View Full Version : New Monster
Bambucha Rook
05-07-2010, 00:11
Pokasowaly mi sie mapki i zaczalem zwiedziac wyspe Rookgard i natchnolem sie na CHYBA nowego potworka sami zobaczcie efekty narazie lotnelo mi tylko z niego tylko 1 platynka i pare Gp ale nie wiem do konca z tym lootem mnie bije okolo po 200 z lapy z czarow po 160-170
Oto SS z tym Potworkiem
http://imgur.com/hlbXR.jpg
Kapitan Alkohol.
05-07-2010, 00:32
Odpowiedziałem Ci już w grze - to jest rookowa wersja Dragon Lorda. Z tego co kojarze to loot jest taki sam jak z dl'a z wyjątkiem dsm'a. Hp i Exp - tak samo.
od dawno jest ;) Ekipa apo chciala polepszyc loot z dla na mainie wiec stworzyli red dragona.
leci z niego rh z tego co wiem
Druid z Armi
05-07-2010, 12:22
To było tak z tym Red Dragonem, że mieli go wprowadzić na main, ale wprowadzili na calym serwerze 7.6, po tym polepszeniu loota z Dragon Lordów jak ludzie zaczeli loocić z nich po 10 rh dziennie, chciali zmniejszyć loot, ale przy okazji zmienili i nazwę. Teraz Rh z nich dalej leci troche żadziej niż kiedyś, ale lepiej niż z 1,5 roku temu (wtedy ludzie miesiącami expili na Dl'ach i nic nie lootneli oprócz kilku towerek i f sworda, rh wtedy byl rarem).
to nie jest new monster nie myśl że jako 1 doszedłeś do niego.. to jest stary i jest już chyba z rok .. uważam że tamat do zamknięcia .
//KaZeK
Ja też xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.