PDA

View Full Version : Justin Bieber nowy Eminem

.:Speed Fireman:.
04-07-2010, 21:15
Justin Bieber spiewa Lose Yourself Eminema
FAIL :D
http://www.youtube.com/watch?v=pJkfBVeQCps

Berli
04-07-2010, 21:18
Widziałem to już dawno, rewelacji nie ma musiał coś zrobić aby zagrać i tak już napalony na niego tłum hot 12'tek

`Artas
04-07-2010, 21:21
Zainspirował mnie jeden komentarz użytkownika yt do tego filmiku: 'Hmm długo myślałem co napisać i doszedłem do jednego wniosku . może zacytuje mojego ulubionego rapera "i klawo zarżnij rynek rzuć za free te wypociny , jesteś słaby więc tani i to są ***** kpiny"!. Wracając do tematu : Rodacy zjednoczmy się zaprośmy tą kurwę na koncert i niech nie wyjedzie z naszego pięknego kraju. Zorganizujmy ruch anty Ciperwoski . ***** ludzie zróbmy cokolwiek ! Ja jestem gotowy zrobić wjazd tej pizdzie na koncert chociaż mam 14 lat wolę następne 4 przesiedzieć niż go słuchać' XD
Co do filmiku, napiszę jedno; szkoda mi tego typa, niech wypierdolą go armatą Car Puszka w kosmos. :x
elton

Axelo .
04-07-2010, 21:36
Widziałem to już, troche szkoda mi Eminema że taki zerowiec coverował jego track.
Niech wraca do tego swojego bejbe.

Sibess
04-07-2010, 21:37
To jest żart tak ?: D
13 latek który chce zrobić szum w wielu krajach, tylko tyle mogę o nim powiedzieć...
Ostatnio nawet ktoś na facebooku napisał, że Justin Bieber jest jak sraczka, szybko przychodzi, szybko się nim sra i szybko zapomina...

Rzulf
04-07-2010, 22:03
Piszczące 13stki na koncercie to jest to!

Żal, brakuje mi słów, żeby napisać coś innego...

Trikol <3
04-07-2010, 22:07
Wyzyl bym sie przez kabel ,ale po co mam to robic...
Brak slow , brak slow na tego jakze zjebanego dzieciaka ;/
Musze sobie wlaczyc WWO.

@down.

firmowiec ;<
z hh slucham tylko pfk , k44 , wwo , sokol pono ,molesty,grubsona i troche czarnego zlota i piha wiec stul pysk firmowcu

ajee
04-07-2010, 22:16
@UP

nie mam slow na Ciebie, pare dni temu wrzucales jeszcze bardziej chujowy hiphoppowy sklad niz sam biber a tutaj wwo wlaczasz nice.

Apropo on tam rapuje o różowym sweterku a sam pewnie nosi różowe sweterki to jest dla mnie jego największy fail.

wiekszosc z was skomentuje ze to ze coveruje eminema zreszta zajebiste eminema ale sprobojcie rozkminic tekst:O

Midq
04-07-2010, 22:41
ja zgłosiłem nadużycie, przemoc z udziałem nieletnich .

*****, nawet ja bym to lepiej zrobił, chociaz dla szacunku dla eminema nie podjalbym sie tego.

Devixx
04-07-2010, 23:38
Można to tak kopiować kogoś tekst i to na dodatek na koncercie :C? Wkurzyłem się jak ta pinda zaśpiewała kawałek mojego ulubieńca ;c!

bydle_
04-07-2010, 23:40
Powinien dostać zakaz śpiewania dożywotnio xd
Ide sobie rozjebać łeb o ściane.

Zarexoholik?
06-07-2010, 02:39
Śmieszna sprawa, bo niektóre osoby, które tutaj się wypowiedziały są w przedziale wiekowym 12-14 lat. Czyli typowe fanki tego dzieciaka. Co do jego muzyki to jest mi totalnie obojętna. Nie słuchm jego wypocin więc mi nie przeszkadza, a to, że jakaś Dominika z 6b się w nim 'zakochała' interesuje mnie tak bardzo jak to, że Dagmara z 6d widziała siusiaka swojego ojca jak szczał. Tyle ode mnie.

Ivo
06-07-2010, 13:54
Przynajmniej tekst znal. xd

ajee
06-07-2010, 16:18
JA pie^%^ Jak tylko tego pedaua widze mam ochote rozyeahbac mu glowe ! -.-
Ciekawe kiedy go ktos zastrzeli, zamorduje, zakopie, pobije na smierc ofc xd (Zgaduje ze jak przyjedzie do Polski ^.- )

God, give us back Tupac and we will give you Justin Bieber

?:)

#Lordzik#
06-07-2010, 17:17
Pomachał trochę łapą i nic więcej ...

Taką koszule co on miał na sobie to mój starszy zakłada gdy "kładzie się pod samochód"
Cóż może mój starszy do roboty się modnie ubiera? huehuehue ;x

A tego chłopca nie będe komentował.

denekstbest_
06-07-2010, 22:43
marna prowokacja

mam nadzieje, że eminem mu za to dojebie XD

Deads
06-07-2010, 23:27
FAIL

@Topic
Dla mnie ten Justin Biber jest nikim.. a to co on próbuje z muzyką to jedna wielka klapa ;d niech nauczy się gadać ,rapować po polsku a Peja go zdisuje XD!

Vivek
06-07-2010, 23:49
@up
za to ty kułwa umiesz mówic :O
@top
wielka kompromitacja z jego strony, w sumie wszystko co on zrobi jest kompromitujace ;/

Ero Senin
07-07-2010, 00:15
Zawsze go podziwiałem ! przecież to geniusz XXI wieku

Calii
07-07-2010, 09:56
A więc ujmę to tak nic ciekawego w tym filmiku nie widzę . Lepiej żeby został przy swoich klimatach jakie do tej pory oferuje . Cóż czytając wasze posty... po prostu śmiać mi się chce , robi to co kocha chłopak .. chociaż miał i ma do tej pory swoją pasję i nią się kieruje do dalszego życia. Definitywnie patrząc na was to mu zazdrościcie bo innej opcji to ja tutaj nie widzę .Każdy ma swój gust i słucha to co mu w ucho wpada... wy słuchacie hip hop ... i jakoś większości osób na to nie narzeka i nie piszę , że peja czy inny wykonawca to jest debil lub jest nikim. Krytykować innych jest wam łatwo bo czujecie się nie wiadomo kim że jesteście the best , a jak już ktoś zacznie krytykować m.in Peje to polecą od razu wyzwiska . Moim zdaniem weźcie się troszkę ogarnijcie bo pokazujecie tylko , że was na nic innego nie stać ...

Ivo
07-07-2010, 10:17
robi to co kocha chłopak

Robi to w co go wkręcaja chciwe agenckie kurwy. On ma świadomość, że pewna czesc swiata sie z niego smieje i wie tez ze pewna część płci żenskiej go ubóstwia. Wie oczywiscie tez ze opinii nie wyrabiają sobie za jego muzyke, lecz dlatego ze zrobili z szesnastolatka z opóznionym rozwojem fizycznym pierdoloną gwiazdę, którą przestanie być, jak tylko przejdzie mutacje.

HpX3
11-07-2010, 20:31
ja pierd*le wtf? ten gosciu zasługuje tylko na śmierc!
Ciekawe za co tą zasraną ściere kochają te wymioty którym sie marzy książe z dupy?
@Artas
Twoja propozycja jest chyba najlepsza jaką kiedykolwiek widzialem na tym forum. Wez zrob osobny temat w dziale propozycje, a napewno ją zaakceptują