PDA

View Full Version : Vote map + Mapcycle

Kichu
04-07-2010, 00:02
Moja propozycja jest nastepujaca:
od 10:00 do 22:00 aby rozgrywane bylo mapc cycle,(mapa po mapie bez mozliwosci nominacji), natomiast po godzinie 22:00 byla dostepna mozliwosc votowania.
Dla czego coś takiego wprowadzić?
Przyklad:
jest godzina 00:00 (xd) i w map cycle załadowana zostaje de_kabul awp_map w kazdym badz razie malo popularna/lubiana przez co serwer stopniowo pustoszeje. : l
Fakt nie wprowadzilem ankiety, aczkolwiek prosze o rzetelna wypowiedz uzytkownikow serwera.
(Nie nabijanie postow, jak chcecie nabijac to won w inne fora : p)

TuK!
04-07-2010, 00:54
Jestem na nie, niech jest już to mapcycle, po co ma być vote po 22+ jak gra 6-8 osób.. Nie krytykuję Cię ale jest to żałosne bo po 22 było by "dust2" - "westwood". Na nie.

Saylor
04-07-2010, 09:10
Tak, masz rację. Po północy nie ma praktycznie już nikogo na serwie, bo są głupie mapy. Zdecydowanie pomogłoby to w rozwinięciu serwera.

@Tuk

Większość woli grać już po kilka razy na Dust, niz na awp mapie...

Ernii
04-07-2010, 09:57
Moja propozycja jest nastepujaca:
od 10:00 do 22:00 aby rozgrywane bylo mapc cycle,(mapa po mapie bez mozliwosci nominacji), natomiast po godzinie 22:00 byla dostepna mozliwosc votowania.
Dla czego coś takiego wprowadzić?
Przyklad:
jest godzina 00:00 (xd) i w map cycle załadowana zostaje de_kabul awp_map w kazdym badz razie malo popularna/lubiana przez co serwer stopniowo pustoszeje. : l
Fakt nie wprowadzilem ankiety, aczkolwiek prosze o rzetelna wypowiedz uzytkownikow serwera.
(Nie nabijanie postow, jak chcecie nabijac to won w inne fora : p)

popros o flage na zamiane mapy i po klopocie ; s

Vivek
04-07-2010, 13:51
A może lepiej żeby mapy takie jak nuke, dust, dust 2, inferno, były zgodnie z map cycle, a reszta(awp india, italy, assault, cbble itd) po vocie z 2 opcjami "czy checie grać next mape?"
opcja 1 "tak"
obcja 2 "nie, chce grać inna"
i jeśli zostanie wybrana 2 opcja to pokazuje się następny vote z mapami do wyboru.

czardan61
04-07-2010, 14:42
ja jestem za zeby czaly czas bym map cycle bo serwer spada na psy .......................................

Uam Pivo
04-07-2010, 16:41
Nie, bo po co?
Jak czasem wchodzę na server o 24 to gra po 4-6 osób.
Niech będzie tak jak jest.

Pozdrawiam :-)

Okey
04-07-2010, 21:14
Nie, bo po co?
Jak czasem wchodzę na server o 24 to gra po 4-6 osób.
Niech będzie tak jak jest.

Pozdrawiam :-)

No właśnie? I on chcę żeby wchodziło więcej ludzi? ;o

Jestem w 100% na tak! Zawsze jak grałem to koło 22-23 zmieniałem serwer, gdyż na apo grało po kilku graczy. A każdy nowy gracz wchodził pograł 2 mapy i chyba jak normalny człowiek, przeszedł na puchatka czy inny "wielo pluginowy", rozbudowany serwer z wieloma mapami, które ustalają gracze! Przeciętny gracz, wchodzi na serwer dla zabawy, nie dla monotonni. Ciągłe vote może nużyć, dlatego w propozycji jest od godziny do godziny, nie koniecznie musi to być ta godzina. Na pewno po wprowadzeniu tego, wieczorem przybywało by kilku bardziej ogarniętych graczy.

DonieX <3
04-07-2010, 21:20
Jestem w 100% na tak, ostatnio nawet wróciłem zajechany, po 00:00 chciałem sobie zagrać, grały bodajrze 2 osoby na de_prodigy ;xx