzi.
Może ta rada czegoś nauczy administracje i postaraja się na przyszłość zaradzić takim problemom ;).
sT PeTrO
03-07-2010, 15:43
NIESTETY SIĘ Z WAMI NIE ZGODZE TUTAJ TUTOR ODPISUJE MI RAPORTA PO 1MIN LOOK 13:36 Febris: Dodalem Cie do vip.Jezeli mi odpowie to dam Ci odpowiedz.
@up
zobaczymy jak Ci odpowie...
@topic
nie wiem jak u was ale mi czesto odpisuja ; )
Mystery.
03-07-2010, 17:10
Popieram tu wiele wypowiedzi... ! Na samym początku, Tutorzy siedzieli praktycznie non-stop na game-chat... A teraz na odpowiedź niekiedy czeka się 3 min., a następnego dnia 10 godzin ! Ale nie wiemy czy nie są zajęci jakimś poważniejszym zajęciem, aczkolwiek nic ich nie usprawiedliwia, i powinni zaglądać czeto na game-Chat itp. :cool:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.