Sibess
04-07-2010, 21:21
Wielkość obrazka rozumiem 120x120 ale rozmiar tylko 19,5 kb? O.o To chyba lekka przesada... Jak mam wgrać avatar jeśli nawet 120x120 przy najgorszej jakości w photoshopie waży jakieś 26kb? O.o
btw jak inni wgrali swoje avatary które warzą po 70kb (przykład Santano), jeśli ograniczenie jest do 19,5?
Moja propozycja, dać możliwość avatarów z zewnątrz...
Dla tych co nie rozumieją (są tacy?):
1. Uploadujesz avatar na przykład na www.tinypic.com
2. Wpisujesz adres na forum
3. Forum nie wgrywa go na serwer APO tylko korzysta nadal do wyświetlenia z www.tinypic.com
Do tych co pomyślą, że jestem idiotą i będą się burzyć "idiota nawet avatara nie umie wrzucić buahahahahha!! co za idiota buahahaha, kliknij tu i tam i będziesz miał!"...
Spróbujcie zuploadować avatar (nie powinno być avatatar? nvm) na www.tinypic.com, wpisać w panelu adres tego obrazka i zobaczymy co wam wyjdzie znawcy ]:->!
Tak moi drodzy wyjdzie wam CHU... Ups miałem nie zemścić... dupa (słowo adekwatne do tej sytuacji)!
"Remote file is too large"
Więc co z tym avatarem (zabrzmiało troszkę co z tą polską ^^!)?
btw jak inni wgrali swoje avatary które warzą po 70kb (przykład Santano), jeśli ograniczenie jest do 19,5?
Moja propozycja, dać możliwość avatarów z zewnątrz...
Dla tych co nie rozumieją (są tacy?):
1. Uploadujesz avatar na przykład na www.tinypic.com
2. Wpisujesz adres na forum
3. Forum nie wgrywa go na serwer APO tylko korzysta nadal do wyświetlenia z www.tinypic.com
Do tych co pomyślą, że jestem idiotą i będą się burzyć "idiota nawet avatara nie umie wrzucić buahahahahha!! co za idiota buahahaha, kliknij tu i tam i będziesz miał!"...
Spróbujcie zuploadować avatar (nie powinno być avatatar? nvm) na www.tinypic.com, wpisać w panelu adres tego obrazka i zobaczymy co wam wyjdzie znawcy ]:->!
Tak moi drodzy wyjdzie wam CHU... Ups miałem nie zemścić... dupa (słowo adekwatne do tej sytuacji)!
"Remote file is too large"
Więc co z tym avatarem (zabrzmiało troszkę co z tą polską ^^!)?